نقل قول نوشته اصلی توسط tesoke
بستگي داره كه اين تفاوت تا چه حد باشه. اگه زياد باشه به شدت بايد ترسيد.
نقل قول نوشته اصلی توسط MiladR
زیاد صحبت نمیکنم چون معمولا آدمای اطراف من حرفای زیاد مفیدی نمیزنن (حداقل فعلا!) و من هم خیلی دوست ندارم تو این بحث های کوچه بازاری شرکت کنم...
مثلا شما توي بحث ها به دليلي كه گفتي شركت نمي كني. اما اون خانوم ميگرده واسه اين بحث ها. حالا حرف هاي مفيد هم نزدند، مهم نيست. مي خواد حرف بزنه و بخنذده و ... خب اون وقت شما براي اين كه باهاش كنار بيايي، بايد اول از همه همين حرف هاي غيرمفيد را با گوش جان گوش كني. حالا مي توني؟

نه در اون حد که گوشه گیر نیستم دیگه! اتفاقا با خانم ها خیلی راحت تر رابطه برقرار میکنم و میدونم که نسبت به احساسات اونا میتونم به اندازه کافی پاسخگو باشم چون خودم هم (تا حدودی) ادم احساساتی هستم!
و منظورم از اون حرف ها، حرف های برو بچ مجردی هست که خودتون بهتر میدونید بیشتر تو چه مایه هایی هست!!

معمولا دیده ام که در مشاوره های ازدواج اکیدا توصیه می شود به جای اینکه دنبال مکمل خود باشیم و به این مثل تکیه کنیم که دو قطب ناهمنام آهن ربا همدیگر را جذب می کنند، برعکس سعی کنیم که با کسی ازدواج کنیم که بیشترین شباهت ها و کمترین تفاوت ها را با ایشان داشته باشیم. هر چقدر این شباهت ها بیشتر باشد دارایی های ما در حساب زندگی مشترک بیشتر خواهد بود و هرچه تفاوت ها بیشتر باشند برعکس بدهکاری ها بیشتر خواهند بود.
من دقیقا متوجه نشدم ولی فکر میکنم که منظور از شباهت ها و تفاتها، بیشترم متوجه معیارهای ما میشه که هرچه به هم نزدیک تر و تفاوت کمتر خوب خیلی بهتر خواهد بود.