به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: خیانت

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 مرداد 92 [ 00:03]
    سطح
    52
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    1,919

تشکرشده 1,958 در 415 پست

Array

RE: خیانت

اگه طلاقش ندم باید یا خودم رو بکشم یا اونو فقط دارم دنبال ادرس پسره میگردم تا بلایی به سرش بیارم مرغ های هوا به حالش گریه کنن
    اصلا نزارين اين مسائل به ذهنتون راه پيدا كنه . دردسر بيشتر براي خودتون و خانوادتون درست نكنيد . يه مشكلي پيش اومده يا خانمتون اشتباهاتشو قبول مي كنه و ديگه كاراي اشتباه گذشته شو تكرار نمي كنه يا اينكه همچنان به اشتباهات گذشتش ادامه مي ده . شما در درجه اول به فكر حفظ زندگي خودتون و خانوادتون باشين . از كجا معلوم اين آقايي كه جلوي راه خانمتون سبز شده همه اينكارا رو نكرده كه زندگي شما رو بهم نريزه . اين همه مدرك جور كرده و مي خواسته از خانمتون باج بگيره ؟ شما با اين كاراتون دقيقا همون كاري رو انجام مي دين كه اون مرد مي خواد . اون مي خواد زندگي شما رو بهم بريزه كه با خانم شما باشه . و شما هم دارين دقيقا همون كاري رو مي كنين كه اون مي خواد . حتي اگه نمي تونين خانمتون رو ببخشين و باهاش زندگي كنين به نظر من بهترين انتقام از اون مرد اينه كه نذارين اون به هدفش و خواستش برسه .
    شما اگه خداي نكرده نتونين عصبانيتتون رو كنترل كنين و دردسري براي اون آقا بوجود بيارين در درجه اول به خودتون و آينده خودتون و بچه هاتون ضربه زدين .
    سعي كنين به خودتون مسلط باشين و عاقلانه فكر كنين . از خانمتون بخوايد كه با هم برين پيش مشاوره . يعني چي كه اگه ادامه بدم يا خودمو مي كشم يا خانممو . پس بچه هاي بيگناهتون چيكار كردن كه بايد قرباني بازي ها و ناراحتي هاي روحي شما بشن .
    اينجور كه خودتون گفتين و من فهميدم خيلي بچه هاتون رو دوست دارين و براي خوشبختيشون حاضرين هر كاري بكنين .
    پس سعي كنين خودتون رو با اين فكراي مزاحم اذيت نكنيد . با خانمتون برين پيش مشاوره و اجازه ندين اون مرد انقدر راحت با زندگي و اعصابتون بازي كنه .
    اميدوارم مشكلتون حل شه .

2. 5 کاربر از پست مفید saboktakin تشکرکرده اند .

saboktakin (شنبه 21 اسفند 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 مهر 04 [ 01:08]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    6,023

تشکرشده 6,302 در 1,293 پست

Array

سلام

یا خودمو بکشم یا اونو یا طلاقش بدم چیه آقا .......

این افکار رو فعلا به طور کلی بذاریدش کنار . اولا طلاق رو ازسرتون بیرون کنید چراکه یک زندگی با وجود دو بچه ارزش زیادی داره و باید حفظ بشه . دوما همه ما بلاخره یه روزی میمیریم انقدر عجله نکنید .

این طور که از شواهد پیداست و بلافاصله که متنتون رو خوندم حس کردم که این آقا قصد باج گیری و اخاذی از خانم شما رو داشته و برای این کار اول باید زمینه ها رو فراهم کنه و بعد از اینکه نقشش رو پیاده کرد شروع به تحدید کنه . خانم شما هم سادگی کردن و از اونجایی که خودشون رو درگیر قضیه دیدن و میترسیدن از خراب شدن زندگیشون تا جایی که ممکنه با این آقا راه اومدن تا مثلا زندگیشون حفظ بشه غافل از اینکه این آقا داره از همین ترس سوء استفاده میکنه .

