راستش من تجربه شما رو توی فامیلمون دیدم. پسر عمو ی من آدم مذهبی بود و بعد از ازدواجش دکترا برای کانادا پذریش گرفت و رفت. تا اونحایی که من میدونم کانادا این موضوع حجاب خیلی جا افتاده. خلاصه زن پسر عموی من که با حجاب بود شاید چند ماه اول سختی کشید اما الان داره فوق تخصصش را هم میگره( زن پسر عموم رو میگم.) و امسال که پسر عموم میخواست بیاد که توی ایران ببینه اگه کار خوبی براش پیدا میشه برگرده( چون بورس شرکت نفت بود.) زن پسر عموم به شدت مخالف بود و میگفت آرامش و رفاهی که دارم اصلا قابل مقایسه با ایران نیست و اصلا راضی نشد برگرده. پسر عموم هم بیشتر بخاطر دو تا دخترش میخواست برگرده چون فکر میکرد که ممکنه مذهبی بار نیان. اما وقتی دید که اینجا براش تره هم خورد نمیکنن برگشت. به هر حال تا اونجایی که من میدونم توی کانادا از این لحاظ خیلی خوبه و مشکلتون شاید از اینجا هم کمتر باشه. توی اروپا هم جدیدا انگار خیلی محجبه زیاد شده مادرم میگفت خیلی خیلی عادیه. اما بالاخره اروپایی ها یک خورده نسبت به کانادا و آمریکا نژاد پرستر هستند و ممکنه برخوردی هم نشون بدن. اما به طور کلی حیفه که اگه مورد خوبی براتون پیش اومد رد کنید .

علاقه مندی ها (Bookmarks)