به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

Hybrid View

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,257 در 2,217 پست

Array

RE: رابطه جنسي قبل از ازدواج

دلایل زیادی وجود دارند که باعث می شوند دو نفر با هم ازدواج کنند.

به نظر من دو دلیل از بقیه مهم تر هستند:
    یکی نیاز روحی انسان به جنس مخالف است. شما دوست داری شخصی رو دوست بداری و دوست داشته شوی. شما دوست داری با او بگی، بخندی، برای هم کادو بخرید، با هم بیرون بروید، و کارهای دیگر که برای آدم دلنشین هستند.

دلیل دوم نیاز جنسی انسان است.

نیاز اول شما که با توجه به این رابطه ای که دارید، تامین می شه (که البته همین هم اشکال داره، ولی راجع بهش صحبت نمی کنم).
    حالا شما می خواهی دومین نیازت رو هم برطرف کنی.

وقتی اینطوری از طرف دختر خانم تامین بشی، دیگه چه دلیلی داره که ازدواج کنی؟
    واقعاً اون موقع ازدواج برای شما بی معنی خواهد شد. و حتی یک قرارداد دست و پاگیر خواهد بود.
    اگر دختری همه نیازهای من رو ارضا کنه، دیگه من برای چی برم یک قراردادی رو امضا کنم که من رو مجبور کنه خرجش رو بدهم، مسئولیتش بیفته گردنم، و بدتر از همه من رو کلی به اون بدهکار کنه (مهریه)!
    و از طرفی از این ازدواج چیزی به من نمی رسه! من خارج از این چهارچوب و قرارداد اون دختر رو دارم. تا هروقت می خواهم از او لذت می برم، و هر وقت هم نخواستم، دستم باز است و اون رو ترک می کنم.

پس وقتی دختر به پسری اجازه رابطه جنسی می ده، در اصل خیلی راحت همه چیزش رو در اختیار او قرار داده. مشکل اینجاست که دختری که این کار رو می کنه، تمام امیدش اینه که با شما ازدواج کنه. یعنی دختر وقتی قبل از ازدواج تن به این رابطه می ده، بیشتر از اینکه به لذتش فکر کنه، از این می ترسه که اگه این کار رو نکنه، شما اون رو ترک می کنی و یا به او خیانت می کنی.

شما اگر تامین بشی، دیگه هیچ عجله ای برای ازدواج نخواهی داشت. راحت درست رو می خونی، بعد می ری سربازی، بعد می گی حالا برم کار پیدا کنم، بعد که کار پیدا کردی می گی حالا حقوقم خوب نیست، بگذار یکم حقوقم بالاتر بره، پستم بهتر بشه، بعد می گی حالا بگذار من یکم پول جمع کنم، اینطوری که نمی تونیم زندگی جدید رو شروع کنیم و ...

دختر هم بالاخره یک روزی از شما خسته می شه و این احساس به او دست می ده که ازش سو استفاده شده.
    و این امکان خیلی زیاده که از شما متنفر بشه.

راستی می دونی که چنین رابطه ای شرعاً حرام است.
    البته نمی دونم این بعد قضیه برایت تا چه حد مهمه، پس واردش نمی شم.

در ضمن به این فکر کردی که شاید روزی پدر مادرش متوجه بشوند که شما چه کاری با دخترشون کردی؟
    فکر می کنی آن وقت پدرش می گذاره که شما دیگه با او ازدواج کنی؟
    و حتی اگر مجبور بشه، می دونی همیشه از شما متنفر خواهد بود؟

واسه من و ایشون،آبرو،دختر بودن که با یه عمل درست میشه نیست
    ...
    یه رابطه جنسی سطح های مختلفی داره و در اون سطح آخر دختر بودن رو از بین میبره،اگه به اون سطح نرسه چی ؟
    رابطه جنسی یعنی رابطه جنسی، حالا در هر سطحی هم که می خواهد باشه.
    اکثر مردهای ایرانی تحمل این رو ندارند که بفهمند قبل از اونها حتی یک نفر همسرشون رو بوسیده باشه، و یا دست به بدنش کشیده باشه، چه برسه به ...
    خیلی معذرت می خواهم، ولی اگر یک روزی بفهمی همسرت قبل از شما با فلان پسر بوده، چه احساسی بهت دست می ده؟! حدس می زنم اصلاً از این حرف خوشت نیامده باشه.

وقتی دختر دست به این کار می زنه، در آینده یا باید به خواستگارش دروغ بگه، یا باید واقعیت رو بگه.
    اگر واقعیت رو بگه، خب خیلی از خواستگارها می روند و پشت سرشون رو نگاه نمی کنند.
    اگر بخواد دروغ بگه، دیگه بستگی به این داره که چقدر خوب بلده دروغ بگه. آیا می تونه تمام عمرش قضیه رو از شوهرش پنهان نگه داره؟ در همین سایت تاپیک داشتیم که خانم بعد از ازدواج آنقدر عذاب وجدان داشت که به شوهرش گفت قبلاً عاشق کس دیگری بوده و با او رابطه داشته. متاسفانه زندگیشان شدیداً به هم ریخت... نمی دونم جدا شدند یا نه.

اگر دوست داشتی این تاپیک رو هم بخون:
    ازدواج آری یا نه
    ببین، اینها هم مثل شما یک دوستی داشتند. حالا که وقت ازدواج رسیده، خانواده پسر از دختر خوششان نیامده.
    خود پسر هم میگه این دختر در حد من نیست، من می توانم یکی دیگه پیدا کنم که مناسب تر باشه!!!

تصمیم با خود شماست.

من هم یک روز این فکرهایی که می کنی در سرم بود. ولی آخر سر تصمیم گرفتم که تن خودم رو حداقل به این گناه آلوده نکنم. یک لذت چند دقیقه ای به این همه بدبختی نمی ارزه. از گناهش هم خیلی ترسیدم.
    در صورتی که باور کن امکان انجام این کار برای من خیلی بی دردسر تر بود، و شرایط برای انجام این کار خیلی برایم مهیاتر از شما بود و هست. ولی برادر من، کمی فکر کن. کمی به اون دختر فکر کن. کمی به خودت فکر کن.

نگذار این حرمت شکسته شود. بگذار این لذت شیرین بماند برای بعد از ازدواج و همسرت که به هم حلال هستید. بگذار بعد از ازدواج بدون هیچ ترس و نگرانی از عشق لذت ببرید.

موفق باشی.

2. 12 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (دوشنبه 30 خرداد 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)