خانم بي دل! من هنوز متاهل نشدم ولي ميل به دلبري كردن يا ناز يا عشوه يا هرچي كه اسمش هست رو منحصر به تاهل نميدونم! دليلش هم اين هست كه مونث بودن من ربطي به ازدواج كردنم نداره! اينطور بگم كه لطيف يا ظريف رفتار كردن رو نه براي همسرم نه براي نامزدم و نه براي هيچ مرد خاص و غيرخاصي كه اول از همه براي خودم ميپسندم! اميدوارم هميشه از زندگيتون همينطور راضي باشين ولي ادله اي كه براي دلبري كردن دنبالش ميگردين چيزي جز نيازهاي دروني خود خانمها نيست! مثل نياز به غذا خوردن ميمونه! نميتوني دليلي منطقي براش بياري فقط يك نياز هست! من نميگم هيچ زني از اين ترفندها براي نيل به هدفش استفاده يا حتي سواستفاده نميكنه نه! ولي حتي در اون حالت هم اولين بار مثبت به خود اون خانم برميگرده اولين اثرِ نرم و ظريف برخورد كردن يا لبخند زدن براي خودمون هست! من نميخوام هيچ بحث اجتماعي يا اعتقادي بكنم فقط دارم به حرف شما كه دنبال دليل ميگردين اشاره ميكنم! هيچ وقت نميتونين دليلي كاملا مبتني بر جبر و منطق براي يك حركت ذاتي پيدا كنين! خيلي ها براي جلب محبت همسرشون ممكنه دنبال راهي به اين طريق باشن خيلي ها براي جلب توجه محبوبشون يا گاهي حتي خارج شدن از يكنواختي و شور و حرارت به زندگي دادن يا هرچيز ديگه اي كه دنبالش هستن ولي حرف من اينه كه بالاترين چيزي كه بهش ميرسيم ميل و رضايت خودمون از زن بودنمونه! از چيزي كه خدا پسنديده باشيم! چيزي كه شايد با زندگي هاي شهري الان و در جامعه ما كمي گم شده باشه!نوشته اصلی توسط بی دل
نه فقط براي شنيدن جمله دوستت دارم از يك مرد در قالب همسر يا نامزد يا هرچيز ديگه كه براي حس خوبي كه نسبت به خودمون پيدا ميكنيم هست! بقيه موارد مثل تاييد و تحسين ديگران مرتبه هاي بعدي هستن كه وقتي خودمون از خودمون رضايت داشته باشيم به اون نيازها هم بخودي خود پاسخ داده ميشه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)