سلام. آقاي arix ، ممنون از پاسختون. فقط متوجه اين يه جمله نشدم. ميشه لطف كنيد بيشتر توضيح بدين؟ ممنونم.نوشته اصلی توسط arix
دوستان ديكر هم اگر لطف كنن و همراهي كنند تا بيشتر از نقطه نظرات هم استفاده ببريم و نمونه هاي بيشتري داشته باشيم ممنون ميشم.
تشکرشده 743 در 207 پست
سلام. آقاي arix ، ممنون از پاسختون. فقط متوجه اين يه جمله نشدم. ميشه لطف كنيد بيشتر توضيح بدين؟ ممنونم.نوشته اصلی توسط arix
دوستان ديكر هم اگر لطف كنن و همراهي كنند تا بيشتر از نقطه نظرات هم استفاده ببريم و نمونه هاي بيشتري داشته باشيم ممنون ميشم.
hamishetanha (جمعه 08 بهمن 89)
تشکرشده 1,389 در 345 پست
می خوردن و شاد بودن ایین من است
فارق بودن ز کفر و دین ، دین من است
گفتم به عروس دهر کابین تو چیست
گفتا دل خرم تو کابین من است
arix (جمعه 08 بهمن 89)
تشکرشده 167 در 63 پست
سلام
آفرین ؛ بحث جالبیه
* مهمترین انتظار من اینه که طرز فکرش و طرز حلاجی کردن مسائل در فکرش خیلی شبیه من باشه (اصلاً منظورم این نیست که نظرش ، نظر من باشه یا حرف حرف ِ من باشه)
* قدرشناس و لایق علاقه ای که بهش دارم باشه (و البته بالعکسش من هم!)
* ظاهرش برای من اهمیت بسیار کمی داره
و....
ادامه دارد . . .
خیلی تنها (جمعه 08 بهمن 89)
تشکرشده 2,054 در 617 پست
توقع ندارم ماهی تو دستش باشه، توقع دارم ماهیګیری بلد باشه ( سرقت ادبی)
توقع ندارم پولدار باشه ولی پول درآوردن را بلد باشه.
درک و شعور برای من از تحصیلات آکادمیک مهمتره. چند تا استاد دکترا داشتید که حاضر نبودید خارج از کلاس درس حتی یک ساعت باهاش سر کنید؟
خانواده خیلی خیلی برای من مهم است. نه الزاما موقعیت اجتماعی یا اقتصادیشون. بلکه وضعیت فرهنګی و روابط اعضای خانواده اش با هم و چګونګی ارتباط والدین و بچه ها باهم و بعد از اون با اقوام.
یه چیزی هم توی پرانتز بګم. خب همه می دونیم که این روزها درصد دخترانی که دنبال تحصیلات دانشګاهی هستند در بعضی موارد از پسرها بیشتر است. به دلایلش کاری ندارم.
دوستان من اکثر قریب به اتفاق فوق لیسانس یا دکترا هستند. بدون استثنا براشون مهم نیست که شوهرشون تحصیلاتش کمی از خودش پایین تر باشه. اما هیچوقت خواستګاری با تحصیلات پایین تر نداشتند. این را صریح و روشن می ګم که آقای محترم، اګر خانمی دکترا داشت معنیش این نیست که شوهرش هم حتما باید دکترا داشته باشه یا اګر شما بری خواستګاری حتما رد می شی. من به نمایندګی از کلی دختر دکتر و مهندسدارم این حرف را می زنم. بخدا شعور مهم تره. درک مهم تره. ادب و رفتار مهم تره. برای یه مرد اعتماد به نفس، غرور، تحکم، تعهد، فهم و شعور، پشتکار، صداقت خیلی مهم تر از مدرک دانشګاهیه.
لطفا بعدش هم تا تقی به توقی می خوره و اون خانم حرفی می زنه ربطش ندید به مدرکش و بګید تو داری مدرکت را می زنی تو سرمن.
یکی از دوستان من می خواست برای مهاجرت به استرالیا اقدام کند، وکیل به ایشون ګفته بود که فعلا باید مدرک دانشګاهیت را نذاریم جزو مدارکت. چون اونها نیروی کار با مدارج بالا نمی خوان. با لیسانس راحت تر قبولت می کنند. اون روز کلی به این مساله خندیدیم. بعدها خواستګاری داشت که از طرف کسی معرفی شده بود و خبر از وضعیت تحصیلی ایشون نداشت و قرار بود زنګ بزنند اطلاعات اولیه این چنینی را بګیرند ( سن و تحصیلات و ... ) بهش ګفتم به قول اون وکیله فعلا مدرکت را رو نکن. آقایون نیروی کار با مدارج بالا نمی خوان. با مدرک پایین راحت تر قبولت می کنند.
