سلام نازی جون
پست قبلی بهت گفتم که شوهر من هم اینجوریه ولی یه تفاوت هایی با هم دارن .
شوهر من زمانی که باهم دعوا داریم و قهر هستیم وحشیانه این کارو انجام میده و چون میدونه من سکوت میکنم و چیزی نمیگم اونم هر کاری دلش میخواد انجام میده . اما زمانهایی که رابطمون خوبه و مشکلی نداریم سکس خوبی داره و خیلی تلاش میکنه که به من هم خوش بگذره و اذیت نشم .
خیلی وقتها شده که امتحانش کردم و دیدم زمانی که من باهاش راه نمیام و اذیتش میکنم رفتارش بدتر میشه و فقط به لذتش فکر میکنه
نمی دونم شما چند سالتونه و چند وقته که ازدواج کردین و چقدر تجربه دارین ولی منم تجربه چندانی ندارم و هنوز نتونستم درست این مشکل حل کنم . به نظر من این مشکل شوهر شما فقط به خاطر تقلید از فیلم های پرنو هستش همین و احتمالا شما روزهای اول که این کارو انجام میداده علاقه نشون دادین و حالا به اینجا کشیده .
این مدل مردها اگر بهشون بیشتر توجه بشه و باهاشون همکاری کنی نه تنها بهتر نمیشن بلکه روز به روز یه چیز جدید به کارهاشون اضافه میکنن .
و البته بگم که اگر با هم دعوا یا مشکلی ندارین تنها کاری که میتونی کنی مخالف کردن با نحوه انجام سکسه و ناراضی نشون دادن خودت و نق زدن ولی نه حین انجام سکس چون بدتر میشه و به حساب خودشون حالشون به هم میریزه و ضد حال میخورن ، نه جلوگیری کردن چون اون موقع میشه با زور و بدتر از قبل

علاقه مندی ها (Bookmarks)