واااااااااااای چه تاپیک طولانی بالاخره تمومش کردم!!!
ببینین یچه ها مسایلی مثل مهریه ونفقه وغیره انقدر که قبل از ازدواج مهم هست بعد از ازدواج مهم نیست.یعنی هیچ کس بعد از ازدواج به خاطر مهریه کم یا زیاد دچار مشکل نشده یا معمولا تو خانواده ها صحبت نفقه به صورت معمول انجام نمی گیره ومرد یا مردوزن هردو تلاش میکنند نیازهای زندگیشون را بر طرف میکنند.تا حالا کسی شنیده که زن به مرد بگه ماهی مثلا فلان تومان حقوق میخوام وگرنه تو خونه کار نمی کنم؟همانطور که در این تالار هم میبینیم بیشتر اختلاف ها به خاطر عدم توجه یکی از زوجین یا خیانت یا اعتیادیا...مسایلی از این دست هست که مهریه ومادیات نقشی در ان ندارند.
اقایون لطفا کمی با انصاف باشن واقعا چه کسانی مهریه را تعیین میکنند؟خانومها یا اقایان
در بیشتر خانواده های ایرانی تصمیم گیری در مورد مسایل ازدواج وازجمله مهریه بر عهده بزرگترها که معمولا پدر ها هستند میباشد.واین پدرها هستند که مهریه چند میلیونی تعیین میکنند واینجاست که اقایون باید بگویند از* ماست که بر ماست*و احتمالا همین مجردهای تالار اگر به سلامتی ازدواج کردند وصاحب دختری شدند باز همین نظرات را خواهند داشت؟
دادن حق طلاق به مردان عدم امنیت و ایمنی را برای زنهابه همراه دارد.و مهریه روشی است که برای مقابله با ان در نظر گرفته اند.روشی که شاید نادرست باشد ولی کاچی بهتر از هیچی.شاید اگر زنها هم حق طلاق داشتند اینقدر روی مهریه حساسیتها بالا نمی رفت.حقی که شاید هیچ وقت از ان استفاده نمی کردند ولی بهشون اعتماد به نفس میداد.
درباره حق حضانت فرزندان که دوستان اشاره کردند به نظر من نمیشه حکم کلی داد که مادرها بهترند یا پدرها بلکه باید بین مادر و پدر کسی راکه بهتر میتواند از فرزندان نگهداری کند انتخاب کرد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)