به نظر من اینکه شما رعایت خیلی از موارد رو میکنید خیلی خوبه و باید توجه کنید خیلی خانواده شبیه فرهنگ خانواده شما هم وجود داره اما شما هم نباید انتظار داشته باشید که مثلا تو دانشگاه یه پسران زیادی مثلا بیاید به شما پیشنهاد ازدواح بدهند:چرا؟چون پسر با چند حالت شیفته دختر میشه و فکر پیشنهاد به سر ش می زنه(آدم به آدم وسن به سن فرق میکنه):1-چهره زیبا 2-اخلاق زیبا 3-خوش پوشی (شاید این مورد عجیب باشه ولی من خودم دیدم!) 4-فرهنگ یکسان 5-اشتراکات مذهبی و عقیدتی و اجتماعی و....شاید موارد دیگر
از اونجایی که شما در مکان های مختلف بسیار محدود با اقایان ارتباط بر قرار میکنید و اگر هم ارتباطی باشه با رعایت حد و شرع پس به نظر من موارد 2و4و5 کلا قابل نمایان شدن نیست(شایدم خیلی کم) مگر با شناخت قبلی از شما و خانواده شما و... .البته قبول دارم که نیابد همه موارد همش در برخورد اول قابل نمایان شدن باشه اما حداقلی از این موارد باید دیده بشه و سر نخ های از این موارد باید دست طرف بیاد تا بتونه به شما فکر کنه..
در مورد رعایت حجاب هم همون طور که همه گفتن مطمئنا هم عقیده شما هست و با دیدن شما مطمئنا نظرش جلب میشه...
به نظر من اینکه یک فرد اجتماعی باشه خیلی میتونه در ازدواجش کمکش کنه.اینکه شما بتونید مثلا در همون اموزشگاه زبان با اساتید اقا به بحث و گفتگو بشینید حتی با رعایت حد و قوانین باعث مبشه اخلاق زیبا و عقاید زیباتر شما به طرف نمایش داده بشه.مثلا خیلی از پسر ها دوست دارند همسرشون در صحبت با اقایان نامحرم دیگه خیلی سنگین و با نجابت اما محکم باشه،اما ممکنه (نمی دونم شما چجوری هستید)بعضی خانم ها اصلا صحبت کردن با مرد نا محرم رو مگر در حالتی که لازم باشه ،کاملا اشتباه میدونند که به نظر شخصی من این کار اشتباهی هست.چون صحبت و برقراری ارتباط کلامی به نظر من جز موارد مهم شناخت اجتماعی افراد از یکدیگر هست.
در اخر هم بگم :من کارشناس نیستم اما از دید یک پسر که دوست داره همسر مذهبی و محجبه اما کاملا اجتماعی انتخاب کنه شما رو نقد کردم.
موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)