بازم تبریک.توی هر رشته ای هستی حتماً 310 عالیه. ایشالا مدارج بالاتر.
بچه ها حال و احوال الان میترکه:) بریم یه تاپیک بزنیم آریکس کنکور قبول شده
شایانا جونم قبولی ایشالا. جای من بودی چقدر ناراحت میشدی؟:D
تشکرشده 7,657 در 1,487 پست
بازم تبریک.توی هر رشته ای هستی حتماً 310 عالیه. ایشالا مدارج بالاتر.
بچه ها حال و احوال الان میترکه:) بریم یه تاپیک بزنیم آریکس کنکور قبول شده
شایانا جونم قبولی ایشالا. جای من بودی چقدر ناراحت میشدی؟:D
دختر مهربون (یکشنبه 01 خرداد 90)
تشکرشده 3,560 در 934 پست
تبریکات منو هم پذیرا باشید،
![]()
![]()
نیلا (یکشنبه 01 خرداد 90)
تشکرشده 7,657 در 1,487 پست
شایانا نوشته:
میرم یه تاپیک باز میکنم در مورد افسردگی و فکر خودکشی بیاین اونجا راهنمایی کنین.
راهنمایی در چه مورد میخوای شایانا جونم؟ راههای بدون درد و بدون خونریزیِ خود کشی رو خوبه برات شرح کنیم؟
میدونم شوخی میکنی و دوست گل ِ خودمی. نگران کنکورت نباش عزیزم. ایشالا که قبول میشی.
(اگه هم خدای نکرده، خدای نکرده، خدای نکرده، نشد، سال بعد ایشالا. میشینیم با هم میخونیم:D )
دختر مهربون (یکشنبه 01 خرداد 90)
تشکرشده 1,724 در 298 پست
فک کنم دختر مهربون بخایم اینجوری پیش بریم،تاپیک به صفحه صدش برسهشایانا نوشته:
راهنمایی در چه مورد میخوای شایانا جونم؟ راههای بدون درد و بدون خونریزیِ خود کشی رو خوبه برات شرح کنیم؟میرم یه تاپیک باز میکنم در مورد افسردگی و فکر خودکشی بیاین اونجا راهنمایی کنین.
میدونم شوخی میکنی و دوست گل ِ خودمی. نگران کنکورت نباش عزیزم. ایشالا که قبول میشی.
(اگه هم خدای نکرده، خدای نکرده، خدای نکرده، نشد، سال بعد ایشالا. میشینیم با هم میخونیم )،هر دومونم از اینجا اخراج میکنن تو کنکور که شکست خوردیم اینجارو هم از دست بدیم خیلی بدبخت میشیم،ولی من دیگه حوصله خوندن ندارم
،یه کار واسم جور کن :D
برام دعا کنینبد جوری حالم گرفته شد.
التماس دعا
shayana (یکشنبه 01 خرداد 90)
تشکرشده 1,389 در 345 پست
مرسییییییییییییییییییی.چه عکس قشنگی.ممنونم سابینانوشته اصلی توسط سابینا
حامد ، خارپشت ، شایانا ، دختر مهربون بازم ازتون ممنونم.خیلی خوشحالم کردید.راستی شایانا من رتبه ی 1200 دیدم الان داره توی امیرکبیر درس می خونه.(تکمیل ظرفیت)
برات آرزوی بهترین ها رو دارم و ایشالا هرچی صلاحه اتفاق بیفته
![]()
سلب مسئولیت : تمامی گفته های من صرفا حاصل تجربیات و تفکر های شخصی بوده و هیچ گونه جنبه علمی ، روانشناختی ، دینی و ایدئولوژیستی ندارد . لذا مسئولیت استفاده و پیروی از این نوشته به عهده خود شما بوده و شما موظفید با تحقیق در منابع معتبر دینی و اخلاقی صحت نوشته ها را قبل از قبول تحقیق بفرمایید
arix (دوشنبه 02 خرداد 90)
تشکرشده 3,519 در 509 پست
سلام آقای آریکس
خوشحالم این خبر خوب رو میشنوم.
امروز نبودم واسه همین تبریکم دیر شده!
شما به بزرگی خودتون ببخشید!
امیدوارم درتمام مراحل زندگی موفق باشید.
داملا (یکشنبه 01 خرداد 90)
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
تبريك به همه ي تلاشگران عزيز .
اريكس - شايانا - دختر مهربون و.....
نتيجه هر چند كه خوشحال كننده هست اما نبايد خود را محدود به نتيجه بكنيم .
مهم ترين اصل اين است كه هدف داريد و پشتكار و جديت و اميد و....
و اگر جواب درست و باب ميل را دريافت نكرده ايد بايد ببينيد مشكل از كجاست تا آن ايرادات و كم كاري ها تكرار نشود .
در هر حال به همگي تبريك مي گم . مهم اين است كه در اين لحظه و در جايي كه ايستاده ايد از خودتون رضايت داشته باشيدو براي فردا هاي دور و نزديك برنامه ريزي و هدف.
آريكس يك تبريك ويژه براي تو كه رتبه ات خيلي عاليه . انشالله كه هميشه موفق باشي .
شايانا خانم گل تو هم قبولي مطمئن باش .
ani (چهارشنبه 04 خرداد 90)
تشکرشده 4,314 در 675 پست
آریکس عزیز:
من هم به شما تبریک می گم.
امیدوارم این موفقیت رو انتهای راه ندونید.
شاد باشید![]()
آویژه (دوشنبه 02 خرداد 90)
تشکرشده 4,928 در 1,071 پست
سلام آقای آریکس
تبریک من رو هم بپذیرید. برایتون آرزوی موفقیت در همه مراحل زندگی می کنم.
رتبه منم شده هزار و خیلی خورده ای. نمی دونم اصلا شانسی هست یا نه ولی تا آخرین فرد دو سه تا هزار و خورده ای فاصله دارم. راستی از کجا میشه برای انتخاب رشته مشاوره گرفت و اصلا فهمید که ایا جای امیدی هست یا نه؟
شایانا جون غصه نخور، هر جفتمون قبولیم. اصلا قراره اول از هزار و خورده ای ها انتخاب کنن و هرچی اون خورده ای بیشتر باشه، اولتر قبول میشی.
منو ببین چه خودمو قاطیه جوونها کردم......![]()
هستی (شنبه 07 خرداد 90)
تشکرشده 4,314 در 675 پست
دفتر چه انتخاب رشته رو باید ببینید. کل ظرفیت های رشته خودتون رو در تمام دانشگاه ها(سراسری، شبانه، پیام نور، غیر انتفاعی و.... ) یکی یکی با هم جمع بزنید. اگر رتبه اتون خیلی باهاش فاصله نداشته باشه قبول می شید.از کجا میشه برای انتخاب رشته مشاوره گرفت و اصلا فهمید که ایا جای امیدی هست یا نه؟
موفق باشید.
آویژه (دوشنبه 02 خرداد 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)