نوشته اصلی توسط طره
با سلام
متاسفانه من فرصت مطالعه همه پست ها را نکردم. اما نتیجه گیری های شما خواندم و متوجه اشتباه یا ناکامل بودن بعضی بندهای آن شدم که روی آن خط کشیدم. ممکن است شما اشتباه از نظرات دوستان این چنین برداشت کرده اید، یا بعضی دوستان اشتباه شما را راهنمایی کرده اند.
بخش اول یعنی کسب مهارت و حضور بیشتر در اجتماع صحیح هست. اما برقراری ارتباط سالم با جنس مخالف باید درست تعریف شود. اگر منظور ارتباط ها کاری ، تحصیلی و ... باشد، محدود و بنا به ضرورت پذیرفتنی هست.<strike>
1. بالا بردن مهارت های اجتماعی و حضور بیشتر در اجتماع و سعی در برقراری ارتباط سالم با جنس مخالف</strike>
لیکن ارتباط با جنس مخالف اگر به قصد دوستی یا ازدواج باشد اشتباه هست. علت را هم قبلا بارها گفته ایم، معمولا اینگونه رابطه ها ایجاد علقه و وابستگی قبل از شناخت کافی و تعهد می کند و منجر به انتخاب اشتباه یا شکستن رابطه و تبعات احتمالی بعدی می شود.
این جمله ابهام دارد.<strike>
4. پوشیدن چادر مانعی در برقراری روابط موثر با دیگران و خصوصا جنس مخالف نیست </strike>
روابط موثر یعنی چه؟
پوشیدن چادر +مهارتهای اجتماعی می تواند مانعی در ارتباط های ناسالم شود.
این جمله اینگونه صحیح تر هست.
اگر فردی که چادر استفاده می کند مهارتهای لازم اجتماعی داشته باشد می تواند ضمن حضور و ارتباط سالم با محیط از آسیب های احتمالی هم پیشگیری کند.(البته با داشتن پوشش مناسب و مهارت لازم هم این مهم انجام می شود.)
اگر منظور فرد ایده آل ، فردی هست که قصد ازدواج با او را داریم این عبارت اشتباه هست.<strike>
7. نزدیک کردن ویژگی های خودم به خصوصیات فرد ایده آلم </strike>
ما قبل از ازدواج باید به یک خودآگاهی برسیم. و بعد بر اساس شناختی که از خود داریم همسری متناسب با خصوصیات خود انتخاب کنیم.
اما اگر برای ازدواج با فردی خود را شبیه آن کنیم. چون این تغییرات بنیادی نیست، بعد از ازدواج انرژی خود را از دست می دهد و ما مثل قبل می شویم. و در این صورت فاصله ما با همسرمان زیاد می شود که این اصلا مطلوب نیست.
در واقع تغییراتی که دختر و پسر قبل از ازدواج متعهد می شوند یا برای مطلوب دیگری شدن از خود نشان می دهند، آفت ازدواج پایدار و سالم هست. چون پس از ازدواج این تغییرات از بین می رود

علاقه مندی ها (Bookmarks)