با سلام
من از خواننده های پنهان و قدیمی این سایت هستم. این پست شما را دیدم نتوانستم جلوی خودم را بگیرم و باعث شد که پس از مدتها، تصمیم به عضویت بگیرم زیرا احساس وظیفه کردم تجربه خودم را در اختیار بگذارم. . .
ببینید من سالها ست که در انگلیس با اشخاص پاکستانی سروکار دارم و برخی از دوستان نزدیکم هم پاکستانی هستند. افراد خوبی در میان آنها برای رفت و آمد هستند، اما به طور جد ازدواج دختر شیعه با مرد پاکستانی را اصلا توصیه نمی کنم. ضمنا در بخش قابل توجهی از آنها، نگاهشان به عروس با نگاه ایرانی ها تفاوت جدی دارد.
حتی جالب اینکه یک مورد ایرانی را یادم می آید که با یک پسر پاکستانی که در دانشگاه بود ازدواج کرد و به طلاق انجامید. یک مورد دیگر هم که یک پسر سنی پاکستانی با یک دختر شیعه پاکستانی ازدواج کرد و علیرغم گرمی اول ازدواج شان، زندگی شان الان در مرحله از هم پاشیدگی است.
توصیه دوستانه من هم به شما این است که اول در مورد مذهب خود بیشتر مطالعه کنید، چون احتمالا هنوز زیباییهایش را نمی شناسید و گرنه عاشقانه دوستش می داشتید و برایتان با ارزش ترین هدیه ای بود که خداوند مهربان به شما داده است. و دوم اینکه دنبال همسری باشید که هم از جنبه معنوی (علاوه بر مادی) سبب پیشرفت شما شود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)