سلام شمیلا عزیزم:
خوبی؟
خب من متاسفانه خیلی سرم شلوغ بوده و هست ولی سعی می کنم کنارت باشم عزیزم و از دوستان دیگه خواهش می کنم که این بار هم کنارمون باشند تا بلکه بتونیم با کمک خودت به یک نتیجی برسیم////
ببین شمیلا عزیزم بدترین و مهترین عیبی که شما داری اینه که بسیار عجولی....من ابتدا برای رسیدن درست به هدف ازت می خوام صادقانه به تمام حرف های این تاپیک و سایر دوستان گوش بدی و همه تلاشتو بکنی نه فقط در حرف در عمل..
عزیزم هیچ زندگی به آسانی بدست نمیاد و فکر نکن هرکس خوشبخته اونو به بهای آسونی بدست آورده و خدا دودستی خوشبختی رو توی دامنش گذاشته...
دوست عزیزم شما خیلی عجولی و با همین قضاوت های زود هنگام خودت راه تشخیص صحیح را بستی و همین موجب شده بسیار احساسی حتی به پاسخ دوستان در تاپیک های قبلیت پاسخ بدی..
می خوم باهم راحت باشیم چون قرار بر اصل صداقت و هدف تغییر هست و در نهایت ازت می خوام به تک تک پست های دوستان دقت کنی و فکر کنی و استخراج کنی و فوری بازخورد ندی که من چه کار کنم یا اینکه کسی جواب بده..اینها برخوردهایی بود که من در روند تاپیک قبلی شما دیدم دوست من..درسته شما 18 سال داری و با سن کم عاشق شدی و عزیزم حقیقتا در ازدواجت راه درست پیش نرفتی ولی شاید بشه با تغییر های رفتاری هم در خودت هم همسرت امیدوار بود به نتایج مثبت...
عزیزم ازت می خوام یاد بگیری صبور باشی و در مورد پست ها فکر کنی و اگر با تفکر خودت..تاکید می کنم تفکر خودت صحیح بود انجام بدی چون حرف های ما معلوم نیست 100 درصد صحیح باشه عزیزم پس باید خودت برای زندگیت تصمیم بگیری...
پس 1:عدم صبر و قضاوت های پیش از موعد شما تمام زندگی شما را تحت تاثیر قرار داده عزیزم...
من نمیگیم همسرتون کاری نمی کنه یا ارتباطی نداره..باشه شایدم داره ولی شما از یک طرف می گید ارتباط داره از یک طرف می گید خدا کنه نداشته باشه ..پس شک دارید و یقین نرسیدید و برای یک شک به یقین نرسیده دارید خودتونو حسابی از بین می برید...
این شک ها..بدبینی ها و دودلی ها به این راحتی از بین نمیره تا خودت نخوای....
شما با هر حرکت ایشان برداشت های خودتو می کنی و بر اساس برداشت های شخصی خودت قضاوت می کنی و رفلکس می دی ..خب عزیزم هیچ مردی چنین رفتاری رو تحمل نمی کنه این یک جور توهین به شخصیت مرد هست...
شمیلا جان مردها دوست دارن تکیه گاه زنشون باشن ...دوست دارن همسرشون بهشون اعتماد کنه..دوست دارن فکر کنند آینده زنشون رو دارن می سازند...
مورد بعد اینکه شما باید حتما مطالعه خودتونو خیلی بالا ببرین ..از روابط زوجین و یک حرف رو از من به یادگار داشته باش هیچ مردی به زور با هیچ زنی همراه نمیشه..تا نخواد نمی تونی مجبورش کنی..اگر فرض کنیم همسر شما فردی بدون پایبندی اخلاقی باشه چطور آن زمان عقد اصرار یه ازدواج گرفتن داشت و آمد و ازدواج کرد؟چرا این کارو کرد ؟میشه نظرتو بگی؟
.شما بسیار اعتماد به نفس خودتو از دست دادی و به خصوص عزت نفس خودتو..شما اصلا خودتو دوست نداری عزیزم این از تک تک خط های نوشته هات معلومه...کسی تا خودشو دوست نداشته باشه نمی تونه ادعای عاشقی کنه ..شما می خوای همسرت مثل اسیر تو دستت باشه هیچ اسری نیست که بالاخره از زندانبان خودش نفرت پیدا نکنه..این راهو ادامه نده..خودتو دوست داشته باش ..می دونی چطور باید خودتو دوست داشته باشی؟دلم می خواد خودت بگی تا کم کم جلو بریم..
شما زیبایی ..شما کسی هستی که او نانتخاب کرد و ازدواج کرد و گرنه نیازی نبود ازدواج کنه و بعد خدای نکرده خیانت کنه خب ازدواج نمی کرد و راحت کارشو می کرد....
شمیلا عزیزم تا زمانی که خودتو نسازی نمی تونی همسرتو مال خود کنی...تا زمانی که عیوب خودتو برطرف نکنی نمی تونی شوهرتو مال خود کنی و برشا جذاب باشی..جذابی یک زن به زیبایی اندام صرف و آرایش نیست زیبایی زن یک هنره..یک هنر آموختنی..من تلاش زیادی کردم و الان واقعا بلدم..ادعا می کنم بلدم....و تلاشمو می کنم ....شما چه کردی عزیزم؟
شمیلا جان خداوند کجای زندگی شماست؟چقدر خودتو و سرنوشتتو در دست اون می دونی ؟آیا به نظرت ما به عنوان انسان اختیاری هم داریم؟
عزیزم اقدامات شما در پیگیری مسنجر....در چک ایمیل ..در تعبیر خواست های اون به ضرر خودتون نشان از بدبینی شماست..شاید هم ایشان خطا کند ولی شما حق دخالت در امور شخصی اونو ندازید تا زمانی که مطمئن بشی..منظورم این نیست از مردت بی خبر بشی ولی هزاران راه هست برای اینکه بفهمی مردت مال تو هست یا نه....
دیر اومدن سر لاین و نبردن شما به اونجا و ..دلیل خوبی برای شک شما نیست....
تا اینجا کفایت می کنم تا صحبت های شما رو بشنوم..
شمیلا من جواب فوری نمی خوام ...من می خوام فکر کنی..صبر و یاد بگیری..صبر می دونی یعنی چی...تاپیک سرگذشت منو بخون...مال بالهای صداقتو بخون فکر کردی راحت به این نتایح رسیده..مال دل بخون...
عزیزم صبرو یاد بگیر..صبر رو من در روند این تاپیکت خواهم دید...
یادته چی گفتم با یاد خدا بنویس با یاد خدا زندگی کن ..با یاد خدا نتیجه رو حاصل کن....
بسم الله..

علاقه مندی ها (Bookmarks)