سلام بهاره ؛
درسته که با وجود این بزرگان که معارف اسلام حقیقی رو نسل به نسل زنده نگه داشتند و با افتخار به ما سپردند دیگر حرفی بر ما نیست اما ما هم کم کسانی نیستیم که شایسته ی پیروی از این بزرگان رو داریم . چرا که اگر شیر پاک و لقمه ی حلال و ایمان و اراده ی قوی ما نبود شاید ما هم الان به مذاهب من در آوردی دیگری که امروزه کم هم نیستند می پیوستیم و خسر الدنیا و الآخره می شدیم .
پس همین شیعه بودن ما حتی در همین حد هم نعمت بزرگ و افتخاری پایان ناپذیر است هرچند که باید همیشه تلاش کنیم تا شیعه ی بهتری برای مولا باشیم .
ما مسلمانها مثل مذاهب دیگه دوچار جمود نیستیم و طبق فرمایش مولا رسول الله آموختن علم بر هر مسلمانی واجب است این یعنی چی ؟ یعنی اینکه من مسلمان باید همیشه خودم رو به روز کنم . چون در جامعه ی ما خیلی ها مسلمان هستند ولی هنوز مسلمان نشدند ، شدن با بودن خیلی فرق میکنه . اونهایی که با تقلید مسلمان هستند بهره ی آنچنانی نمیبرند ولی کسی که با ایمان و تحقیق سالم و بی تعصب مسلمان بشود چیز دیگریست .شاید اگر الان در همین دوران ما خودمون رو به روز کنیم و از سم های اعتقادی زد دین دور و برمون مسموم نشیم، از سلمانها و مقدادها و مالک ها که پیامبر را می دیدند هم سرتر و بهتریم .