به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 13 از 15 نخستنخست ... 3456789101112131415 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 144
  1. #121
    عضو کوشا آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 25 اردیبهشت 92 [ 09:40]
    تاریخ عضویت
    1389-7-21
    نوشته ها
    715
    امتیاز
    7,206
    سطح
    56
    Points: 7,206, Level: 56
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 144
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    1,662

    تشکرشده 1,673 در 522 پست

    Rep Power
    87
    Array

    RE: تحمل رفتار همسرم خیلی سخته

    توروخدا یه چیزی بگین دیگه. دارم دیونه میشم
    [align=center]خدايا آن گونه زنده ام بدار كه نشكند دلي از زنده بودنم
    و آن گونه بميران كه كسي به وجد نيايد از نبودنم...
    [/align]

  2. #122
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    تاریخ عضویت
    1389-3-16
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    792
    امتیاز
    10,009
    سطح
    66
    Points: 10,009, Level: 66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

    تشکرشده 4,871 در 817 پست

    Rep Power
    97
    Array

    RE: تحمل رفتار همسرم خیلی سخته

    می دونید عیب شما زنهای شوهردار چیه؟ کم طاقتی! فکر می کنید که اگه یکم ساز مخالف بزنید حالا اون می ره فورا طلاقتون می ده!
    شما که انقدر تحصیلکرده ای به نظر شما می شه سر امتحانی نشست و نخونده و مطالعه نکرده بیست گرفت؟ وقتی از مردها چیزی نمی دونی و سعی می کنی همه چیزو با اطلاعات محدود خودت هم بیاری چه انتظاری داری؟ که بیست بشی؟ می خوای الان یکی راهکار بهت بده و آیه و قسم بیاره که صددرصد جواب میده؟
    می دونی هرچی مظلوم بیشتر پس بکشه ظالم جلوتر میاد؟ می دونی هیچ کس برای آدمی که حد و مرز نداره ارزش قائل نیست؟ و حد و مرزهای مارو بایدها و نبایدهای ما تشکیل می دن؟ چرا از شوهراهای خودتون یک غول درست می کنید؟ خانم مینا! برو پیش یک مشاور خوب تا بهت راهکارهای مثبت نشون بده انقدر نترس!نترس!

  3. 5 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

    سرافراز (سه شنبه 28 دی 89)

  4. #123
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    جمعه 28 آذر 99 [ 01:10]
    تاریخ عضویت
    1387-2-31
    نوشته ها
    1,208
    امتیاز
    22,636
    سطح
    93
    Points: 22,636, Level: 93
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 714
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteranSocial10000 Experience Points
    تشکرها
    6,336

    تشکرشده 3,618 در 912 پست

    حالت من
    Sepasgozar
    Rep Power
    144
    Array

    RE: تحمل رفتار همسرم خیلی سخته

    ببین مینا جان، من احساس می کنم اولا شما یه کم پرتوقعی؟ یعنی چی؟ یعنی احساس می کنی که هیچ موقع نباید در مقابل همسرت به اصطلاح خودمون کم بیاری؟ همیشه وقتی یکی اون گفت؛ یکی هم شما باید بگی و همین طور فکر می کنی اگه توی زندگی زناشوئی یه کم کوتاه بیای و یه کم قدرت بیشتری به همسرت بدی؛ از غرور شما کاسته میشه؟
    البته این فقط یه طرف قضیه است به ظاهر!
    طرف دیگه ای اون شما بعد از تبدیل شدن به یه زن ظاهرا مستقل و تحصیل کرده و فعال؛ میشی یه مینای وابسته ی، ضعیف و گریه او و ناامید که اصلا و ابدا نمی تونه احساساتش رو کنترل کنه و حتی نمیتونه به همسرش فرصت بده که در مورد اتفاقی که افتاده فکر کنه؟
    بنابراین دقایقی بعد از شخصیت اولش که به نمایش گذاشته شروع میکنه به منت کشی و در اینجا به معنای واقعی به دست و پای شوهرش افتادن که نکنه همسرش قهر کنه و یه ترس از دست دادن همسر؟
    واقعا شما خودت به این رفتارهات فکر کن؛ همسرت پیش خودش چی فکر میکنه؟
    جز اینکه میگه، خودش شروع میکنه؟ خودش ادامه میده؟ خودش قهر میکنه؟ خودش گریه میکنه؟ و خودش هم میاد آشتی میکنه؟ و همه ی اینها نشان از ضعف شماست؟ نشان از این میدونه که این زن خودش هم نمی دونه چی کار میکنه و داره من رو هم دیوونه میکنه؟! اون هم در جایی که مردها می تونند تنها در یک لحظه به یه چیز فکر کنن و نیاز به فرصت دارند تا موقعیت درست و رفتار درست رو تشخیص بدن؟!
    مینا جان! من نمی خوام بگم که مشکل تنها از شماست و همسر شما هیچ مشکلی نداره؛ اما فکر می کنم اگه رفتارهای شما حالت منطقی تر و درست تری بگیره؛ مطمئنا بازخوردهای همسرتون هم به مرور بهتر میشه؟