من معتقدم بهتره هرچی اما و اگر در ذهنتون دارید بریزید دور و محکم باشید و حتما حتما با این آقا برخورد قانونی کنید و در این زمینه شخصی وارد نشید بلکه از راه قانون اما قاطع و محکم و در طی این مراحل طوری وانمود کنید که ذره ای به همسرتون شک ندارید بلکه اطمینان کامل دارید تا این آقا نتونه از سوءذن شما به نفع خودش استفاده کنه . اگر اطرافیان باخبرشدن هم نترسید و بیان کنید که کسی مزاحم خود شما و خانمتون شده و ازش شکایت کردید همین ؛بدون هیچ توضیح اضافه ای.
    با توجه به اینکه این آقا 18 سال بیشتر نداره احتمالا ترسوتر از این حرفها خواهد بود و چون برخورد محکم ندیده تا این حد پیش رفته .

فعلا این کارها رو انجام بدین. احتمالا در این مسیر براتون روشن میشه که این آقا قصد سوء استفاده و باج گیری داشته .

یک نکته ی دیگه اینکه در زندگی مرد باشید و نقش و جایگاه یک مرد رو برای همسرتون داشته باشید . کوتاه آمدن در برابر کار همسر و بی کاری خودتون اصلا چیز خوبی نیست . مسولیت های مردانه رو به عهده بگیرید و بگذارید که همسرتون هم در جایگاه زنانگی خودش ایفای نقش بکنه . مگه هدف از کار کردن فقط پول در آوردنه و در ضمن این پول تا کی برای شما باقی میمونه که نشستین خونه و فقط از داشته هاتون خرج میکنید . گاهی زیاد خونه بودن مرد مشکل آفرین هست و همینطور مرد رو از اون حس مردانگی دور میکنه . من تعجب میکنم چون اکثر آقایون دوست ندارند بی کار باشند و کل روز رو تو خونه .

به روند زندگیتون تا به حال خوب فکر کنید

4. 3 کاربر از پست مفید baran.68 تشکرکرده اند .

baran.68 (یکشنبه 22 اسفند 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 27 آذر 91 [ 18:02]
    سطح
    34
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2,056

تشکرشده 2,054 در 617 پست

Array

ببخشید باران جان،

شما کارشناس هستید و حتما نگاه علمی تر و بهتری به قضیه دارید.

اما ممکن است اون آقا مدارکی داشته باشند که نشون بده که همسر ایشون خودشون تمایل داشتند و به ایشون زنگ زدند و ارتباط برقرار کردند. چون هیچ کس مطمئن نیست که آیا واقعا این خانم هیچ نقشی تو این قضیه نداشته باشه. اگر اون آقا چنین مدارکی داشته باشند قانونی پی گیری کردن قضیه حداقلش اینه که اگر آقای حمید هم کنار بکشند و بگن به همسرم سوء ظنی ندارم، شواهد و مدارک نشون بده که قضیه اخاذی نبوده و واقعا خانوم با ایشون تماس تلفنی و دوستی داشته اند. در اونصورت مشکل بیشتر می شه.

اگر واقعا مطمئن هستند اخاذی است شکایت کنند. اگر کمی شک دارند که خانمشان با ایشون دوست بوده، بهتره شکایت نکنند.

6. 3 کاربر از پست مفید بهشت تشکرکرده اند .

بهشت (شنبه 21 اسفند 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 مهر 04 [ 01:08]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    6,023

تشکرشده 6,302 در 1,293 پست

Array

درسته بهشت عزیزم

اما با روشن نشدن قضیه T آقای حمید بیشتر در ابهام میمانند و سوءذن ها هم بیشتر خواهد شد

اما وقتی از همسرشون بخواهند باتفاق هم پیگیر شوند و شکایت کنند ، اگر خانم مقصر باشد سعی در منصرف کردن همسرش دارد و.....

اما این غیب شدن آقای مزاحم بعداز علنی شدن قضیه

همینطور بیان اینکه خانم به دنبال ایشون بوده و بهشون گفته میخوای بهم بدکنی مهم نیست ولی من ولت نمیکنم ؛ برو بگو من زندگیم رو نمیخوام هرچی میخواد بشه بذار بشه .............. اینهارو بذارید کنار صدای ضبط شده که خانم به شخصی التماس میکرده که اگر تو مخابرات آشنا داری شماره رو پاک کن ،شوهرم میخواد پرینت بگیره .......

