به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

Threaded View

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 10 مرداد 05 [ 20:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

RE: آیا گناه من اینه که نجیبم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط طره
    در نهایت من نظرات دوستانو چند بار خوندم و به یه جمع بندی رسیدم که اینجا ارائه می دم اگه مشکلی داره لطفا بگید خوشحال میشم:
    <strike>1. بالا بردن مهارت های اجتماعی و حضور بیشتر در اجتماع و سعی در برقراری ارتباط سالم با جنس مخالف</strike>
    2. نترسیدن از مواجه با مشکلات و موانع سر راه
    3. بالا بردن اعتماد به نفس
    <strike>4. پوشیدن چادر مانعی در برقراری روابط موثر با دیگران و خصوصا جنس مخالف نیست </strike>
    5.نجابت و سنگینی وقتی زیبایی خودشو نشون میده که دیده بشه و در روابط نشون داده بشه که همین خودش یکی از عوامل جذابیت به حساب میاد
    6. شناخت و مطالعه ی بیشتر راجع به مردان و ویژگی های اونا
    <strike>7. نزدیک کردن ویژگی های خودم به خصوصیات فرد ایده آلم </strike>

با سلام
    متاسفانه من فرصت مطالعه همه پست ها را نکردم. اما نتیجه گیری های شما خواندم و متوجه اشتباه یا ناکامل بودن بعضی بندهای آن شدم که روی آن خط کشیدم. ممکن است شما اشتباه از نظرات دوستان این چنین برداشت کرده اید، یا بعضی دوستان اشتباه شما را راهنمایی کرده اند.

<strike>
    1. بالا بردن مهارت های اجتماعی و حضور بیشتر در اجتماع و سعی در برقراری ارتباط سالم با جنس مخالف
    </strike>
    بخش اول یعنی کسب مهارت و حضور بیشتر در اجتماع صحیح هست. اما برقراری ارتباط سالم با جنس مخالف باید درست تعریف شود. اگر منظور ارتباط ها کاری ، تحصیلی و ... باشد، محدود و بنا به ضرورت پذیرفتنی هست.
    لیکن ارتباط با جنس مخالف اگر به قصد دوستی یا ازدواج باشد اشتباه هست. علت را هم قبلا بارها گفته ایم، معمولا اینگونه رابطه ها ایجاد علقه و وابستگی قبل از شناخت کافی و تعهد می کند و منجر به انتخاب اشتباه یا شکستن رابطه و تبعات احتمالی بعدی می شود.

<strike>
    4. پوشیدن چادر مانعی در برقراری روابط موثر با دیگران و خصوصا جنس مخالف نیست </strike>
    این جمله ابهام دارد.
    روابط موثر یعنی چه؟
    پوشیدن چادر +مهارتهای اجتماعی می تواند مانعی در ارتباط های ناسالم شود.

این جمله اینگونه صحیح تر هست.
    اگر فردی که چادر استفاده می کند مهارتهای لازم اجتماعی داشته باشد می تواند ضمن حضور و ارتباط سالم با محیط از آسیب های احتمالی هم پیشگیری کند.(البته با داشتن پوشش مناسب و مهارت لازم هم این مهم انجام می شود.)

<strike>
    7. نزدیک کردن ویژگی های خودم به خصوصیات فرد ایده آلم </strike>
    اگر منظور فرد ایده آل ، فردی هست که قصد ازدواج با او را داریم این عبارت اشتباه هست.
    ما قبل از ازدواج باید به یک خودآگاهی برسیم. و بعد بر اساس شناختی که از خود داریم همسری متناسب با خصوصیات خود انتخاب کنیم.
    اما اگر برای ازدواج با فردی خود را شبیه آن کنیم. چون این تغییرات بنیادی نیست، بعد از ازدواج انرژی خود را از دست می دهد و ما مثل قبل می شویم. و در این صورت فاصله ما با همسرمان زیاد می شود که این اصلا مطلوب نیست.
    در واقع تغییراتی که دختر و پسر قبل از ازدواج متعهد می شوند یا برای مطلوب دیگری شدن از خود نشان می دهند، آفت ازدواج پایدار و سالم هست. چون پس از ازدواج این تغییرات از بین می رود

2. 9 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (پنجشنبه 19 خرداد 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)