به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 91 [ 01:39]
    سطح
    32
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    70

تشکرشده 70 در 35 پست

Array

RE: حجاب و تمکین به خواسته ی فرد مقابل ؟

[/color]
    نقل قول نوشته اصلی توسط montana
    بنظرم وقتی می دونسته که یکی اینطوریه باهاش رفته جلو و بعد می گه باید عوض شی این یعنی عدم روشنفکری و بی منطقی،خوب تو که از اول می دونستی چرا پس ادامه دادی!
    روشنفکر از لحاظ برخورد با عقاید دیگران مطرحه نه خوب یا بد بودنشون،که قاضی کس دیگه اییه
    شما اسم بهتری براش سراغ دارید؟
    برای اقایون زیاد پیش میاد
    خب این چه ربطی به روشن فکر نبودن داره؟ در بد ترین حالت ممکن می تونین بگین ایشون ثبات عقیده و یا نظر ندارن ، نه اینکه روشن فکر نیست! فکر روشن به این نیست " تماس " عزیز.
    وقتی دختری هم با یک پسری هست و میره جلو ، بعد از اینکه به مرحله مهم تری از شناخت رسیدن ، ممکنه یک سری از مسائل تو ذوقشون بخوره و اصلا با عقایدشون جور در نیاد. اگه ایشون قبل از ازدواج میگفتن نه مشکلی نیست و بعد از ازدواج نظرشون تغییر می کرد میشد گفت حالا که خرش از پل گذشته نظرش عوض شده ، اما الان که ازدواج نکردن.

نقل قول نوشته اصلی توسط نیلوفر 21

[color=#4B0082] فکر کنم یک کم سو تفاهم ایجاد شده . اتفاقا هردومون الان تاکید داریم که این مساله قبل از ازدواج حل بشه . ایشون خونواده ی من و حتی من رو تا حد زیادی میشناختند و بعد اومدن جلو . منم که همونطوری که گفتم همیشه روسری سرم میکردم شاید هم اصلا به همین خاطر پا پیش گذاشتن و این یکی از دلایلش بوده ولی وقتی دیدن که من در این مورد سرم نمیکنم گفت که اصلا اهمیتی نداره قبلا چطوری بوده . به من مربوط نیست ولی الان دوست دارم که سرت کنی . همین :-) ... الان که این همه درمورد روسری سر کردن یا نکردن من صحبت کردیم احساس میکنم یک کم موضوع لوث و پیش افتاده شد و مسائل دیگه ای اومده وسط که برام جالبه و خیلی هم کمکم میکنه.

نه دوست عزیزم به طور کلی میترسم که این تعصبات رو بخواد در همه ی موارد به کار ببره . یعنی اینکه من در کل نمیدونم که این تعصبات طبیعی هست ؟ همه ی اقایون تعصب دارند به همسرشون یا ایشون زیاده از حد تعصب به خرج میدن و باید با مشاور در میون بذارم ؟

نیلوفر عزیز ، این ترس شما کاملا به جا هست و همونطور که آقای سنگ تراشان گفتن بهتره توسط مشاور پیگیری کنین این مساله رو و شاید اصلا در زمینه های دیگه اینطور نباشه. هر کسی یک شخصیتی داره ، همه مرد ها مثل هم نیستن ، همونطور که همه زن ها شبیه هم نیستن. من خودم نه تنها با این مساله که خانومم جلو پسر عموش روسری نذاره ، مشکلی ندارم ، بلکه تو خیابون هم این رو بد نمی دونم. اما اول باید بسترش آماده بشه! روی بدنی که داغ هست به یکباره آب سرد بریزی چه اتفاقی میفته؟
    [/quote]

ایشون هم دقیقا همین نظر رو داره

2. 2 کاربر از پست مفید نیلوفر 21 تشکرکرده اند .

نیلوفر 21 (شنبه 28 اسفند 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)