RE: تا کی باید منتظر بمونم نامزدم از غار تنهاییش بیاد بیرون؟
سلام خانم پرناز
ببینید همون جوری که خودتان توی عنوان اشاره کرده اید آقایان غار تنهایی دارند. یعنی چی؟ یعنی این که وقتی ناراحت و کلافه می شوند و مشکلی را نمی توانند حل کنند به غار تنهایی خود می روند اگر در این حالت کسی از آنها در مورد مشکلشان سوال بپرسد این را توهین تلقی می کنند به این معنا که فکر می کنند کفایت و درایت حل مشکل خودشان را نداشته اند و ناراحت می شوند. در این حالت بهترین رفتار سکوت و تنها گذاشتن آقایان است البته باید نکته ای را اشاره کنم که در موارد زیادی همه آقایان این قانون در موردشان صدق نمی کند اما به طور کلی مردها در هنگام مشکلات به غار ذهن خود می روند
اما بر عکس خانم ها در هنگام مشکلات به دنبال هم حرف و هم صحبت و همدلی می گردند که مشکلشان را با او در میان بگذارند آنها به دنبال راه حل نیستند بلکه گفت و گو آنها را راحت می کند باز هم این قانون در مورد تمام خانم ها صادق نیست اما قانونی کلی است
حالا نامزد شما به غار ذهنی خود رفته شما اصرار می کنید که به من بگو چی شده نتیجه ای که او می گیرد: همسر من به من در حل مشکلات زندگی اعتماد ندارد!
شما هدفتان دلسوزی است، بالاخره ما همسریم! اما برداشت او چیز دیگری است! نتیجه: دلخوری بیشتر!
آن چه نوشتم برآمده از کتاب مردان مریخی زنان ونوسی است که گرچه استثناهایی دیده ام اما در روند کلی مطابقت زیادی با واقعیت در آن دیده ام به شما مطالعه کتاب مذکور را توصیه می کنم
[align=right][size=large]ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
رهرو منزل عشقیم و ز سرحد عدم تا به اقلیم وجود این همه راه آمده ایم[/size][/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)