نه دوست عزیزنوشته اصلی توسط talebi90
تصمیم عاقلانه نیست
عاقلانه اش اینه که محکم بگی :
من منصرف شدم و تصمیم ندارم با مردی که از همسرش جدا میشه و یک بچه هم داره ازدواج کنم ، حتی اگر بهش علاقه داشته باشم .
عزیز دلم ، شما در مقابل او به خودت بها بده و بگو فکرش را که می کنم ، این نوع ازدواج هم در شأنم نیست هم تحمل مسائل و مشکلات بعدی اون را ندارم .
و محکم ردش کن ، اونوقت این آقا روی دیگر خود را به شما نشان خواهد داد ( یا خشن برخور خواهد کرد و به شخصیت و شخص شما حمله خواهد کرد ، یا ذلیل بازی نشون میده و التماس می کنه و به پات میافته و از عشق میگه که اینم دو حالت داره یا ریاکاریه و برای نرم کردن شما یا همینگونه هست که در هردو صورت نشونه اشکال شخصیتی ایشونه ، یا این آقا از شما نا امید میشه و در پی ترمیم زندگیش برمیاد که در خواهی یافت که این زندگی میشه که از هم نپاشه و اگر شما خواهان پاشیده شدنش باشی باید منتظر مکافاتش هم باشی . یا از هم جدا میشن ولی از شما می برد پس علاقه اش به شما عمیق نیست و یک نوع تأمین نیاز داره با شما . یا جدا خواهد شد و علیرغم قطع ارتباط از سوی شما به سوی شما خواهد آمد و مصرانه از شما خواستگاری خواهد کرد که در این صورت به آن به طور جدی فکر می کنی و تمام جوانب را می سنجی و تصمیم می گیری )
پس اکنون هیچ وعده ای نده و صریح و قاطه و با حس ارزشمندی در خودت او را رد کن و محکم باش .
ترس منفی شما ، که بهتره بگم ترس موهوم ممکنه از اینها باشه :
1 - ترس از بالاتر رفتن سن و نیافتن به موقع همسر
2 - ترس از دست دادن این شخص
در صورت اول >>> برمیگرده ه تلقی شما از ازدواج که نیاز به بازنگری و اصلاح داره ، چون تلقی درستی نیست که وادرات به تن دادن به این نوع ازدواج هم می کنه .
در صورت دوم >>> بر می گرده به وابستگی عاطفی ( نه عشق ) شما به این آقا . که این هم مسئله هست و لازمه رو خودت کار کنی و رفع وابستگی کنی ( وابستگی به هرچیزی مخل آرامشه ، حتی به همسر و فرزند چه برسه به این نوع وابستگیها )
ترس مثبت شما :
1 - ترس از پیامدهای ناگوار این نوع ازدواج
2 - ترس از عاقب ظلم احتمالی شما ( سهیم بودن در از هم پاشی این زندگی با رابطه عاشقانه ای که با این آقا برقرار کرده ای و انرژی ایشان را از تمرکز بر اصلاح مسائل زندگی به سوی خود معطوف داشته ای )
این هر دو مثبت است و باید بهش بها بدهی .
موفق باشی
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)