چه پرانتز بزرګی. سرش کجا بود؟؟
بهشت (جمعه 08 بهمن 89)
تشکرشده 743 در 207 پست
سلام آقاي montana! ممنون از توجهتون. منظور از نظر مالي اين بود كه فرضا دوست داريد بعد از ازدواج همسرتون چگونه خرج كنه و چقدر بهشون امكانات ميدين و چه حقوقي رو براشون قائل ميشين. همچنين خانوما لطف كنن بگن انتظارات ماليشون از همسر چقدره....نوشته اصلی توسط montana
از بهشت عزيز هم به خاطر پست زيباشون كه مد نظر تاپيك هم بود تشكر ميكنم.
hamishetanha (شنبه 09 بهمن 89)
تشکرشده 235 در 97 پست
سلام. خواهش می کنم.نوشته اصلی توسط hamishetanha
من سایر دوستان رو نمی دونم ، اما من از اینکه همسرم به اصطلاح "خوش خرج" باشه ، لذت می برم. یعنی دوست دارم از خرید کردن خوشش بیاد. البته اگه مدیریت بالایی داشته باشه و بتونه مخارج رو کنترل کنه. کلا اینکه اگه مردی توانش رو داشته باشه و از همسرش دریغ کنه ، به هیچ عنوان توجیه پذیر نیست. پولی که بعد از ازدواج توسط مرد به دست میاد ، همسرش که تو منزل داره زحمت می کشه ، به اندازه شوهرش در بدست آوردنش نقش داره.
[size=medium]i always tell the truth
even when i lie[/size]
montana (شنبه 09 بهمن 89)
تشکرشده 743 در 207 پست
ممنونم آقاي montana. فقط ممكنه اين "خوش خرج" بودن رو بيشتر باز كنيد. مثلا گمان ميكنيد محدوده ي خرج يك خانم بايد چقدر باشه؟ حق زن به تنهايي چقدره؟ فكر ميكنيد بايد براي خانوم حقوق جدا در نظر گرفت يا با خرج منزل ادغام كرد.
ممنونم.
لطفا دوستان ديگر هم همكاري كنند تا موارد بيشتري براي نتيجه گيري داشته باشيم. پيشاپيش از همه ي دوستاني كه همراهي ميكنند سپاسگزاري ميكنم.
hamishetanha (شنبه 09 بهمن 89)
تشکرشده 235 در 97 پست
محدوده خرج باید توسط هر دو مشخص بشه نه یک نفر. بستگی به برنامه هایی داره که برای آیندشون دارن. مثلا وقتی خانومی دوست داره در آینده ماشین مدل بالا داشته باشن ، این خود به خود ایجاب میکنه تا مدتی سایر خرج ها رو خیلی کنترل شده پیش ببره.نوشته اصلی توسط hamishetanha
اما در مورد حقوق ، مطمئنا باید جدا از خرج منزل باشه. نیاز های شخصی ربطی به اسباب و وسائل منزل نداره!
[size=medium]i always tell the truth
even when i lie[/size]
montana (شنبه 09 بهمن 89)
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
یه چیزی به اسم نفقه داریم که همون پول تو جیبی می شه که به خانمی که سرکار نمی ره باید تعلق بگیره که بتونه
احتیاجاتشو برطرف کنه خرجی خونه م جدا گونه باید داد.
فرهنگ 27 (شنبه 09 بهمن 89)
تشکرشده 2,054 در 617 پست
فرهنگ سخت با این سرکار رفتن و خرجی دادن همزمان مشکل داره.
یک پست درمیون هم می گه هم می خواین مزایای دنیای مدرن را داشته باشید و هم سنتی را؟ هم سرکار برید هم نفقه بگیرید
من نمی دونستم نفقه پول تو جیبی خانم است. تا حالا فکر می کردم همون خرج خونه است. پس نفقه مال خود خود زن هست؟؟ چه خوب. سرکار بری نفقه نمی دن. سرکار نری نفقه می گیری. بهتر نیست آدم نره سرکار؟؟
در مورد اون بحث خوش خرجی هم، من شدیدا معتقدم که علیرغم اینکه مرد منبع درآمد خانواده است و ... اما این زن هست که می تونه با رفتار و سیاستهاش عامل پیشرفت یا توقف یا حتی پسرفت اقتصادی خانواده بشه.
زن خوب فرمانبر پارسا
کند مرد درویش را پادشا
بهشت (شنبه 09 بهمن 89)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)