سلام عزیزم
تا وقتی که برادر شما فکر میکنه بزرگتر و آقابالاسر تو هست و باید بهت بگه چی کار کنی و چی کار نکنی این مشکل حل نخواهد شد .
اما این رو هم بدون با لجبازی و بی حرمتی و.......... هم مشکل حاد تر میشه .
متاسفانه در خانواده ای که پدر نقش کمرنگی داره و همینطور جایگاه ها تعریف نشده چنین مشکلاتی هست . پدر و مادر به هیچ وجه نباید جایگاه خودشونو به بچه ها بدن و این برای اونها ایجاد مشکل میکنه . برادر شما اولین آسیب متوجه خودش هست . بعد از ازدواج تا حدی عواطف این رفتارها رو کاهش میده اما کنترل گری ها و عدم کنترل خود در موقع عصبانیت در وجود اون باقی خواهد ماند .
این خوب نیست که پدر شما اصلا خودش رو وارد نمیکنه و مادر شما فقط در لحظه عصبانیت و تاحدی دخالت میکنه .سعی کن با پدر و مادرت صحبت کنی و بپرسی در چه مواردی از شما راضی هستن و در چه مواردی از شما راضی نیستن و بعد بهشون بگو من میخام که طبق خواست شما باشم و شما از من راضی باشین در عوض از شما میخوام که از من حمایت کنید و خودتون مسئولیت من رو به عهده بگیرید نه اینکه اونو به برادرم بسپارید و با این کار به هردو ما صدمه میزنید و هیچ وقت نمیتونیم رابطه خوبی با هم داشته باشید .
از مادرت بخواه که وقتی در چنین مواقعی میاد وسط فقط جلوی برادرت رو بگیره و به اون بگه که تو هم پدر داری هم مادر و ما مسئولیم نه شما .
امیدوارم هر کدومتون به جایگاه خودتون برگردید و حریم ها حفظ بشه .
شما هم در چنین مواقعی به هیچ وجه لجبازی نکن ، بی حرمتی نکن ، و کاملا با متانت برخورد کن و بگذار که پدر و مادر وارد بشند و جلوی برادرت بایستند نه خودت چون فقط وضع خرابتر میشه .
تمام کارها و برنامه هات رو هم با پدر و مادرت هماهنگ کن و با اطلاع اونا باشه .
اگر با مادرت صمیمی هستی و امکانش هست ازش بخواه که به تالار بیاد و حتی این مطالب رو هم بده بخونن .
و بگو قصدت اینه که رابطت با برادرت رو خوب کنی .

علاقه مندی ها (Bookmarks)