به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 23
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 27 آذر 91 [ 18:02]
    سطح
    34
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2,056

تشکرشده 2,054 در 617 پست

Array

RE: عاشق كارم شدم

خانم عزیز شما چه جوری داری کار می کنی که حتی نمی دونی بعد از چند ماه (؟) حقوق یا دستمزد یا درآمدت چقده؟؟

عزیز من این همون سواستفاده و استثماره دیګه. تا حالا هیچی نګرفتی؟؟!!

این را هم خدمتتون عرض کنم که من اقایی را می شناسم که زمانی که داشت با منشی اش ... روزه بود !! هر بلایی که شما فکر کنی سر اون دختر بیچاره آورد و بعد هم ولش کرد و خیلی هم جدی بهش ګفته بود که این یه خواسته ی دو طرفه بوده و هر دومون راضی بودیم. از الان به بعد هم من دیګه راضی نیستم و نمی خوام. زور که نیست. با هیچ جای قرآن و اسلام هم منافات نداره.
    به اعتقادات و نماز و روزه و ظاهر مردم نه کاری داشته باش و نه اعتماد کن. حد و مرزها و اعتقادات خودت را مشخص کن و دقیق رعایتشون کن. هر کس مسؤول اعمال خودشه.

در مورد حقوقت هم حتی اګر ناچیز بود باید بګیریش. به هر حال حقته و زحمت کشیدی.
    ولی باید از قبل یه برنامه ای، قراردادی، چیزی می ذاشتین که بدونی دریافتی ات چقده. حالا واسه شغل بعدی ایشالله حواست را جمع می کنی.

امیدوارم شنبه بری و حقوق خوبی هم بګیری و کارت را هم در اون شرکت تمام کنی. نکنه بری بګی منصرفم کردند؟ حتی اون آقا هم با شما کاری نداشته باشه، این توجه و علاقه ی تو بهش برات مشکل ساز می شه.

2. 4 کاربر از پست مفید بهشت تشکرکرده اند .

بهشت (جمعه 08 بهمن 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 خرداد 94 [ 13:55]
    سطح
    48
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15