    اصلا چرا شما باید این قدر یه موضوع به این کوچیکی رو ادامه بدی تا تبدیلش بکنی به یه بحث بزرگ؟ اون هم تا جایی که اجازه بدی خط قرمزها و حریم های بین تون شکسته بشه؟ بعد هم با درمانگی تمام برای حفظ زندگی بخواید به فکر چاره بیافتدی؟
    به نظر من اصلا سعی کن با شوهرت بحث نکنی؛ یعنی نگذاری کار به بحث کشیده بشه؟! البته همسر شما هم باید یاد بگیره که نباید در مقابل هر مساله ی کوچیکی دست روی شما بلند کنه و شروع کنه به تخریب شخصیت شما؟! اما شما می تونی با سیاست تمام جلوی بحث رو بگیری و بعد با متانت تمام با همسرت صحبت کنی؟
    اون هم نه شکل بحث یا یه معلم؛ فقط در مورد مسالتون در یه موقعیت مناسب صحبت می کنید.
    امان از دست این کنترل احساسات که دقیقا همه ی ما خانوم ها گرفتار اون هستیم. لطفا یه سری به تاپیک " احساسات زجرآور" سارا بانو بزن؛ نکات مفیدی در اون تاپیک هست که می تونه به همه ی ما کمک کنه!

  5. 7 کاربر از پست مفید del تشکرکرده اند .

    del (سه شنبه 28 دی 89)

  6. #124
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    دوشنبه 27 آذر 91 [ 18:02]
    تاریخ عضویت
    1389-8-28
    نوشته ها
    725
    امتیاز
    3,175
    سطح
    34
    Points: 3,175, Level: 34
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2,056

    تشکرشده 2,054 در 617 پست

    Rep Power
    88
    Array

    RE: تحمل رفتار همسرم خیلی سخته

    سرافراز جان، می شه شماره اون مشاورت را بدی؟؟

    مینا خانم ګفتنی ها را دوستان ګفتند. شما مث بچه ی دوساله قهر و آشتی می کنی و دعوا و بحث!!

    من موردی می ګم. در مورد این شام و نهار کذایی.
    1- می تونستی از همون شام خونه ی مامانت اینا یه ظرف بګیر واسه فردای ایشون. معمولا خانم برادر من وقتی می آد خونه ما می ګه نهار فردای ... را هم لطفا موقع شام در نظر بګیرید. به همین سادګی.
    2- فرض که به دلیل رو دروایسی یا هر چیز دیګه ای امکان شماره یک نبود. سوال پرسیدی، جواب داده نمی دونم. دیګه هی پیګیر می شی که چی؟ یا نمی دونم را بګیر به حساب آره و برو یه چیزی واسه فرداش سرهم کن. یا نمی دونم را بګیر به حساب نه و برو بګیر بخواب.
    3- درست مث بچه ها که تو دعوا یکی می خوره زمین و دیګه هیچ جوری هم نمی شه جمعش کرد ( همه ی بچه ها هم اینطور نیستند، بچه لوسهای غیر قابل تحمل ) رفتار کردی. حالا سرت خورد، اصلا شکست خون اومد. تمومش کن دیګه. ګریه کردم و رفتم و اومدم و غر زدم و ... من که یک زنم و اینها را دارم می خونم حرصم می ګیره. اون بیچاره که داره می بینه و تحمل می کنه.
    4- حالا دعوا کردی، خرابش کردی، قهر کرده و داره از دستت دیوونه می شه می خواد بذاره بره که اقلا بتونه یه جوری خودش را کنترل کنه و دعوا را به جاهای باریک نکشونه، آویزونش می شی که چی؟؟ بخدا که خیلی صبوره. من جای اون بودم پرتت می کردم کنار و می رفتم بیرون.
    5- فکر کردی بره بیرون چی می شه؟؟ مګه من اون دفعه نګفتم وقتی خواست وسط دعوا بره بیرون بذار بره. بابا جان می خواد بره بیرون آروم شه. چرا نمی فهمی؟؟؟
    بذار بره. خودش برمی ګرده.

    من تمام و کمال حق را می دم به همسرت.
    خیلی لوسی و بچه ای...

  7. 3 کاربر از پست مفید بهشت تشکرکرده اند .

    بهشت (سه شنبه 28 دی 89)

  8. #125
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    تاریخ عضویت
    1389-3-16
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    792
    امتیاز
    10,009
    سطح
    66
    Points: 10,009, Level: 66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

    تشکرشده 4,871 در 817 پست

    Rep Power
    97
    Array

    RE: تحمل رفتار همسرم خیلی سخته

    بهشت عزیز شماره دکتر روانشناس آقای دکتر مجد:
    02188729546
    یه دو ماهی طول کشید تا نوبتم بشه اما فکر کنم مثلا یکی دو روز قبلش زنگ بزنید یه جای خالی براتون پیدا کنه. من از کار ایشون خیلی راضی بودم. خیلی باسوادن.

