سلام خانوم deljoo-deltang
من فکر میکنم شما میتونین با رفتارهاتون تا حد زیادی این رفتار پرخاشگرانه رو در ایشون تعدیل کنین و به حداقل برسونین و این در صورتیه که بسیار صبور باشین و رفتارهایی رو که میخوام بگم پیش بگیرین..
اما نباید انتظار داشته باشین که این رفتار پرخاشگرانه بطور کامل در همسرتون از بین بره و در هر صورت باید یه مقدار بتونین در پذیرش این مسئله باشین..
اما رفتارهایی که شما میتونین داشته باشین تا این حالت همسرتون رو به حداقل ممکن (نه صفر) برسونه رو طبق تجربه خودم و مواجه شدنم با چنین افرادی میگم بهتون:
1- سعی کنین بیشتر بهشون نزدیک بشین و تا مبتونین محبت کنین بهشون تا رابطتون صمیمی تر و نزدیک تر از قبل بشه
2-وقتی جایی احساس میکنین اشتباهی کردین یا مسئله ای رو پیش اوردین(حتی بطور ناخاسته)که الان امکان داره ایشون از کوره در بره قبل از اینکه همسرتون واکنش نشون بدن خودتون در موردش توضیح بدین و یا به اشتباهتون اعتراف کینین
3-تا جاییکه میتونین سعی کنین وقتی که با هم هستین جو شاد و با نشاطی رو درست کنین و با شوخ طبعی و ..از بوجود اوردن بستر برای دعوا جلوگیری کنین
4-کارهایی که میدونین همسرتون دوست داره و بهش علاقه داره رو براشون انجام بدین مثلا"غذای مورد علاقه شون رو درست کنین ،لباسی که دوست داره بپوشین و..وگاها" هم بهشون بگین که این کارو کردم به خاطر تو و چون میدونستم تو دوست داری
5-وقتایی که پرخاشگریشون کم شده و رفتارشون بهتره این رو به زبون بیارین و بهشون بگین که چقدر خوشحالین که آروم شدن و با ملایمت ازشون بخواین که این رفتارو ادامه بدن و به نحوی سعی کنین تشویقشون کنین به خاطر این مسئله
امیدوارم که با بکار بستن این موارد بتونین تا حد زیادی کنترل رفتار ایشون رو دست بگیرین![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)