واقعا متشکرم
فکر نمی کردم تو کمتر از دوساعت این همه آدم مهربون پیدا بشن و به مرگ یه نفر دیگه اهمیت بدن و دلسوزی کنند
واقعا اسم اینجا را به درستی ( همدردی ) گذاشته اند
راستش مردن سخت ترین کاریه که تا به حال سعی کردم انجامش بدم
و سخت ترین وقتش اون دقایق آخره
همه شرایطو حساب کردی و کاملا آماده شدی که بری
اما یه لحظه قیافه معصوم دخترت ، مادر و پدرت و همه کسانی که میشناسیشون میاد جلو چشمت
و با تمام قدرت انرژی آدم تحلیل میره و شک و تردید سرتاسر وجود آدمو پر میکنه
اگه سریع کار انجام نشه عقب میافته
از طرفی فشار مشکلات آدمو حل میده که کارو تموم کن و از طرفی قلب آدم جلو گیری میکنه
مثل اینه که بدنت از هزار طرف کشیده بشه و تو فقط نظاره گر باشی
خدا نصیب هیچ کسی نکنه
راستش من هم برای انجام دادن یا ندادن این کار خیلی مرددم ، چند سال قبل پیش دکتر و غیره هم می رفتم
اما مشکلم فکریه نه جسمی
به نظر من یه بابای فرضی معتاد به کراک یا بابایی که دخترشو میفروشه یا بابایی که موجب ننگ خانواده است یا هر فردی که برای زنده موندن مجبوره به هر کار پستی تن بده ، مردنش بهتر از زنده بودنشه
همه اینها آخرش میمیرن یا خودکشی میکنن ، اما اگه زود بمیرن خیلی بهتره
البته آینده ای که من برای خودم پیش بینی میکنم فقط همون مورد آخره
به علاوه شما درست میگید ، من خیلی ضعیفم ، و به قول دوستمون کمی ژاپنی ام ، هیچ کاری برای من سخت تر از درخواست کردن التماس کردن و تحمل نگاههای تمسخر آمیز نیست
به نظر شما وجود یه پدر فقیر که حتی نتونه نیازهای اولیه دخترشو تامین کنه بهتر از نبودشه ؟ و آیا گذشتن از با ارزشترین چیزی که در اختیار دارید برای رفاه دیگران خود خواهیه ؟
بله ، به کسی که رسما خودکشی کند هیچگونه مزایایی تعلق نمی گیرد ، ولی شما اگه یه جوری بمیرید که خودکشی محسوب نشه مزایا تعلق می گیرد
جناب omidvar ، امیدوارم که هیچ وقت لازمت نشه اما اگه خواستی با پیام خصوصی برات می فرستم

علاقه مندی ها (Bookmarks)