بعدش با پسرم برین مشاور ببینین اصلا به درد هم میخورین یا نه!

البته علامت تعجب شما نشون می ده که براتون عجیبه که اونها تازه می خوان فکر کنند که شاید به درد هم نخورید. بله!! شما الان تازه برای اونها وارد فاز ارزیابی شدید. در صورتی که شما قبلا ایشون را پسندید و به هوای ایشون طلاق گرفتید. متوجه تفاوت می شید؟ ایشون قبل از طلاق هیچ قکری روی شما نکرده بودند. مسئولیتی هم در قبال کاری که شما کردید ندارند. هیچ قولی هم ندادند. اما شما به خاطر ایشون طلاق گرفتید.

ببنید شما کاملا متوجه حرف من نشدید اولا من به خاطر این آقا طلاق نگرفتم شاید یه سر سوزن جای امیدواری بود ولی من باز اونم در نظر نگرفتم و گفتم بعد طلاق هم این اقا بودو نبودش برام مهم نیست در ثانی خانواده ایشون اگر مخالف این قضیه بودن همون اول میگفتن چون اگه مخالف چیزی باشن همون اول نه رو میگن و کسی هم نمیتونه نظرشون رو عوض کنه بحث مشاوره بحث الان نیست و اون میخواد ما بیشتر از رفتار هم اگاه بشیم .

ببنید من همین الان نمیخوام نه با کسی ازدواج کنم نه کاره دیگه تصمیمم دارم به خانوادم بگم اما الان نه بعد تعطیلات عید با این آقا هم صحبت کردم بعد 3ماه میخوام ببینم میشه یه شروع دوباره کرد یا نه؟
از دست همه خسته ام همه بهم فشار میارن من رو گذاشتن تو منگنه اخه چرا من رو به حال خودم نمیگذارن از دهنه هر کی یه حرف در میاد منم گیج میشم (جسارتا منظورم اهالی این تالار نیستن)