سلام عزیزم
همه ی دوستان خیلی خوب راهنمایی کردند.
یه چیزی هم به نظر من می رسه که امیدوارم برات مفید باشه ..
می دونی ! وقتی ما یه کاری رو که می دونیم اشتباهه ، به کرات تکرار می کنیم و نمی تونیم در مقابل وسوسه ی تکرارش مقاومت کنیم از خودمون بیزار می شیم و احساس می کنیم آدم بی ارزش و بدردنخوری هستیم ...
خب، به نظر من اگر همیشه از این زاویه به اشکالات خودمون نگاه کنیم امکان تکرار اون همیشه وجود داره چون ته ذهن خودمون پذیرفتیم که آدم بی مقداری هستیم .. و تاثیرپذیریمون از بدیها بیشتره ..
حالا اگه بیایم و نگاهمون رو به خودمون عوض کنیم (یعنی علیرغم اینکه اشتباه زیاد داریم و بعضی از اشتباهاتمون رو دانسته هم مورد تکرار قرار می دیم ..) و خودمون رو یک انسان ارزشمند و قیمتی تلقی کنیم سعیمون بر این خواهد بود که از اشتباهات و غلط ها دوری کنیم .. می گم دوری چون شما هیچ کسی رو نمی تونی پیدا کنی که از خطا و اشتباه مبرا باشه .. اما آدمهای زیادی رو می تونی ببینی که که وقتی متوجه فکر ، عمل یا رفتار اشتباهشون شدن سعی کردن رویه اشون رو تغییر بدن ..
برای اینکه در نزد خودمون ارزشمند به نظر بیایم باید چه بکنیم:
بگردیم دنبال نقاط قوت خودمون : مثلا به نظر من تو دختر فوق العاده ای هستی هرچند خودت اینو نه می دونی و قبول داری .. می دونی چرا اینو می گم :
چون تو آدم با اراده و محکمی هستی و هر مرحله از زندگیت که به این نتیجه رسیدی فلان رفتارت اشتباه بوده سعی کردی تغییرش بدی مثل همین الان که داری تلاش می کنی برای حذف یک عادت غلط .. تو دختر صادق و شجاعی هستی اونقدر که تونستی با شفافیت تمام از ضعف هایی حرف بزنی که کمتر کسی حاضره حتی در این فضای مجازی از خودش بروز بده (به خاطر ترس از تحقیر دیگران ) ، تو آدم مسئولی هستی چون نخواستی مشکلاتت رو به گردن دیگران بندازی .. تو اهل مشورتی و این یک برگ برنده است برای هر آدم عاقلی ..
می بینی ، من که تازه هیچ شناختی نسبت به تو ندارم تونستم اینقدر محاسن در تو پیدا کنم چه برسه به خودت که عمریه داری با خودت زندگی می کنی ..
بنابراین یه راه می تونه این باشه که تو احساس ارزش رو در خودت تقویت کنی ..
و یادت باشه :
1. اشتباه کردن به معنی بی ارزشی و بی مقداری نیست ..
2. کسب هر نتیجه ای مستلزم تلاش مضاعف هست .. به مورچه ها نگاه کن ..
3. ارزش آدمها به تلاشی هست که برای بهتر زندگی کردن می کنن ..
4. انسان به واسطه ی نوع خلقتش اساسا موجود باارزشی ست ..
5. قدرت انتخاب بزرگترین قدرت در اختیار انسان است .. این توانایی رو در اختیار بگیر ..
6. سرزنش کردن تا زمانی خوبه که تو رو به سمت جبران ببره نه اینکه تو رو پیش خودت به یک موجود بی اراده و بدردنخور جلوه بده ..
خیلی دوستت دارم ..
![]()

اينا حاصل يه عمر تجربه است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)