به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 129

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 20 آبان 90 [ 18:20]
    سطح
    31
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    77

تشکرشده 79 در 38 پست

Array

RE: مرددم براي طلاق

ممنون ستاره عزيز خودمم خيلي از اين موضوع خوشحالمو راضي نميدونيد چه حس خوبي دارم نميدونيد چقد دلم براش تنگ شده بود و چه حس خوبي بود وقتي داشتم بهش sms ميدادم اونم بعد 6 ماه با اينكه بيشتر داشتيم از هم گله ميكرديم ولي من به همونم راضي بودم.تداعي عزيز قرار شده هفته ديگه بياد و با هم رودر رو بدون حضور كسي خودمون 2 تايي حرف بزنيم من از حالا دارم اماده ميشم برا ديدنش و حرفايي كه ميخوام بزنم دوستان برام دعا كنيد وقتي ميياد برا حرف زدن نره تو كاره جدايي يا اينكه بخواد جدا بشيم همش نگران اينم كه برا اين موضوع بخواد بياد حرف بزنه نميدونيد اين چند روزه چقد روحيه ام خوب شده و چقد خوشحالم كه ميخوام ببينمش فقط اميدوارم با حرفاش اميدمو نا اميد نكنه.فقط اميدويرم شرايطمو بپذيره كه به خدا شرايط من بيشتر به نفع خودشه اميدوارم مشكله همه حل بشه وهمه به اون چيزايي كه ميخوان برسن مشكل منم حل بشه.ميخوام بهش بگم من نه باهاش جنگ دارم و نه ميخوام حرفمو ثابت كنم و به اصطلاح برنده باشم فقط دلم ميخواد مسئلم به نحوه احسن حل بشه ميخوام بهش بگم تو دعواي زنو شوهر كسي كه فكر ميكنه برنده شده بازنده اصلي و من برا برنده شدن يا بازنده شدن نيامدم فقط برا حل مسلمون امدم يا با هم به توافق ميرسيم و ميتونيم شرايط همو بپذيريم يا نه همين جا ميفهمييم كه نميتونيم و هر كس بره دنبال زندگيش.شرايط منم اول مسئله ترياكشه كه حتي من با تفنني بودنشم مشكل دارم و زير نظر پزشك بايد حل بشه.شرط بديمم اينه كه با شرايط كارش نميتونم كنار بيام و حاظر نيستم ديگه شبا تنها باشم البته مثل اينكه داره كارشو عوض ميكنه.و شرط اخرم خانوادش به خصوص برادرش و يكي از خواهراشه كه بايد حدو حريمشون معلوم بشه چون واقعا زندگي بهم زن بودن.دوستان به نظرتون شرايطم بد نيست كه باعث بشه اون بيشتر عقب بره جمله هايي كه انتخاب كردم خوبه نميدونيد چقدر اضطراب دارم فقط اميدوارم اونم برا وصل كردن بياد نه برا جدايي.اميدوارم اونم تو اين 6 ماه يكم به خودش امده باشه برام دعا كنيد.

2. کاربر روبرو از پست مفید ميناي تشکرکرده است .

ميناي (پنجشنبه 30 دی 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)