و صحبت های الان خانم

اگر خانم زندگی رو نمیخواسته و براش مهم نبوده که زندگیش خراب بشه .... ترس از تحدیدات آقا و پنهان کاری خودشون و........ چه معنی میتونه داشته باشه ؟ جز اینکه به احتمال زیاد این آقا درغگو هست و قصد شومی داشته ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hamidz
    پسره به مادر گفته بود من ول کردم اون دست از سر من بر نمیداره بهش گفتم نمیخوام گفتم میرم همه چی رو میگم گفت برو بگو به درک من زندگیم رو نمیخوام هر چی میخواد بشه بزار بشه ولی من تو رو ول نمیکنم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidz
    من گوشیم رو میزاشتم روی پر کردن از خونه می اودم بیرون.یک روز همین کار رو کردم وقتی بر گشتم دیدم داره به یکی التماس میکنه تو رو خدا اگه تو مخابرات اشنا داری برو اون شماره رو پاک کن شوهرم میخواد پرینت بگیره تو رو خدا کمک کن
    در کل این حمید آقا هستند که باید دو دوتا چهارتا کنن و در آخر تصمیم بگیرند .

موفق باشید .

8. 3 کاربر از پست مفید baran.68 تشکرکرده اند .

baran.68 (یکشنبه 22 اسفند 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,056

تشکرشده 2,054 در 617 پست

Array

به هر حال هیچ کس از دردسر و آبروریزی خوشش نمی آد. برای همین پیداش نیست.
    الان باید می موند و چی کار می کرد؟ به نظر شما باید می اومد وسط دعوا و زندگی این دونفر و می گفت من بودم که با خانومت دوست بودم؟
    من فکر میکنم رفتنش به معنی صددرصد مقصر بودنش نیست و یا نشان دهنده ی اخاذی و غیره.

زمان این نقل قولها مهم است. ممکنه جمله ی اول مال یک ماه پیش باشد و جمله ی دوم مال یک هفته پیش. مثلا اول خانوم فکر می کرده که طلاق بگیرند و ... اما بعد از یه مدت به خودشون اومدند که چه اشتباهی کرده اند.

منظورم این است که با دو سه تا مکالمه نمی شه فهمید واقعا ایشون نقشی داشته یا نه.

اون چیزی که از مجموعه ی حرفها به نظر می رسه اینه که ارتباط فقط در حد همین تلفن و اینها بوده. بهتره ایشون هم دیگه پی گیر اون آقا نشوند و روی خودشون و خانومشون متمرکز بشن و سعی کنند زندگیشون را بهتر کنند.

10. 2 کاربر از پست مفید بهشت تشکرکرده اند .

بهشت (یکشنبه 22 اسفند 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 تیر 93 [ 15:40]
    سطح
    42
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,177

تشکرشده 2,204 در 465 پست

Array

سلام.
    ببينيد شما الان عصباني و دلخور هستيد و تصميم گيري در چنين موقعيتي به دور از منطقه. من يه توصيه براي شما دارم:
    با خانومتون بريد پيش مشاور. ايشون انفرادي از هر كدومتون اطلاعات ميگيرن. راست گفتن به مشاور خيلي راحت تر از راست گفتن به همسره، همچنين مشاور راست و دروغ رو تشخيص ميده. اگر مشخص شد همسرتون خدايي نكرده خيانت كردند، خب مشاوره رو ادامه ميدن تا اين مشكل برطرف شه، اما اگر قضيه تهديد و سوء استفاده باشه، از اون آقا شكايت كنيد تا درس عبرتي باشه براشون ديگه چنين كاري نكنند، ولي اصلا باهاشون درگير نشين و عليه خودتون مدرك سازي نكنيد.

