به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 04 تیر 90 [ 08:16]
    سطح
    22
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    8

تشکرشده 8 در 5 پست

Array

RE: به بهشت نمیروم اگر تو آنجا نباشی مادر

نقل قول نوشته اصلی توسط lonely sky
    سلام
    وای که چقدر دلم هوای عطر بهارنارنج رو کرده، اسمت خیلی زیباست
    من داستانت رو خوندم و متاثر شدم ولی یه سوال برام پیش آمد که مادرتون به خاطر شما به جدایی فکر نمی کرده! من دلیل این گفته شون رو متوجه نمی شم، شما که نوشتید پدرتون رو در زندگی اصلا احساس نکردید و علیرغم تلاشهای شما ایشون زیاد مادرتون رو نمی دیدند؟ برداشت من اینه که مادرتون به خاطر شما به ازدواج مجدد فکر نمی کرده، درست برداشت کردم؟؟
    یه مساله دیگه هم هست، همیشه پدر و مادرها بعد از ازدواج فرزنداشون خلا حضورشون رو احساس می کنند، و من یادمه که توی یه برنامه از خانم دکتر فردوسی ایشون تاکید می کردند که به هیچ عنوان این مساله صحیح نیست و پدر و مادرها باید یاد بگیرند که بعد از ازدواج فرزندشون برای خودشون تفریح و سرگرمی داشته باشند و اجازه ندهند که خلا حضور اونها باعث آشفتگیشون بشه.
    مادر شما هم همین مشکل رو داره و ایشون باید یه سری مهارتها رو یاد بگیره که چطوری بدون حضور شما از زندگیش لذات ببره و شاد زندگی کنه. می تونی توی این راه کمکش کنی، دوستهای جدید و همسن خودش پیدا کنه، روابط اجتماعی جدید ایجاد کنه و ....

ممنونlonely sky عزیز از تعریف قشنگتون از اسم کاربریم
    عزیزم مامانم همیشه پدرم رو دوست داشت ولی الان دلش شکسته پدرم اگه کوچکترین اقدامی برای حل این مسله کنه مامانم با دل و جون همپاش میشه ولی متاسفانه پدر من هیچ وقت این کارو نکرده
    یادم میاد وقتی کوچیک بودم یه خوستگار برای مامانم اومد( همکار ایشون بود) این آقا خیلی خوب بود و صادق همه چیز و شرایط مامان رو قبول کرد و اومد جلو خونوادشم میدونستن اما مامانم به خاطر همون یه ذره عهد و پیمانی هم که با بابا داشت نشکست و قبول نکرد ولی بعد مشاوره بهش گفت این موقعیت خوبیه اول از همسرتون جدا شید و بعد با این آقا ازدواج کنید مادرم هم به خاطر من و این که سایه مردی با وجدان و مهربون ، مردی که قدر محبت هاشو بدونه قبول کرد همه چی داشت خوب پیش میرفت اما
    نمیدونم از کجا سرو کله بابام پیدا شد و همه چی رو خراب کرد مامانم رو طلاق نداد و نگذاشت این اتفاق بیوفته
    عزیزم پدرم من نه حاضره از اون زندگی و زن و بچه هاش که یکیش پسره و دخترشم ازدواج کرده اومده تهران دست بکشه نه حاظره مامانم رو طلاق بده بابام مادرم رو دوست داره ولی آیا این دوست داشتن منطقیه؟!!!
    من تو این دنیا فقط خوشبختی مامانم برام اهمیت داره اگه ببینم خوشبخت زندگی میکنه و لبخند به روی لباشه دیگه هیچی از خدا نمی خوام اگه بدونم اون الان احتیاج داره کسی پیشش باشه و سرپناش باشه راضیم به جدایی و حتی تو این را کمکش هم میکنم من فقط میخوام بعد این همه سال طعم خوشبختی رو احساس کنه این واسم از همه چی دنیا حتی زندگی خودم با ارزش تره
    [b]

عزیزم متأسفم براتون.
    البته توکه ازدواج کردی وخداروشکرزندگیت آروم شده ولی تنهایی مامانت رودرک میکنم.بایدخیلی براشون سخت باشه.
    ولی به این فکرمیکنم که چراتاحالا طلاق نگرفتن؟میگیدبخاطرشما بوده ولی آخه بچه ای که فقط 2ماه یکبارپدرش روببینه با یه بچه طلاق فرقی نداره!
    خوب حالا طلاق نگرفتن، الان بازچه فرقی به حالشون میکنه اگه طلاق بگیرن جزاینکه مهرطلاق بخوره روشناسنامه ومطمئنا برروی زندگی شماهم بی تأثیرنخواهدبود؟!

