نوشته اصلی توسط طره
gh.sana عزیزم چقد تند و تیز جواب دادی و موضوعو بستی، البته من قصد کش دار کردن این تاپیکو ندارم و اگه طولانی شده از دوستان عذرخواهی میکنم.
موضوع رو نبستم عزیزم اما فکر میکنم برای درمان صحیح اول باید بتونیم درد رو درست تشخیص بدیم....به خاطر همین گفتم که مشکل شما چادر و حجاب نیست بلکه رفتار خودت از جمله بدبینی به تمام روابط دختر و پسر ؛ عدم توانایی در ارتباط موثر با جنس مخالف و ...است
در ضمن حرفای شمام قبول دارم و میدونم شاید من هنوز نتونستم نحوه ی ارتباط صحیح و موثر رو با جنس مخالف یاد بگیرم و سعی میکنم توصیه های شما و بقیه ی دوستانو بکار ببندم، اما هنوزم معتقدم تو این دور و زمونه داره در حق دخترای پاک و محجوب جفا میشه و متاسفانه عده ای با زرنگی خودشونو به جای دخترای پاک جا میزنن و...
ببین ما اینجا نمیخوایم مشکل جامعه و دوره و زمونه رو حل کنیم که اگه بخوایم این کارو بکنیم مشکلات بزرگتری هست که باید به فکر درمانش باشیم!! ببینید شما دائم عوامل دیگه ای رو مقصر میدونی و اصلا نمیخوای به اصل موضوع که تقویت مهارت های ایجاد ارتباط و ...و اصلاح خودت هست اشاره کنی و کاری انجام بدی به همین خاطر احساس کردی من موضوع رو بستم....هزاران هزار دلیل هم بر مقصر بودن جامعه و دختر های فلان و ....بیاری مشکلت حل نمیشه مگر با تعدیل و تغییر رفتار خودت....متوجهی ؟
فقط یه نکته ی دیگرو مطرح میکنم و خواهش میکنم در مورد اون هم منو از نظرات خوبتون بی بهره نذارید تا بعد یه جمع بندیه کلی از نظرات و دیدگاه های همه ی دوستان در این تاپیک داشته باشم.
و اما اون نکته: خیلی از دوستان در توصیه هاشون به من پیرامون بهبود روابط اجتماعی و یادگیری نحوه ی صحیح ارتباط با جنس مخالف از من خواستن در محیط هایی حضور پیدا کنم تا بتونم در فعالیت های گروهی شرکت کنم، اما متاسفانه چیزی که من تو این محیطا دیدم اصلا نمیشه اسمشو روابط سالم گذاشت، منظورم برای مثال شوخی ها و خنده های بی مورد یا صمیمیت های بیش از اندازه بین دو جنسه، یا تلاش برای جلب توجه همدیگه.
بازهم یه مقصر دیگه جز خودت!!!
عزیزم من به عنوان یه خانم به خاطر شوخی و خنده های بی مورد که توی خیابون و کوچه و بازار هست نباید برم بیرون؟؟هنر اینه که بری بیرون و توی جامعه باشی و توی همون انجمن که مثال زدی بری اما خودت رو از گزند شوخی های بی مورد و مسخره در امان نگهداری....هنر اینه که بلد باشی به یه مرد یا پسر بفهمونی که شوخیش محترمانه نبود یا حرفش مناسب نبود نه اینکه بشینی خونه و بیرون نری که مبادا باهات شوخی بد بکنن!!!
دوباره تاکید میکنم تعریف شما از نجابت و روابط سالم تعریف درستی نیست...
من یه مدت عضو انجمن نجوم دانشگاه بودم اما نتونستم این وضعو تحمل کنم![]()
این وضع نه تنها تو دانشگاه و بین دختر پسرا دیده میشه که تو ادارات و محیط های کاری هم هست. امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم، آیا واقعا به نظر شما این روابط سالمه؟
pak جان خیلی مختصر گفتی، الان دیگه مشکلت حل شده؟ میشه بگی از چه راهکارای دیگه ای استفاده کردی؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)