سلام خواهرم درکت میکنم کاملا حق داری ولی خواهرم یک مقدار صبور باش تو را به خدا برای زیر یک سقف رفتن عجله نکن خواهرم ادما ی افسرده در کل ادمای سرد مزاجی هستن مخصوصا تو مسائل جنسی خواهرم میدونم این مسئله تو زندگی خیلی مهمه ولی باید اینو بدونی که ادمای افسرده سرد مزاجن
خواهرم مسئله خیلی مهمی که هم خودت اشاره کردی و هم برخی دوستان فرمودن شما(هم شما هم اقا محمد) بدترین کارو یعنی درک درمان و مشاوره را مرتکب شدین
خواهرم اینکه میگی شما تغییر کردی این از اثرات خوب مشاورست خواهشا خواهشا التماسا ادامه بده
ولی از این مهم تر درمان روانپژشکی اقا محمده که باید در کنار مشاوره حتما ادامه داشته باشه بازم خواهشا راضیش کن هرچه سریع تر درمان مجدد رو شروع کنه البته نه با اصرار های بی مورد
اما در مورد بیکاری اقا محمد این مشکلی که تغریبا همه دارن ولی بیخیالی ایشون به افسردگیش بر میگرده
بازم میگم خواهر گلم به هیچ وجه قبل از درمان نسبیه اقا محمد به فکر زندگی مشترک نباش که نابودت میکنه
ولی من هنوز سر حرفم هستم اگه شما برای اقا محمد انگیزه ایجاد کنی که به درمانش برگرده و بهونه نیاره شما صد در صدر خوشبخت خواهید شد
خواهرم به خدا تهران اومدن بهانه است مگه شما که تو شهر خودتون درس خوندی کمتر از فارغ التحصیلای تهران میدونی که دکتر های تهران باسواد تر از شهر شما باشن پس این یک بهونس برای ادمی که از درمان نا امید شده
خواهرم اصلا به تهران برای درمان مراجعه نکنید که این دوری راه باعث بهانه های بعدی برای درمان خواهد بود حتما تو شهر خودتون که من اومدمو دیدم واقعا شهر کامل و قشنگیه دنبال درمان باشید
بازم میگم اگه اقا محمد دنبال دکتر تهرانیه مطمئن باش می خواهد از درمان فرار کنه داره بهونه میاره مجبورش کن تو همون تبریز بره پیش دکتر روانپزشک و درمانشو هرچه سریعتر شروع کنه و حتما در کنارش از جلسات مشاوره هر دوتون استفاده کنید
خواهرم به اقا محمد به چشم یک بیمار نگاه کن و سعی کن درکش کنی
خواهرم حتما زمان مراجعه بعدیتون به مشاور و روانپزشکو برامون بنویس لطفا و خواهشا
مطمئن باش بعد از درمان روزهای خوش منتظرته
خواهرم اینا حرفای چند وقت پیش خودته اینجا اوردم شاید به فکر ببرتت بازم بخونشنوشته اصلی توسط سابینا
![]()

یعنی یه جورهایی اون دنبال منه بیشتر

علاقه مندی ها (Bookmarks)