سلام دوست عزيز
من فكر مي كنم كه براي ازدواج شما بايد طرف مقابلتان را همبنجوري كه هست قبول داشته باشيد و از چيزي كه همين الان هست خوشتان بيايد قاعدتا نبايد زياد ايشان را مقايسه كنيد و نبايد بخواهيد كه ايشان تغيير كند.
مثلا كسي كه طرف مقابلش را دوست دارد(دوست داشتن واقعي) حتي نسبت به بيني نافرم آن طرف حس دارد چونكه آن بيني متعلق به فردي است كه دوست دارد.بايد توجه داشته باشي كه فرد مقابلت احتمال تغييرش بسيار كم و بسيار سخت است پس بايد درصد خيلي بالاي از چيزي كه الان هست را واقعا دوست داشته باشي و شما را راضي كند.
همچنين اگر طرف مقابل شما فرد دلخواه شما باشد ناخودآگاه تمركز شما از روي خانم هاي ديگر برداشته مي شود و كم كم خانم هاي ديگر براي شما محو مي شوند و ديگر آنها را نمي بينيد چون فرد مورد سليقه و دلخواهتان را پيدا كرده ايد و او را با تمام ايراد هايش مي خواهيد.
با توجه به نظراتي كه از شما خواندم من فكر مي كنم كه ايشان فرد دلخواه شما (حداقل الان) نيستند و دليلش هم كاملا به خود شما بر مي گردد چون شما تكلفيت را با خود مشخص نكرده اي كه واقعا چه مي خواهي.
به نظر من ازدواج براي شما زود است و اگر قبل از اينكه واقعا پيدا كني كه سليقه و خواسته هايت چيست ازدواج كني سرخورده مي شوي
شما داري به زور معيارهاي معنوي و اخلاقي را براي خودتان پررنگ مي كني در حالي برداشت من اين است كه معيارهاي ظاهري براي شما اولويت بالاتري دارد.
به نظر من قبل از اينكه روي ادامه ي اين رابطه تمركز كني تمركزت را روي خودت بگذار.بر روي معيارهايت كار كن و دقت كن كه كداميك از اين معيارها واقعا براي خودت است و كداميك تحت تاثير شرايط و محيط است .مثلا ممكن است تحت تاثير خانواده ات باشد( ممكن است معيار تحصيلات داشتن خواهر برادرش تحت تاثير خانواده ات باشد) يا تحت تاثير جامعه ات باشد(مثلا مقايسه با دختران امروزي يك معيار تحت تاثير جامعه است) و ... و
به نظر من با انجام اين كار خيلي بهتر مي توني پيدا كني كه چه مي خواهي و بعد از آن مي تواني تصميم بگيري كه آيا ايشان مناسب شما هستند يا نه
موفق باشي![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)