سلام فائزه جونم ،
عزیزم نوشته های تو منو به فکر فرو برد . ...
من فکر می کنم حرفهای تو می تونه معنای تمام زندگی باشه .
دوست دارم نگاه قشنگ و پرمحتوای تو رو به زندگی ستایش کنم و بگم به نظر من معنای انسان بودن جز این نمی تونه باشه که به همه چیز به دیده ی تجربه و امکانی برای رشد نگاه کنیم نه مشکلی لاینحل ...
مگر نه اینه که ما قویتر از سختیها و مشکلات هستیم و بزرگتر ، بسیار بزرگتر و غنی تر ...
به نظر من از شکل و شمایل واژه ی "مشکل" پیداست که می شه هرکاری باهاش کرد .... یعنی
هم می شه شکلش رو تغییر داد ، می شه کنترلش کرد ، می شه حلش کرد ، می شه تبدیلش کرد به یه موهبت و .....
و هم می شه مغلوبش شد ، می شه گرفتارش شد ، می شه مثل تار عنکبوت دیدش و داخل تارهاش گیر کرد و آخرش خفه شد ....
و خیال می کنم هیچ مشکلی از این قائده خارج نیست . .. حتی پدیده ای مثل طلاق ..
می خوام بهت بگم همونطوری که خودت فهمیدی این مائیم که می تونیم شرایط رو به نفع خودمون عوض کنیم . فقط باید این توانایی رو باور کنیم ...
نمی گم شرایط مهم نیستند . بلکه معتقدم برخورد ما و تفسیر و نگاهی که از اتفاقات و موقعیتهای مختلف زندگی داریم از شرایط مهمترن ...
همونطوری که سمیه می گه همه چیز به نوع نگاه ما بستگی داره . نگاه ما باید عمیق باشه ، خلاق باشه ، ظریف باشه و شیرین .
حتما می دونی خوش بینی صرف و نگاه خنثی و منفعلانه به مسائل امریست کاملا متفاوت و اتفاقا خطرناک .
ما باید یاد بگیریم خوش بینی رو در کنار واقع بینی به خدمت بگیریم و از تفکر خلاقانه و مثبت برای تفسیر واقعیتهای زندگیمون استفاده کنیم و ... که اگر غیر از این باشه یا در دام خیال و رویا گرفتار می شیم یا به بدبینی و سیاه نگری و هردوی اینها آفتی ست که انسان رو از رشد و بالندگی محروم می کنه ...
عزیزم . این که تو یا خیلی های دیگه بنا به دلایل ریز و درشت و مختلفی درگیر با اثرات پدیده ای به اسم طلاق هستین اصلا به معنی این نیست که باید روحی ضعیف ، وجودی شکننده ، قیافه ای شکست خورده ، زندگی ناموفق و ... داشته باشید ، بلکه تو
می تونی سازنده باشی ، مفید باشی و وجودی سرشار از ارزش و زندگی ، همونطوری که هستی ...
بزار بهت بگم خوش به حال مادرت که تو رو داره و خوش به حال تو که مادر فهیم و لایقت رو در کنار خودت داری .
دوستت دارم و برای تو و مادرت آرزوی آینده ای پر ارزش و سربلندی فزاینده دارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)