تشکرشده 40 در 24 پست

Array

خب ببينيد اين رو ميدونم كه درامدم خيلي اش تودهن پركني نيست و روم نميشه حتي راجبش صحبت كنم
    اصلا فكرشم نميتونم بكنم كه بخاطر چندر دستمو دراز كنم بره شخصيتم درست نيست
    و اينكه علاقه من نسبت به اين اقا اصلا به هوس شباهت نداره
    راستش چندروز پيش كه يه درخواستي از شون داشتم يه رفتاري كردن كه خيلي متعجبم كرد ايشون در حين صحبت كردن من به لباي من نگاه ميكردن و اين رفتارشون برام جالب نبو د اصلا
    ولي بعدكه فكرشو كردم به اين نتيجه رسيدم كه شادم بد قضاوت ميكنم و به هرحال شايد پيش بياد و منظوري نداشته
    و اينكه من خيلي از نظر هيكلي سكسي نيستم و اونطوري جلب نميكنم كه بخوام احساسات ايشون رو نسبت خودم جذب كنم بره همين فكر ميكنم خطر كمتره
    حالا بحث من سراينه كه حس ميكنم ناديده گرفته شدم حس بي ارزشتري نسبت به گذشته ميكنم
    اخر منم ادم بودم و وقت گذاشتم چرا بايد اينطور بامن رفتار بشه مگر من برده ام
    واينكه البته يه ماجرايي هم پيش امده بود كه خيلي دوست دارم راجبش از شما هم مشورت بگيرم
    خيلي وقت پيش كه من به عنوان كارمند مشغول كاراين شركت بودم شورايي متشكل از مديران تشكيل شد و نتيجه اين طوري اعلام شد كه من جداي از كارمنداي ديگه نقش منشي رو ايفا كنم و تنها درصدي از كاركرد كارمندان رو به من اختصاص بدن و شما ميدونيد كه همچين كاري حقوق ثابت داره ولي ايشون ميخواستم به اسم كارممند كارمزدي بنده منشي باشم و حرف زيادي هم نزنم
    روزاي اول خوب بود ولي اروم اروم تحمل اون وضعيت برام سخت شد و با نق زدناي من فرداي اون روز كه به شركت رفتم ديدم ميز كارم تو راهرو گذاشتن
    خيلي متعجب شدم مديرمون جلسه اي برام گذاشت و بم گفت كه ميتونم ادامه بدم
    من حسابي جاخورده بودم و هرجوري كه شد خودمو خالي كردم و بهش گفتم داره راجب من اشتباه ميكنه
    و اون هزار دليل اورد مبني براين كه اونجا راهرو نيست لابيه و قبل من خيلي منشي هاي ديگه بودن با مدرك ليسانس و كارشون هم انجام ميدادن
    راستش خيلي بهم برخورد اصلا انتظارشو نداشتم
    و قاطعانه بهش گفتم كه با اين وضعيت نميتونم شركت بمونم
    همين كه اين حرفو زدم مجبور شد ميزمو ببره داخل و منم به كار قبليم مشغول شدم يعني از قالب منشي درومدم (مثل سابق)
    خلاصه چندروزي ازاين ماجر ا گذشت و تا اينكه من عقده كرده بودم و ديگه حس سابق رو نسبت با ايشون نداشتم
    البته تا چند روز ايشون رفتارش بامن سرو سنگين شده بود و من بهمين خاطر حسم كمرنگ شد ولي بعد از مدتي كه كوچكترين توجهي نسبت بهشون ميديدم دوباره نظرمو جلب ميكرد
    خيلي عجيبه
    باور نكردنيه
    بعد از مدتي من چندروز شركت نميرفتم و صبحها هم دير ميرفتم سر كار
    براي همين بهانه اومد دست مديرا كه چون دير مياي سر كار و فعال نيستي بهتره كه بري
    داشتم از شدت ناراحتي منفجر ميشدم
    خلاصه اين ماجرا تا جايي پيش اومد كه خودتون ملاحظه كرديد
    نميدونم ديد شما نسبت به اين ماجرا چيه ولي هرچي هست دوست دارم بدونم
    البته يكي از همكارام ادعا ميكرد كه چون من توي جمع زياد نميتونم با تل بلند و رسا صحبت كنم و بخاطر كمرو بودنم و نداشتن تمركز ميزم رو تو راهرو قرار دادن ولي از نظر مناين اصلا نميتونه دليل موجهي باشه چرا كه يه اتاق ديگه هم بود و ميتونست منو داخل اون اتاق بزاره نظر شما چيه؟

راستي يه سوال اين تالا بخش غير فعال كردن نامه رو داره
    دوست ندارم اين نوشته ها بدست كسي برسه
    اگر راهي هست كه بعداز كمك گرفتن از شما بتونم نوشته هام رو پاك كنم ممنونتون ميشم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,056

تشکرشده 2,054 در 617 پست

Array

خانم عزیز شما جایی کار کردی که به قول خودت تا حالا چیزی دریافت نکردی، الان هم که تصمیم به ترک اونجا گرفتی نمی دونی و حتی نمی تونی حدس بزنی درآمدت چقده.
    می گی باز هم دوست داری که باهاشون ادامه بدی! می گی محیط کارم را دوست دارم!! مدیرم را دوست دارم. بعد می گی مگه من برده ام؟ مطمئنی حالت خوبه؟؟

تو به قول خودت این همه تحقیر شدی، این همه اذیت شدی، حقوق هم که نمی گیری، به چی این کار دل بستی؟؟

این شرکت ها همونطور که سابینا و بقیه گفتند کارشون همینه. استثمار و بیگاری کشیدن از این و اون، تهش هم یه چندرغاز می مونه واسه خودشون. بعد یه مدت هم به دلیل کلاهبرداری یا ورشکستگی جمعش می کنن و میرن سراغ یه کاسبی دیگه.

در اولین پست گفتی که شش ماهه فارغ التحصیل شدی و تو این مدت تو دو تا آژانس هواپیمایی کار کردی و بعد اومدی این شرکت. حالا می گی خیلی وقت پیش که من کارمند شرکت بودم ... کدوم خیلی وقت پیش؟؟

الان دیدم که شما از سال 87 اینجا عضو هستید. مرتب به تالار سر می زنید؟؟ مقاله ها را می خونید؟ مشکلات دوستان و راه حلها را؟؟
    کاش یه کم بیشتر روی خودتون و شخصیتتون کار کنید.

