بالهای صداقت عزیز ..
واقعا متشکرم از اینکه وقت گذاشتی و جملات من رو اینطور جزء ب ه جزء تحلیل کردی و راهنمائی کردی..
شما کملا درست میگی.راستش رو بخوای حتل قبل از این مشاجرات با خودم کمی کلنجار رفتم که چطور بدون ایجاد سوء تفاهم منظورم رو بهش برسونم اما خوب متاسفانه نه تنها موفق نشدم بلکه با جوابهای اون از کوره در رفتم و هم خودم ناراحت شدم هم اون...
بله همسر من دو تا خواهر داره و البته (خوشبختانه ) همسر من خیلی دلسوز و همراه مادرشه....این رو خیلی خوب درک میکنم چون مادر من هم تنهاست واخیرا پدرم فوت کرده من هم همیشه دلسوز اون هستم و همسرم هم من رو همراهی میکنه..
همسر من 30 سال با مادرش زندگی کرده و مسلما من حق ندارم و دوست ندارم این ارتباط رو خدشه دار کنم..
من هم سعی میکنم روی ارتباط کلامی خودم بیشتر کار کنم...امیدوارم موفق بشم...
بالهای صداقت عزیز راستش من بعید میدونم که بتونم رفتار همسرم رو تغییر بدم اما سعی میکنم با شیوه های درست ارتباطی سوء تفاهمات رو از بین ببرم و اینکه حساسیت خودم رو کم کنم...
به نظر من یک مرد تنها زمانی رفتارش تغییر میکنه مه خودش از اون رفتار خسته شده باشه...والا هیچوقت هیچ رفتاری تغییر نخواهد کرد

چون من خونه مادرم هیچ کار نمیکردم و اصلا بلد نبودم...یک ماکارانی درست کردنم 3 ساعت وقت میگرفت و من حسابی ضعیف شده بودم و خسته و اون اصلا حاضر نبود به سمت گاز بیاد فقط توی کارهای دیگه کمک میکرد...ظرف شستن سالاد درست کردن و ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)