12. 3 کاربر از پست مفید shabe barooni تشکرکرده اند .

shabe barooni (یکشنبه 22 اسفند 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 05 فروردین 90 [ 15:50]
    سطح
    22
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

سلام
    واقعا جواب های شما کمی منو اروم کرده ولی بازم از فکر در نمیام همش فکر میکنم اینجوری بود اونجوری بود
    من این قضیه رو با برادر همسرم مطرح کردم تا خانوادش هم از این جریان خبر داشته باشن مثل اینکه با طرف قرار گزاشته با اون حرف زده پشت تلفن همون حرف هایی رو که به ما زده بود به اون هم زده بود.ولی حالا در رو به هم چی گفتن خدا میدونه.این جوری میگن راستو دروغ با چاقو زدتش.شیشه ماشینش رو هم شکستن.
    ولی در کل من حرف های همسرم رو قبول نمیکنم.ازش میپرسم اسم پسره چی هستش میگه به خدا به جان بچه هام نمیدونم.میگم ادرسش رو نمی دونی میگه نه.به من میگه به خدا پسره روانی هستش.حتی به هم گفت یک روز که خواستم گوشی رو بدم برام کادو اورده بود گفتم من محتاج کادو نیستم!!!!!!!!!!یا یک بار اومد گوشی رو بدم دوباره نگرفت من هم دیدم دیر شده گفتم تا در خونه منو برسونه ولی توی راه اصلا حرف نزدم!!!!!!!!!
    بله منم میدونم پشیمون شده بد جوری هم به من میرسه بهش میگم پیامک عاشقانه براش نفرستادی میگه به خدا نه
    یک بار از دهنش در رفت که میخواستم تو ماشین بزنمش بعدا حرفش رو عوض کرد گفت نمیدونم برای چی میخواستم بزنمش هر چی دیگه پرسیدم میگه یادم نیست.بهش گفت پیشنهاد دیگه هم بهت داد گفت نه پسر خوبی هستش
    اما در باریه شکایت سیم کارتی رو که پسره بهش داده به قول خودش دزدی هستش.وقتی گوشی رو خواستم ازش
    بگیریم سیم کارت رو با ناخن هاش خراب کرد.چون بهش گفته بودم پیام ها رو بر میگردونم.؟؟؟؟؟؟اگر اون جواب اونو
    نمیداد چه ترسی داشت.گفتم میرم شکایت میکنم متن پیام هاتو میدن شروع کرد به دعوا کردن میگفت اگه شکایت
    کنی پای منو وسط میاره.دو سه بار هم پسره قبلا تلفنی با من حرف زده بود.میگفت خانوت رو جمع کن تا حالا دو میلیون خرجش کردم.زن درستی نداری میخوای نشونی بدم. یک بار هم با من قرار گزاشت با چند نفر رفتم سر قرار نگو من بیرون رفتم زنگ زده خونه.
    بله مشاوره خوب هستش ولی نمیاد.من دوست دارم از همه قضیه خبر دار بشم.در حال حاظر هم اروم شدم
    فقط نمیتونم تحمل کنم اون موقعه ایی که من عاشقش بود پیش کسه دیگه بوده فکرش رو که میکنم دیونه میشم
    ول در حال حاظر به همسرم به چشم یه کلفت نگاه می کنم.دیگه تموم شد بیرون رفتن.اگه این قضیه روشن نشه
    تا یک سال دیگه ازدواج مجدد میکنم.بچه هام هم پیشش باشن.خواست با هام زندگی کنه یا نکنه فرقی نداره
    اگه راهی هم هست که بتونم مشاوره ببرم بگین فکر کنم میترسه حرفش رو به مشاور بزنه اونم به من بگه
    من خیلی دلم میخواد ازش شکایت کنم ولی میگه ابروی من میره.و این که من تو خونه هستم مجبورم باید بمونم تا مشکلات کاریم کم بشه مطمن باشین تموم نمیشه
    ولی حرف شما ها رو خانوم باران قبول دارم که مرد نباید خونه باشه بله منم عاشق کار هستم
    از تمام دوستان تشکر می کنم که منو تحمل کردن

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 22 مرداد 90 [ 12:11]
    سطح
    35
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 20
    دستاوردها:
    تشکرها
    184

