سلام آقا رامین گرامی
کاش فرهنگ ما طوری بود که ناموس رو خیلی می بخشید فقط در بعضی قسمت های بدن زن نمی دیدیم و کاش اینقدر فرهنگ ما سعه صدر داشت که اجازه بده کسی که اشتباه کرده و خطا کرده بتونه به اندازه خطاش تاوان بده نه یک عمر....
کاش به جای دوشیزه بودن و یا نبودن یک دختر بیشتر به ویژگی های شخصیتی و لیاقت و رفتارش توجه می شد که اینها توی زندگی مهمتر از داشتن و یا نداشتن پرده بکارت هست...
حیف که چه دخترهایی که با لیاقت و استعداد بودند و اینطوری سر چیزهای اینچنینی و یا در گذشته سر یک سوءتفاهم زندگیشون تباه شد...
کاش زن و مرد رو یک کالا نمی دیدیم که دست دوم و اول داشته باشه...
دوست عزیز برادر من رامین
روی حرف من به شما برادر عزیز نیست
حسرت ها و حرفهای یک عمرمن هست ...
به هر حال من و شما دست پرورده این فرهنگ هستیم و بعضی مسائل با گوشت و پوست ما عجین شده و به این راحتی ها هم از بین نمیره
هم عمل غیر صادقانه همسر شما که از اول همه چیز رو نگفت تحت تاثیر این فرهنگ غیر معقول هست و هم عکس العمل و شدت ناراحتی شما
دوست خوبم من شما رو متهم نمی کنم شاید اگر برادر خود من هم بود همین عکس العمل را داشت هر چی باشه از کوزه همه ما همون برون می تراورد که فرهنگ در آن ریخته است...
من عمل غیر صادقانه خانومتون رو تائید نمی کنم ولی باید خودمونو جای همدیگه بذاریم تا بتونیم همدیگه رو درک کنیم
نباید همه چیز رو بخاطر یک مورد که متاسفانه تابوی جامعه ماست بذاریم کنار و حذفش کنیم
امیدوارم عجله نکنید و زود تصمیم به جدایی نگیرید
امیدوارم به خودتون فرصت و آرامش بدید شاید با مرور زمان و اندیشه بیشتر بتونید این موضوع رو هضم کنید
و در نهایت امیدوارم هر چی به صلاحتونه پیش بیاد براتون ...
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)