به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 بهمن 90 [ 13:33]
    سطح
    43
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    39

تشکرشده 41 در 25 پست

Array

RE: خیلی دلم گرفته

سلام دوست عزیز آقا مهدی
    به جمع دوستان تالار همدردی خوش اومدی

در مورد مشکل شما من با نظر همه دوستان موافقم ولی نظری که بیشتز از همه من رو جذب کردنظری بود که دوست عزیزم windi داده بود من هم معتقدم که این غم و غصه واقعا شیرینه
    می تونم بگم بدون استثنا همه ما یه تحربه عشقی رو توی زندگی مون داشتیم و گرنه هیچ کدوممون جامون توی این تالار نبود و پامون به اینجا باز نمی شد

اکثر جوونای الان مشکل رو و فشارهای روانی واقسردگی رو توی دور شدن از کسی که دوستش دارن می دونن که این یکی از بدترین موضوعاتیه که داره جوونای ما رو تا حدودی نابود می کنه من خطر شکست عشقی رو کمتر از اعتیاد نمی دونم

البته این که می گم عشق این واقعا عشق نیست 80 درصدش رو از روی هوس می دونم اون 20 درصد دیگه هم بیتشر به خاطر اعتقادات مذهبی شون سعی می کنن دوست داشتنشون رنگ عشق بگیره و خودشون بهش اسم عشق رو دادن عشق رو باید از فرهاد یاد گرفت باید از مجنون یاد گرفت
    شاید بگین خیلی از این فرهاد و مجنون ها داریم ولی به نظر من حتی یه دونه دیگه هم از این فرهاد ها و مجنون ها نمونده همه جیز هوسه

عشق واژه مقدسیه از همه دوستان خواهش می کنم که با هوس اشتباهش نگیرن ممکنه به بعضی بر بخوره اما من گفتم 80 درصد عشقهای الان از روی هوسه ولی اون 20 درصد باقی مانده عشق نیست دوست داشتنه

دکتر شریعتی می گه: دوست داشتن از عشق برتره
    یه جای دیگه هم می گه: من یکی را دوست دارم و تو دیگری و دیگری من را و همه ما تنهاییم و این رنج است

شما هم آقا مهدی چه بخوای چه نخوای نمی تونی واژه مقدس عشق رو واسش به کار ببری من به شما اجازه نمی دم که این واژه رو به کار ببرین شما اون خانم رو دوست داشتین عاشقش نبودین کسی که عاشق کس دیگه ای باشه حتی یه لحظه هم نمی تونه آروم باشه
    توی سریال شهریار یکی از قسمتهاش که من تونستم معنی و مفهوم عشق رو بفهم اون موقعی بود که لاله( همون دختری که شهریار رو دوست داشت) وقتی شهریار رو توی بستر بیماری دید از دنیا رفت این یعنی عشق .

شما هم زیاد به خودتون سخت نگیرین دنیا پر از این بی وقاییهاش شما نمی دونین که خدا چی رو واسه شما مصلحت دونسته شاید کسی که برای شما در نظر گرفته کسی باشه که حتی نتونی یه لحطه بدون اون زندگی کنی اون موقع است که وقتی همسر خودت رو با اون خانم مقایسه می کنی به این روزهات می خندی که تو به چه کسی دل بسته بودی

روزگار خیلی قشنگ تر از اینه که بخوای خودت رو به خاطرش ناراحت کنی

زندگی حکمت اوست ، زندگی دفتری از خاطره هاست ، چند برگی را تو ورق می زنی و ما بقی را قسمت .

پرنده ای که مال تو نیست صد تا قفس هم بسازی می زاره میره

هرگز چشمانت را برای کسی که معنی نگاهت را نمی فهمه گریان نکن

2. کاربر روبرو از پست مفید jahangard تشکرکرده است .

jahangard (چهارشنبه 04 اردیبهشت 87)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)