اقای SCI عزیز و سایر دوستان خوبم ...
این چند مدت که دارم از شما راهنمایی می گیرم و کتاب ها و سایر چیزهایی که بهم معرفی کردین و دنبال میکنم ، فهمیدم که چقدر مشکل زندگیم جدیه و تا چه حد خودم و تمایلاتم و زیر پا گذاشتم و در تمام مدت زندگیم فقط داشتم خودمو گول میزدم و توجیهی واسه کارهای نادرست شوهرم پیدا میکرم . نمی دونم چطور مسائل به این مهمی و فراموش میکردم و از کنارشون راحت رد میشدم ، واقعا نمی دونم چطور !!!!! (من یه احمق به تمام معنام )
تو این یک ماه که دارم دقیق به تک تک رفتارهای شوهرم توجه میکنم میبینم که جواب خیلی از کارهاشو تو رفتارش میشه پیدا کرد دقیقا 90درصد از مشکلات ما یه ریشه داره و اینو من الان فهمیدم . قبلا بی تفاوت از کنار حرفا و حرکات و رفتارش رد میشدم . کم کم دارم مطمئن میشم که شوهرم اعتیاد داره !خودش میگه که فقط بعضی وقتها و واسه سکس استفاده میکنه ولی مطمئنم که بیشتر از این حرفهاست ودقیقا دلیل بیرون رفتن های مداومش همین میتونه باشه ، همین طور دلیل اخلاق تند مزاجش و همین طور سکس های طولانی مدت .....
مطمئنم که اعتیاد داره خیلی نشونه ها تا حالا داشته ولی من اهمیت ندادم و به خاطر اطمینانی که بهش داشتم نمی خواستم قبول کنم . دیشب به گذشتم فکر میکردم و اتفاقاتی که افتاده ..... چشم من بسته بوده و گوشهام هم کر !!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)