سلام طالبی جان
دوستان گفتنی ها رو گفتن و من حرف جدیدی برای گفتن ندارم، اما بازم دلم آروم نگرفت که بی تفاوت از کنار اشتباه مسلم همنوعم بگذرم.
ببین عزیزم یه لحظه از این احساسی که وجودت رو گرفته بیرون بیا و منطقی فکر کن. می دونم سخته ولی باید بتونی. اصلا فقط به خاطر خودت که چند سال دیگه عاقبت خودت و بچه ات نشه عاقبت امروز این خانم و بچه اش.
ببین عزیزم شما همسن منی، یه حس نزدیکی بهت دارم، شایدم برای شما هم همین باشه و حرف من رو بیشتر درک کنی.
خانم گل 12 سال شوخی نیست، یه بچه 7 ساله شوخی نیست. این بچه تا ابد بچه این آقاست چون از خون و گوشت این آقاست. قرار شد با منطق پیش بریم و نه احساس. بشین پیش خودت فکر کن چه عواملی می تونه تو یه زندگی پیش بیاد که یه زن و مرد نتونن باهم زندگی کنن. آیا اون عوامل تو زندگی شما نخواهد بود؟ فکر می کنی هیچ دو نفری که زیر سقف زندگی می کنن بدون مشکل هستن و هر روزشون عاشقیه؟ هنر زندگی اینه که در حین مشکلات و تنشها حفظش کنیم. این آقا که ظاهرا نتونسته؟ آیا بعد شما می تونه؟
عزیزم اصلا می دونی چرا شما رو انتخاب کرده؟ از لج زنش؟ بخاطر اینکه پول داری؟ نکنه یه وقت مهر زنش رو ازت بگیره و بره سراغ زن و بچه اولش و شما....!(هیچ احتمالی صفر نیست). بهت ابراز علاقه می کنه؟ آیا 12 سال پیش که می خواست از زن اولش خواستگاری کنه نمی کرد؟ عاقبت اون ابراز عشق کردنها چی شد که این یکی چی بشه؟
عزیزم اون دختر 7 ساله تا ابد بچه این آقاست. ازش ارث می بره و حقشه. اگه این آقا بعد از زندگی با شما به غایت ثروت هم برسه، دخترش از همش ارث می بره. نگو بلای مادرش رو سرش میاریم. اونقدر بهش بی احترامی و بی حرمتی می کنیم که از ارثش بگذره! چون عقل سلیم می گه نگذر. اتفاقا مادرشم عاقله که نگفته مهرم حلال، جونم آزاد.
عزیزم من و تو هم عاقلیم که بخاطر بی حرمتی ها و تحقیرها، حقمون رو دو دستی تقدیم نکنیم. بذار یه مثال بزنم، فرض کن این آقا پول مهریه زنش رو از شما گرفت و بعد بهتون پس نداد. اگه شما طلب پولتون رو کردید و اون آقا کلی تحقیر و توهین بهتون کرد، از پولتون می گذرید و بهش می بخشین؟
راستی اگه بعد 12 سال زندگی با این آقا و یه دختر 7 ساله دسته گل، این آقا دلش رفت پیش یه زن دیگه و خواست طلاقتون بده، چی کار می کنی؟ می گی عزیزم مهریه ام نوش جونت، بچه ات رو برات نگه می دارم، تو بره پیش عشق جدیدت و خوش باش؟
به حرفهام خوب فکر کن با چشم عقلت و نه با چشم احساست. و بعد خودت جایگاهت رو دوباره بسنج و تصمیم بگیر.

علاقه مندی ها (Bookmarks)