سلام
به نظرم بهتره فکر کنیم ، از اول قرار بر این بوده که ما صدای خدا رو بشنویم ؛ این همه آیات قرآن ، این همه نشانه توی قرآن و آیه هایی که با یه سوال مث: آیا نمی اندیشید؟ آیا نمی بینید؟ نمی شنوید؟ تدبر نمیکنید؟ و ... ؛ این همه حدیث و گفتارهای زیبا و ... و مهم تر از همه این همه آیه و نشونه توی طبیعت از وجود ِ وجودی به نام خدا ، از آسمان آبی که می بینیم و میدانیم که آبی نیست و از خدایی که نمی بینیم و میدانیم که هست (به نقل از شریعتی)ديگه خدارو باور ندارم. اون صداي منو نميشنوه.
دوست خوبم همه چیز به طرز فکر ما بستگی داره اگه خسته ای یا از این زمونه بریدی؟ باور کن ، باور کن اصلاً تنها نیستی ، هیشکی دل خوشی از این روزگار نداره. اما خب بدی روزگار هیچ ربطی به خدا نداره ، مطمئن باش
* ترک عارضه ای که گفتی ، شدنیه. شخصی رو میشناختم که در این رابطه خیلی افراطی بود و خواست و تونست ، همین!
انسان توی گناه از لطف خدا ناامید میشه ، این کاملاً طبیعیه
پس ترک گناه رو بر انتظارات و توقعاتت از خدای مهربان اولویت بده
" یک قدم بر سر وجود نهی | وان دگر در بر ودود نهی "
*به پزشک مراجعه کن و خیال خودتو راحت کن. این تصورات و فکر و خیال ها رو که شما و برخی مراجعین دارین به فکر هیچ پزشکی نمیزنه- ضمناً (به عنوان یه دانشجوی پزشکی) فعلاً باید بهتون بگم احتمال آسیب کم هست (چون گفتین شک دارین) اما شما حتماً به پزشک یا حتی ماما مراجعه کن
ولی در میان آنها، یكی كه بسیار كهنه و مستعمل به نظر میرسید، بهای گرانی داشت و شیطان حاضر نبود آن را ارزان بفروشد.مردی از او پرسید: این وسیله چیست؟
شیطان پاسخ داد: این نومیدی و افسردگیست. آن مرد با حیرت گفت: چرا این قدر گران است؟شیطان با همان لبخند مرموزش پاسخ داد: چون این مؤثرترین وسیلة من است. هرگاه سایر ابزارم بیاثر میشوند، فقط با این وسیله میتوانم در قلب انسانها رخنه كنم و كاری را به انجام برسانم.
اگر فقط موفق شوم كسی را به احساس نومیدی، دلسردی و اندوه وا دارم، میتوانم با او هر آنچه میخواهم بكنم.من این وسیله را در مورد تمامی انسانها به كار بردهام. به همین دلیل این قدر كهنه است.

- ضمناً
| طرز فکرت رو هم عوض کن

علاقه مندی ها (Bookmarks)