دوست عزيز مطالب شما رو خوندم ويك سري اشتباهات شما رو در اين موارد ديدم كه يكي يكي عنوان مي كنم:
1/بزرگترين اشتباه شما اين است كه سعي مي كنيد گلايه هاي شوهرتون رو پيش خانوادش ميكنيد. ببين گاهي اوقات خانواده شوهر از عروس طرفداري مي كنند.ولي اين در مورد همه صادق نيست. خود من اوايل ازدواجم همين فكر رو مي كردم.اما بعد از مدتي فهميدم كه خانواده شوهرم از اين صنف نيستن وتازه وقتي ببينند كه باهم اختلافي داريم سعي مي كنند كه به اون دامن بزنند.به خاطر همين الان اگه اختلافي هم با شوهرم داشته باشم حتي اگه اونها هم از طريق شوهرم مطلع شده باشن ولي اصلا به روي خودم نميارم كه با هم مشكل داريم.در نتيجه اونها هم نمي تونن اظهار نظر كنن .
پس اصلا وابدا مشكلات بين خودتونه وشوهرتون رو با اونها درميون نذاريد .ومثلا از مادرشوهرتون نخواين كه پسرش رو به خاطر فلان كارش سرزنش كنه.
2/پيش كشيدن خالتون كه وكيل هستن هم كار درستي نبوده .درواقع شما مي خواستين بااين كار از شوهرتون زهر چشم بگيريد والبته شايد موفق هم بودين اما بهتر بود به اين سرعت وارد عمل نمي شديد وميگذاشتيد حرمت هاي بين شما وخانواده هاتون حفظ بشه.حالا شوهرتون فكر ميكنه خيلي ها از دعواي شما باخبر شدن واحساس حقارت ميكنه
3/سعي كنيد در اختلافاتتون خانواده ها رو در گير نكنيد.نه خانواده خودتون ونه خانواده شوهرتون رو.دلگيري بين شما وهمسرتون زود از بين ميره.اما دلگيري بين شما وخانواده همسرتون وهمين طور بين همسرتون وخانواده شما به سختي كمرنگ ميشه
4/يادتون باشه شما نمي تونيد رابطه بين شوهرتون با خانوادتون رو به دلخواه خودتون تغيير بديد .شما فقط مي تونيد تاثير غير مستقيم داشته باشين.وبه مرور اون رو اصلاح كنين .پس بيخودي اعصاب خودتون رو خورد نكنين
5/تاجايي به خانواه شوهرتون محبت كنين كه بعد از اون خودتون رو به خاطرش سرزنش نكنيد
چون همين سرزنش كردنها باعث ميشه تابه جاي ايجاد محبت بينتون ازاونها كينه ونفرت پيدا كنيد
6/وبالاخره من نمي دونم كه چرا شما انقدر اصرار دارين كه رابطه بين خانواده هاتون خوب باشه.شما كه زندگي مستقلي دارين پس رابطه اونها چه ربطي به شما داره؟؟
سعي كنين به زندگيتون بچسبيد ورابطه بين خودتون وشوهرتون رو بهتر كنين وزياد به اينكه ديگران با هم چه رفتاري دارن فكر نكنين.شما مسوول رفتار خودتون هستيد نه مسوول رفتار ديگران.ومانمي تونيم تعيين كننده روابط ديگران با هم باشيم.
خلاصه كلام اين كه تمام انرژيتون رو صرف بهتر كردن رابطه خودتون با همسرتون كنين![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)