سلام. ممنون بهشت جان از نظراتت. راستی یه چیزی باید بگم که سوء تفاهم نشه. این نامردیه اگر بخوام بگم اون تنبل هست. در واقع هرچی من کار کردم به جرات میتونم بگم اون دو برابر کرده. یعنی به خاطره اشتباهاته خودش مجبور بود خیییییییییلی ساعاته زیاد کار کنه و حتی ما کم آخره هفته ای بوده که با هم بوده باشیم چون اون مجبوربود آخر هفته ها کار کنه.و همین ما رو بیشتر از پیش از هم دور کرد و منو خسته کرد چون در واقع هیچوقت برای هم وقت نداریم.
در مورد اینکه گفتید من مدیریت نکردم و نباید خودمو وارد مسائله مالیش میکردم در مورد اون مورد مدیریت صد در صد قبول دارم و مطمئنن من هم بی تقصیر نیستم اما در مورده اینکه گفتید من نباید خودمو دخالت میدادم باید بگم در اون موقع من هیچ چاره ای نداشتم. یعنی دو راه داشتم یا باید کار میکردم و کمکش میکردم که زودتر این قرض تموم شه تا هم سوده کمتری بدیم هم خیالمون راحت شه و هم خطره اینکه در اثر دیرکرد بازپرداخت ها همه زندگیمون را حراج بذارن و حتی شوهرمو زندان ببرن هم بود. که در اون صورت آبرومون به طور کامل میرفت و دیگه راهه برگشتی نبود.هرچند یه سال شوهره بی فکر من به یکی از این موارد فکر نکرده بود و تمامه پول ها را تقدیم برادراش کرده بود تا اونها پول روی پول هاشون بذارن!!!!!!
الان بعضی وقتا حس میکنم هنوزم دوستش دارم. یعنی اتفاقاتی میوفته که میفهمم هنوز دوستش دارم! مثلا دیشب که دیر کرد و بعدن فهمیدم موبایلشو جا گذاشته سره کارش و مجبور شده برگرده تو همین مدت کلی دلواپس شده بودم و از خدا میخواستم فقط سالم باشه. هنوزم طاقت ندارم ناراحتی داشته باشه!!!!!!!
اما دیگه نمیخوام یعنی نمیتونم باهاش زندگی کنم چون اینطوری خودمو نابود میکنم. اگر اون واقعا از کاراش پشیمون شده باشه و دیگه هم هیچ وقت اشتباهی نکنه باز من نمیتونم تو دلم و در کنارش آرامش داشته باشم چون همیشه نگرانم.
واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. نمیدونم اگر دچاره افسردگی شدم یا احتیاج دارم به یک روانپزشک فقط میدونم اصلا حالم خوب نیست. همسرم مدام میگه دیگه روزای آخره سختیه. همه پله ها را اومدی این آخرین پله ها را کم نیار اما من احساس میکنم دیگه نمیتونم دیگه نفس ندارم میترسم برم پله های آخرو بعد از اون بالا پرت شم پایین.
عسل جان ممنونم از لطفت. من شیرزن نیستم فقط خیییییییییییییلی صبورم. خدا به من صبری داده که نمیدونم به خاطرش باید ممنون باشم یا نه.
اما حیف که دیگه دارم کم میارم.........
من هم تاپیکه شما را خوندم امیدوارم هرچه سریعتر مشکلت حل بشه. برات دعا میکنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)