در جواب سوالتون هم باید بگم خیر. اینجا امکان غیرفعال کردن و پاک کردن نوشته هاتون را ندارید. شما که چیز خاصی ننوشتید که نگران باشید.

5. 2 کاربر از پست مفید بهشت تشکرکرده اند .

بهشت (جمعه 08 بهمن 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

دوست عزیز یک نصیحت بهت می کنم و اون اینکه در محیط کار به کسی دل نبند و نگذار تنها انگیزه ات از کار کردن علاقه به فرد خاصی در محیط کار باشد. البته این مساله برای خیلی از دخترهای جوان پیش میاد و شما اولین نفر نیستید و بعضا پاره ای مافوق ها هم از علم به این موضوع سوء استفاده می کنند و انگیزش پاره ای از نیروهایش را تنها بر این مبنا که برایشان بسیار کم هزینه هم هست قرار می دهند.

در ضمن حقوق و مزایایت را هرچقدر هم کم باشد طلب کن و اگر فکر می کنی کمتر از حقت داده اند، اعتراض کن. مهم نیست چقدر به حقت برسی ولی مهم اینست که حقت را طلب کنی. مطمئن باش که خود مدیرت هم از اینکه طالب حقوقت باشی بیشتر خوشش می آید (البته به دید کارمند)

مطلب بعدی اینکه شما هم نمی بایست که در حضورت در شرکت کاهلی می کردی و می بایست قوانین را رعایت کنی.

7. 5 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (جمعه 08 بهمن 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

شما تازه فارغ التحصيل شدي و ديد كاري خوبي نداري. درسته كه كار پيدا كردن سخته ولي اينكه چطور توي كارت ظاهر بشي هم يه حرفه. اولا شما رفتي اونجا كار كني. نرفتي كه مديرتو آناليز كني! اصلا نبايد مسائل احساسي رو وارد كارت كني. تأكيد مي كنم حتي نبايد بهش فكر كني! بنظرم خيلي خيلي كار زشتي هست!
    دوم اينكه شما بايد توانايي ها و استعدادهاي خودت رو به نمايش بذاري. نبايد با كوچكترين حرفي دلخور بشي و مثل بچه ها قهر كني. بايد با منطق و با سعه صدر هم حرفتو بزني كه سرت كلاه نره و هم جانب احتياط رو نگه داري كه خداي نكرده زيرآبتو نزنن. خلاصه اينكه به خيلي از موارد بايد توجه كني و شما داري به بدترينش كه احساست نسبت به مديرته مي پردازي.
    اعتقاد من اينه كه هركاري رو به آدم بدن بايد به بهترين نحو انجام داد. ما توي زبان محليمون يه مثل داريم كه ترجمه اش اين ميشه:"براي من كار كن ولي براي خودت ياد بگير". شما بايد با مسئوليت بيشتري نسبت به كارت برخورد مي كردي. صبحها زود سر كارت حاضر مي شدي و به كارت علاقه نشون مي دادي. استفاده ابزاري از جنسيت براي پيش بردن كارها بنظرم اصلا درست نيست و خود كار بايد معيار قرار بگيره.انشاا... در فرصتهاي كاري بعدي اين مسائل رو مد نظر قرار بدي و فقط به كارت بچسبي نه چيز ديگه.
    اميدوارم حرفهام بدردت بخوره.
    موفق باشي.

9. کاربر روبرو از پست مفید سرافراز تشکرکرده است .

سرافراز (جمعه 08 بهمن 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 40 در 24 پست

