[align=justify]فريد درك مي كنم كه چه حس و حالي داري و به چه چيزهايي فكر مي كني .
حقيقتا از اين همه شفافيت كودك درونت لذت مي برم .
نترس فريد . اتفاق بدي نمي افته . كافي است كه اعتماد كني . ليلي هم تو را دوست داره . به اين راحتي ها دست از سر ت بر نمي داره .
هر دو خسته هستيد . قرار نيست ليلي بره تا كسي بهش محبتي بكند و...او هم شرايطي مثل تو داره . خسته است . ازرده است . درست مثل خودت .
تو به ليلي اين ماه كار نداشته باش . تو روي خودت كار كن . مي بيني كه وقتي ليلي برگرده شرايط براي هر دو شما بهتر شده . بعد با هم روي بخش هاي مختلف رابطه كار كنيد تا درست بشه . اين يك ماه را براي خودت هدف گذاري كن كه به نتايج درست برسي و رشد و آگاهي ات را در بر داشته باشه .
من مطمئنم كه بهترين هاي هستي در انتظار تو و اين ليلي خانم نازنين است . صبر داشته باش . صبر و حاضر باش كه به ليلي اعتماد كني . قرار نيست اتفاق بدي بيفته . مطمئن باش .
در ضمن سابينا پيشنهاد فوق العاده اي بهت داد حتما اين فيلم را ببين و روي هر صحنه اي كه مي بيني و هر ديالوگي كه مي شنوي دقت داشته باش .
در ضمن دوست دارم بهت بگم كه شخصيت تو وليلي ات خيلي دوست داشتني است . احساس خيلي خوبي نسبت به هر دو شما دارم .
[/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)