به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 13 اردیبهشت 04 [ 21:37]
    سطح
    95
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 855
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranRecommendation Second Class10000 Experience PointsSocialTagger Second Class
    تشکرها
    2,042

تشکرشده 2,234 در 570 پست

Array

RE: فرزندان طلاق

سلام فائزه جونم ،

عزیزم نوشته های تو منو به فکر فرو برد . ...
    من فکر می کنم حرفهای تو می تونه معنای تمام زندگی باشه .
    دوست دارم نگاه قشنگ و پرمحتوای تو رو به زندگی ستایش کنم و بگم به نظر من معنای انسان بودن جز این نمی تونه باشه که به همه چیز به دیده ی تجربه و امکانی برای رشد نگاه کنیم نه مشکلی لاینحل ...

مگر نه اینه که ما قویتر از سختیها و مشکلات هستیم و بزرگتر ، بسیار بزرگتر و غنی تر ...

به نظر من از شکل و شمایل واژه ی "مشکل" پیداست که می شه هرکاری باهاش کرد .... یعنی
    هم می شه شکلش رو تغییر داد ، می شه کنترلش کرد ، می شه حلش کرد ، می شه تبدیلش کرد به یه موهبت و .....
    و هم می شه مغلوبش شد ، می شه گرفتارش شد ، می شه مثل تار عنکبوت دیدش و داخل تارهاش گیر کرد و آخرش خفه شد ....

و خیال می کنم هیچ مشکلی از این قائده خارج نیست . .. حتی پدیده ای مثل طلاق ..

می خوام بهت بگم همونطوری که خودت فهمیدی این مائیم که می تونیم شرایط رو به نفع خودمون عوض کنیم . فقط باید این توانایی رو باور کنیم ...

نمی گم شرایط مهم نیستند . بلکه معتقدم برخورد ما و تفسیر و نگاهی که از اتفاقات و موقعیتهای مختلف زندگی داریم از شرایط مهمترن ...

همونطوری که سمیه می گه همه چیز به نوع نگاه ما بستگی داره . نگاه ما باید عمیق باشه ، خلاق باشه ، ظریف باشه و شیرین .

حتما می دونی خوش بینی صرف و نگاه خنثی و منفعلانه به مسائل امریست کاملا متفاوت و اتفاقا خطرناک .

ما باید یاد بگیریم خوش بینی رو در کنار واقع بینی به خدمت بگیریم و از تفکر خلاقانه و مثبت برای تفسیر واقعیتهای زندگیمون استفاده کنیم و ... که اگر غیر از این باشه یا در دام خیال و رویا گرفتار می شیم یا به بدبینی و سیاه نگری و هردوی اینها آفتی ست که انسان رو از رشد و بالندگی محروم می کنه ...

عزیزم . این که تو یا خیلی های دیگه بنا به دلایل ریز و درشت و مختلفی درگیر با اثرات پدیده ای به اسم طلاق هستین اصلا به معنی این نیست که باید روحی ضعیف ، وجودی شکننده ، قیافه ای شکست خورده ، زندگی ناموفق و ... داشته باشید ، بلکه تو
    می تونی سازنده باشی ، مفید باشی و وجودی سرشار از ارزش و زندگی ، همونطوری که هستی ...

بزار بهت بگم خوش به حال مادرت که تو رو داره و خوش به حال تو که مادر فهیم و لایقت رو در کنار خودت داری .
    دوستت دارم و برای تو و مادرت آرزوی آینده ای پر ارزش و سربلندی فزاینده دارم.

2. 4 کاربر از پست مفید طاهره تشکرکرده اند .

hosein2893 (جمعه 01 خرداد 94), میشل (دوشنبه 28 اسفند 91), طاهره (دوشنبه 15 آبان 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)