Array

عزيزان ممنون از راهنماييتون مخصوصا بهشت كه خيلي رك بنده رو زير ذربين قرار دادن و حتي گذشته من رو هم نبش كردن
    اخه عزيزمن اينكه من از سال 87 عضو سايت شدم كه دليل نميشه ديگه اشتباه نكنم
    اصلا اين مسئله چه ربطي به شخصيتم داره كه انقدر تند و تهين اميز صحبت ميكني
    به شما پيشنها د ميكنم اگر ميخواين كسي رو راهنمايي كنيد يا حتي اگر م انتقادي قراره صورت بگيره سازنده باشه نه تحقير اميز شما هم همون كاري رو كردي كه انتظارش رو اصلا نداشتم
    اصلا اسم اين سايت همدردي هست يا ترددردي
    از مدير سايت خواهش ميكنم با كلام دلنشين و صحبت هاي زيباشون بنده رو راهنمايي كنن
    من بيشتراز اين تحمل اين محكوميت هارو ندارم
    همه ما وقتي وارد كار ي ميشيم كه از همون اول به چندو چون محيط وارد نيستيم اصلا خدا بااون عظمتش ميگه بشر جايزالخطاست اصلا من مطمئنم كه اگر همه مسائل رو هم رعايت ميكردم اونچه كه بايد به من انگيزه بده (منظورم درامده) نبوده و اينكه علاقه من نسبت به ايشون همونطور كه گفتم هوس نيست اين يه حس عجيبه مثل حسي كه مثلا نسبت به اشنا يا دوست يا خانوادم دارم ممنونتون ميشم كه اگر كمي انسان دوستانه تر بابنده همدلي بفرماييد نه اين كه با كلام تند بنده رو سركوب كنيد

11. کاربر روبرو از پست مفید roz530 تشکرکرده است .

roz530 (جمعه 08 بهمن 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 40 در 24 پست

Array

با سلام
    از مدير محترم خواهش ميكنم پاسخ بنده رو بدن
    يه ايميل هم براي مدير همدردي سند كردم اميدوارم هرچه زودتر به بنده جواب بدن
    و اين كه مدير محترم همدردي بعد از راهنماييتون خواهش ميكنم اين تاپيك رو ببنديد طوري كه امكان جستجوي ان توسط گوگل امكان پذير نباشه
    ممنونميشم بنده رو راهنمايي كنيد

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 تیر 90 [ 14:12]
    سطح
    32
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,381

تشکرشده 1,389 در 345 پست

Array

سلام خانم رز

بهشت جان منظوری نداشتن.من گمان می کنم سو تفاهم شده.شما خودتان 1 روز از صبح تا شب یک جا بنشینید کلافه می شوید.بهشت جان مدت ها روی صندلی می نشینند و با حوصله سعی می کنند به تمام صحبت های افراد گوش دهند.شما برای آزمایش یک تاپیک دیگر غیر این را مطالعه بفرمایید.خواهید دید که چه انرژی زیادی صرف می شود.مسلما ایشان هیچ قصد و منظوری نداشتن.فقط احتمالا خسته بودند و نتونستند منظورشون رو برسونند.به هر حال در اینکه قصدشون جز کمک نبوده شک نکنید.بقیه هم آنچه به ذهنشون رسیده را گفته اند.دیگر انتخاب با خود شماست که چه کاری انجام دهید.هیچ کس اینجا برای کسی تعیین تکلیف نمی کند.به قول خودتان اینجا فقط سایت همدردی است نه چیز دیگر

طوري كه امكان جستجوي ان توسط گوگل امكان پذير نباشه
    نمی خواهم بحث آی تی راه بیندازم.ولی متاسفانه چنین امکانی بدون تغییر در فایل ها ، در وبسایت وجود ندارد.اگر خیلی حیاتیه و ممکنه کسی شما را بشناسد که در آینده به مشکل بخورید باید درخواست حذف تاپیک را بدهید

بهترین آرزوها نثار شما
    شاد باشید

14. 2 کاربر از پست مفید arix تشکرکرده اند .

arix (جمعه 08 بهمن 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,056

تشکرشده 2,054 در 617 پست

Array

من آنچه شرط بلاغست با تو می‌گویم *** تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
    محل قابل و آنگه نصیحت قائل *** چو گوش هوش نباشد چه سود حسن مقال

منظور بدی نداشتم. اګر حس بدی منتقل کردم عذرمی خوام

16. 3 کاربر از پست مفید بهشت تشکرکرده اند .

بهشت (شنبه 09 بهمن 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 شهریور 96 [ 22:02]
    سطح
    77
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 245
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,300

تشکرشده 3,560 در 934 پست

Array

عزیزم امیدوارم مدیر محترم جوابتون رو بدن ولی فکر نمی کنم پاسخی بسیار متفاوت تر از چیزهایی که نوشتیم بشنوید. به هر حال موفق باشید
    The Happiness of Your Life Depends on The Quality of Your Thoughts

[SIGPIC][/SIGPIC]

18. کاربر روبرو از پست مفید نیلا تشکرکرده است .

نیلا (جمعه 08 بهمن 89)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)