love-happens گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
نه تنها رابطه جنسی پیش از ازدواج منع می شود ، که رابطه عاطفی نیز همینطور .
هم از نظر روانشناختی و هم تجارب عدیده از مراجعین ، رابطه های دوستی اینچنین موجب وابستگی های عاطفی و ... می شود که کمترین اثر آن نادیده گرفتن عقلانیت در تصمیم گیریها و شناخت است .
شما سه ساله با هم رابطه دارید یعنی از سن 18 سالگی ....... در دروه ای که غلیان عاطفه و فعالیت هورمونها هست رابطه ای را شکل داده اید . با اطمینان می گویم کاملاً احساس محور عمل کرده ای ، شاهد مدعا هم عجله ای هست که شما با وجود نداشتن شرایط ازدواج برای پیدا کردن کیس مناسب به خرج داده ای ، یعنی زمانی که شما حداقل زمان مناسب برای ازدواج خود را 8 سال بعد می دانسته ای ، در پی یافتن زوج مناسب بوده ای ، این از طرفی یعنی عجله ای که ناشی از احساسات و ایده آل گرایی بوده و از طرفی هم میل به انتخابی از طریق دوستی و تجربه اول عشق بعد ازدواج .
با همین روحیه نیز به رابطه جنسی فکر می کنید که کاملاً اشتباه است و ناشی از احساسات .
رابطه جنسی حتی در دوران نامزدی نیز نهی می شود ، به دلیل عدم قطعیت نهایی ازدواج ، کم نداریم دخترانی که حتی با وجود عقد رسمی رابطه برقرار کرده اند و بنا به دلایل پیش بینی نشده جدایی پیش آمده و در راه ازدواج مجددشون به دلیل همون رابطه جنسی دچار مشکل شده اند . با این تفاسیر رابطه عاطفی و جنسی پیش از ازدواج قویاً نهی می شود .
آیا شما به راحتی و رسماً می توانی به خانواده دختر مورد نظر بگویی من می خواهم دختر شما را صیغه کنم و با او رابطه جنسی داشته باشم تا 5 سال دیگه که میخواهیم ازدواج کنیم ؟ و حتی کمتر از این ، به آنها بگو من 5 سال دیگر به خواستگاری دختر شما می آیم ، اما میخواهم در این مدت ما با هم معاشقه ای سطحی داشته باشیم از جمله بوس و آغوش و .....
حال مطرح نکرده بگو آیا می توانی مطرح کنی ؟ جواب این خانواده چه خواهد بود و چرا ؟
منتظر پاسخ شما هستم تا بقیه حرفهایم را تقدیم کنم .
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)