تشکرشده 186 در 103 پست

Array

سلام به برادر خوبم
    خب من نميخوام بگم همسر شما گناهكاره يا بي گناه ، ولي ضد و نقيض از حرفاش ميباره اينطور كه شما نوشتين ، اميدوارم از حرفاي من ناراحت نشين من نظر شخصيه خودم رو در مورد اين موضوع شما باشين يا كسي ديگه فرقي نداره در مورد اين قضيه نظرم اينه كه يه خانم يا فرقي نداره يه آقا وقتي همچين موضوع حادي پيش مياد اگه بي گناه باشه بايد تمام سعيشو تمام سعي و تلاششو بكنه تا اگه واقعا همسر و زندگيش رو دوست داره و نميخواد زندگيش از هم پاشيده بشه بايد خودش رو به آب و آتيش بزنه تا موضوع رو براي همسرش روشن كنه و اونو از درگيري ذهني و فشاري كه بهش وارد شده نجات بده و به نظر من اگه اون شخص - خانم يا آقا - هيچ گناهي نداشته باشه پس هيچ ترس و واهمه اي هم از روشن شدن قضيه نبايد داشته باشه ، از روبرو شدن با شخص سوم - مزاحم - ، برگردوندن پيامها ، پرينت تلفن و .... هيچ ترسي نداره ، تازه خودش بايد بگه كه من اين راهها به ذهنم ميرسه پرينت تلفن رو بگير توي اون تاريخ اون ساعتي كه گفته چك كن ببين اينطوري نبوده و خيلي راههاي ديگه و به نظرم اصلا نيازي به طفره رفتن نيستش . پس برادر خوبم بازم دقت كنين . از اين مسائل كه بگذريم قسمت پاياني متنتون رو خوب متوجه نشدم ، يعني اگه قضيه روشن نشه ميخواين با همسر فعليتون باشين بعد همسر دوم هم داشته باشين ؟ ! اگه نميتوني همسرت رو تحمل كني و ديد خوبي در موردش نداري پس چطور ميخواي نگهش داري ؟ اگه به اين نتيجه رسيدي كه حتما يه چيزي هست پس چطور بچه ها رو ميخواي بذاري پيش همسرت ؟ببخشيد اين قسمت رو خوب متوجه نميشم

15. 2 کاربر از پست مفید ailara77 تشکرکرده اند .

ailara77 (یکشنبه 22 اسفند 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 26 اسفند 90 [ 01:46]
    سطح
    41
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    876

تشکرشده 872 در 206 پست

Array

لطفا :

1‌: يك زن ايراني رو كه ناخودآگاه در مسائلي درگير ميشه و براي نجات خودش بلد نيست چيكار كنه درك كنيد و اينقدر محكومش نكنيد واقعا حيفه وقتي اين زن داره تلاش هاي زيادي ميكنه تا شوهرش كوتاه بياد و در مسير درست كردن قدم برداره ، اون وقت اين اقا فقط به فكر انتقام هست .

2‌: مثل يك مرد برخورد كن . گذشته تو مهم نيست امروز تو يك مرد هستي . به عنوان شوهرش بهش نگاه نكن . دستشو بگير و از منجلابي كه (فكر ميكني توش هست ) نجاتش بده .

3 : ديروز با تو شلاق خورده ، امروز با او شلاق بخور و نجاتش بده .

4‌: به مادر بچه هات فرصت بده كه فرصت بهترين چيز در زندگي ما انسان هاست .

5: خطاب به دوستان : با چه حقي به اين زن يا زناني كه نميدونيد چرا و چطور به دام مي افتند ميگيد فاسد يا از داشتن زندگي محرومشون ميدونيد ؟ فقط بخاطر حرفها كه نميشه حكم بديد عزيزان .

متشكرم

17. 4 کاربر از پست مفید m25teh تشکرکرده اند .

m25teh (پنجشنبه 19 خرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,056

تشکرشده 2,054 در 617 پست

Array

آقای حمید،

برید مشاوره. حتی اگه ایشون نیاد و حتی اگه بیاد و راستش را نگه.

برای خودتون برید مشاوره. برای اینکه کمکتون کنه که درست تصمیم بگیرید.

برای اینکه کمکتون کنه این مشکل را در این حدی که هست ببینید.

حتی با جدایی از ایشون و ازدواج با فرد دیگه ای، اگر این مساله براتون درست حل نشه، تا ابد اذیتتون می کنه. نمی تونید به همسرتون ( حتی بعدی ) اعتماد کنید. برای خودتون و ایشون مشکل ایجاد می کنید و ... باید روح زخمیتون را درست درمان کنید. برای خودتون و زندگی خودتون. حتی در صورت طلاق!

19. 4 کاربر از پست مفید بهشت تشکرکرده اند .

بهشت (دوشنبه 23 اسفند 89)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)