آریانا عزیز چند بار اقدام کردن ولی بابام طلاق بده نیست دو بار مامانم مراجعه کرد ولی آخرش قاضی چی بگه خوبه!!!
    خانم شوهرتون شما رو دوست داره شما هم راه بیاید آخر سر هم به نفع بابام حرف زد با این شرط که نفقه و خرج منو کامل بده بابام هم 2 ماه داد دیگه نداد البته خرج منو میداد با مبلغ اندکی که نگم سنگین ترم ولی نفقه که اصلا بابام همش چشمش به حقوق مامنم بود و بس
    آریانا جان شاید انگیزه من واسه راضی بودن به جدای مامان و بابام همین سوال آخر تو باشه به نظرت پایان تلخ بهتر است تلخی بی پایان نیست این مجمله مصداق کل حرفی که میخوام بزنم 1 درصد احتمال بده بعد جدایی از بابام شانس ازدواج مامانم از 100 باشه هرچند اونم یه ریسکی که پیامد های خوب بد زیادی داشته باشه

ممنون سارا بانوی عزیز
    مامان من 56 سال دارند
    ایشون پرستار بودند الان چند ساله بازنشست شدند البته بعد بازنشستگی چند جا کار کردند تعریف نباشه مامان من تو کارش خیلی خبره بود و هست الانم یکی دو جا همش میگن واسه همکاری ولی مامانم میگه توانایی کار طولانی مدت رو نداره و خسته میشه خوب حقم داره الان که دیگه موقع کار کردن نیست موقعه استراحتش هست
    البته من بعد تحصیل خدا رو شکر خیلی زود سر کار رفتم شغل خیلی خوبی هم بودو زود مستقل شدم همه موفقیتام نتیجه دعاهای خوبی بود که مادربزرگم و مامانم در حقم میکنند

در مورد سوال دوم شما بله در جریان هستن ولی عروسای دیگه نه نمیدونن چون نخواستن اونا بعدا همچین مسله ای رو به روخم بکشند خودشون هم خیلی بهم محبت دارن مخصوصا مادر شوهرم که همیشه و همه جا پشتمه
    همسرم هم یک بار این مسله رو به روخم نکشیده ولی از طرفی هم خودشو دخالت تو این موضوع نمیده با بابام روابطش صمیمانه هست میدونم که حرمت نگه میداره

نقل قول نوشته اصلی توسط سرافراز
    مشكل مادر شما، پدر شما نيست بلكه اينه كه سالها شما جايگاه عاطفيشون بوديد و الان احساس ميكنه از دست داده وگرنه اين زندگي هست كه 27 سال به همون شيوه ادامه داده و اگر مي خواست تصميمي بگيره شايد بهتر بود زودتر ميگرفت(اون زمان كه جوونتر بودن). بنظر شما اگر طلاق بگيره آدمي هست كه دوباره بخواد ازدواج كنه و ديگه تنها نباشه؟
    در ضمن براي خانمي به سن و سال مادر شما تفريحات خاصي هست كه مي تونن ازش بهره ببرن. معمولا زنهاي همسن و سالشون بهتر مي دونن. مي تونن با چندنفرشون دوست شن. استخر برن يا كتاب بخونن. شما هم هر چند وقت بهش سربزنيد مثل همه خانواده هاي طبيعي ديگه...دلداري شما توي اين موقعيت خيلي موثره. نه اينكه ايشون حرفي زد شما هم بزني زير گريه...
    [b][/color] مامان من همسن خودش داره دوستانی که قبلاً همکارش بوده ولی زیاد باهاشون در ارتباط نیست یا راحتر بگم مامانم کسی نیست خودش برنامه بزاره اینور بره اونور بره به قول معروف اکتیو باشه البته بیرون میره اگه کاری داشته باشه برای تفریح نه
    منم مدام سر میزنم اگه به من باشه می خواستم یه آپارتمان تو واحد خودمون اجاره کنیم ولی چون اجاره اش زیاد بود مامان قبول نکرد
    از طرفی هم عزیزم من خیلی تو دارم و همه چی رو برای همسرم بروز نمیدم از دلتنگی هام و ناراحتی ام برای مامانم چون اگه الان اول زندگی هر ساعت خونه مامانم باشم هر کسیم باشه حساس میشه دوست داشتم بیشتر وقت میزاشتم چه کنم که خودم ساعت 6 میرسم خونه همسرم کارش دولتی هست 2 خونه است از سر کارم هم برم خونه خودمون دیگه همسرم فقط جمعه ها میتونه منو خوب ببینه
    b][color=#000080]

2. کاربر روبرو از پست مفید گل بهار نارنج تشکرکرده است .

گل بهار نارنج (پنجشنبه 22 اردیبهشت 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)