به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 31 اردیبهشت 90 [ 17:33]
    سطح
    23
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    87

تشکرشده 87 در 28 پست

Array

RE: زندگی من بعد طلاق چطوری خواهد بود؟!

نمیدونم چرا ما ایرانیها دوست داریم همه چیز رو سیاه سفید ببینیم!
    آخه این چه حرفیه که همه مردای خارجی نمیدونن غیرت یعنی چی؟؟؟؟؟
    والا بلا انصاف نیست که بخوایم اینجوری حرف بزنیم و همه رو با یه چوب بزنیم و اگه به فرض تعداد اندکی از مردای خارجی اینطورین ما برچسب بی غیرت رو روی همشون بزنیم.
    این خوبه که تعصب فرهنگ و نزاد خودمون رو داشته باشیم اما نه اینکه بخاطر این تعصب به مردم کشورهای دیگه و نزادهای غیر از ما به ناحق برچسب بزنیم.
    اتفاقا" من از نزدیک دیدم که مردای خارجی در حد خودشون خیلی خیلی با غیرت هستن و گاها" به مراتب از خیلی مردای ایرانی با غیرت ترن!
    و اصلا" این حرف رو قبول ندارم که زن ایرانی نمیتونه با فرهنگ یک مرد خارجی کنار بیاد و خوشبخت بشن یا برعکس مرد ایرانی و زن خارجی نمیتونن باهم خوشبخت بشن چون نمونه های نقض این مسئله از نزدیکانم هستن که اتفاقا" خیلی خیلی خوشبخت هستن:
    دوست صمیمی من برای ادامه تحصیل رفت آلمان و همونجا هم با یه مرد آلمانی ازدواج کردن و الانم یه بچه داره و عاشق شوهرشه و کاملا" باهم تفاهم دارن یا عموی خودم با یه زن آمریکایی ازدواج کرد و همیشه میگه درست ترین و بهترین انتخاب زندگیمو کردم و انقدر این خانم خوبه که علاوه بر عموم همه ما هم خیلی دوسش داریم و الان 3 تا بچه دارن و خیلی خیلی خوشبختن..
    البته منظور من این نیست که کار 100% درست اینه که ایشون بره خارج و حتما" اونجا میتونه با یک مرد خارجی ازدواج کنه و خوشبخت بشه..احتمال هر چیزی هست و هیچ چیزی رو نمیشه با قطعیت پیش بینی کرد و نظر منم اینه که ایشون باید زمانی بطور جدی به جدایی و رفتن فکر کنه که همه راه هارو برای ذرست کردن زندگیش با شوهرش امتحان کرده و جواب نگرفته باشه در اینصورت به نظر من بهتره که اینجا نمونن و چون هر چقدر هم که بخوان به حرف مردم و برخوردای اطرافیان بی تفاوت باشن در نهایت بهشون فشار میادو کم میارن..

ببینین حرف زدن خیلی راحته بصورت تئوری ما خیلی راحت میتونیم برای ایشون نسخه بپیچیم که رو حرفای مردم حساس نباش و مگه تو واسه مردم زندگی میکنی و... این حرفارو همه بلدن و همه میگن ولی کی میتونه واقعا" واقعا" اینجوری باشه؟ کدوم یکی از ماها تونستیم در عمل 100% اینطور باشیم تروخدا بیاین یکم دست از این حرفای تئوری برداریمو واقعیتهارو روشن ببینیم و در حرفها و راهکارامون ظرفیت محدود یک انسان رو در نظر بگیریم ..یک انسان با همه احساسات و محدودیتهاش نه یک آدم آهنی نه یک فرشته یه انسان!
    متاسفانه واقعیت امر به دور از حرفای صرفا" تئوری اینه که ایشون در صورتیکه از همسرشون جدا بشن با توجه به اینکه سابقه یه جدایی دیگه رو هم داشتن اگر بخوان همینجا به زندگیشون ادامه بدن خواهی نخواهی زیر بار حرفها و برخوردهای غلط جامعه خورد میشن مگر اینکه بتونن از خودشون یه آدم ضد ضربه و شاید یه ابر انسان بسازن که تقریبا" محاله!
    ببخشید که زیاد نوشتم ..و سرتونو درد اووردم

2. کاربر روبرو از پست مفید باران5656 تشکرکرده است .

باران5656 (سه شنبه 13 اردیبهشت 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)