  9. 2 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

    سرافراز (چهارشنبه 29 دی 89)

  10. #126
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 بهمن 89 [ 14:29]
    تاریخ عضویت
    1389-10-24
    نوشته ها
    11
    امتیاز
    1,557
    سطح
    22
    Points: 1,557, Level: 22
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    15

    تشکرشده 15 در 8 پست

    Rep Power
    0
    Array

    RE: تحمل رفتار همسرم خیلی سخته

    سلام خانم مینا ( چ ) ریشه اصلی مشکله شما تو مسائل جنسیه عزیز.اگه قرار بود که شما فقط براش شام وناهار درست کنیو رخت و لباساشو بشوری که مامانشم این کارو میکرد دیگه چرا دیگه زن میگرفت. از نظره جنسی شوهرت رو تامین کن بعد یواش یواش به خواسته هات میریسی مطمئن باش.

    وای مینا تو دیگه کی هستی .چرا انقدر خودتو کوچیک میکنی اخه .اه اه . اعصابمو خورد کردی. یه کم به خودت مسلط باش خب. هرچقدر بیشتر به طرفش بری خب بدتر میکنه . مردها خاصیتشون اینه نمیدونی؟
    بی محلی کن یه کم بهش دختر.یه کم بی تفاوت باش بهش. رفتاره خودش رو به خودش برگردون. بزار رفتاره زشتش رو ببینه. بفهمه . درک کنه . قدرت داشته باش. اگر سه روز هم نیومد خونه حتی یه زنگ هم نزن بسه انقدر خودت رو کوچیک کردی. نترس بهش هیچی نمیشه. مردها پوشت کلفت تر از این حرفها هستن بزار نبودت رو کمی حس کنه.لطفا .لطفا

  11. 2 کاربر از پست مفید شاهپرک تشکرکرده اند .

    شاهپرک (چهارشنبه 29 دی 89)

  12. #127
    عضو کوشا آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 25 اردیبهشت 92 [ 09:40]
    تاریخ عضویت
    1389-7-21
    نوشته ها
    715
    امتیاز
    7,206
    سطح
    56
    Points: 7,206, Level: 56
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 144
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    1,662

    تشکرشده 1,673 در 522 پست

    Rep Power
    87
    Array

    RE: تحمل رفتار همسرم خیلی سخته

    نقل قول نوشته اصلی توسط del
    یه مینای وابسته ی، ضعیف و گریه او و ناامید که اصلا و ابدا نمی تونه احساساتش رو کنترل کنه و حتی نمیتونه به همسرش فرصت بده که در مورد اتفاقی که افتاده فکر کنه؟ بنابراین دقایقی بعد از شخصیت اولش که به نمایش گذاشته شروع میکنه به منت کشی و در اینجا به معنای واقعی به دست و پای شوهرش افتادن که نکنه همسرش قهر کنه و یه ترس از دست دادن همسر؟ خودش شروع میکنه؟ خودش ادامه میده؟ خودش قهر میکنه؟ خودش گریه میکنه؟ و خودش هم میاد آشتی میکنه؟ و همه ی اینها نشان از ضعف شماست؟ نشان از این میدونه که این زن خودش هم نمی دونه چی کار میکنه و داره من رو هم دیوونه میکنه؟! اون هم در جایی که مردها می تونند تنها در یک لحظه به یه چیز فکر کنن و نیاز به فرصت دارند تا موقعیت درست و رفتار درست رو تشخیص بدن؟! اصلا چرا شما باید این قدر یه موضوع به این کوچیکی رو ادامه بدی تا تبدیلش بکنی به یه بحث بزرگ؟
    خان del عزیزم نمیتونم احاساتمو کنترل کنم بعد پشیمون میشم. میشه بگین چطوری؟
    من تو جایی کار میکنم که بیش از 1000 تا کارمند داره .تو اتاقمونم 12 نفریم اینجا خوب میتونم خودمو کنترل کنم پرتوقع نباشم و حرف زور هم نزنم و زیر بار حرف زور هم نرم و مدتها با کسی قهر باشم و منت نکشم .اما در مورد شوهرم دوست دارم درکم کنه و چون نمیکنه عصبانی میشم نمیتونم جلو احساساتمو بگیرم و بعد دقیقا به همین دلیل که عذاب وجدان میگیرم و میبینم تقصیر خودم بوده منت کشی میکنم. اه از خودم بدم میاد

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهپرک
    سلام خانم مینا ( چ ) ریشه اصلی مشکله شما تو مسائل جنسیه عزیز.
    آره عزیزم خودمم یه جورایی همین عقیده رو دارم
    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهپرک
    وای مینا تو دیگه کی هستی .چرا انقدر خودتو کوچیک میکنی اخه .اه اه . اعصابمو خورد کردی. یه کم به خودت مسلط باش خب. هرچقدر بیشتر به طرفش بری خب بدتر میکنه . مردها خاصیتشون اینه نمیدونی؟
    بی محلی کن یه کم بهش دختر.یه کم بی تفاوت باش بهش. رفتاره خودش رو به خودش برگردون. بزار رفتاره زشتش رو ببینه. بفهمه . درک کنه . قدرت داشته باش. اگر سه روز هم نیومد خونه حتی یه زنگ هم نزن بسه انقدر خودت رو کوچیک کردی. نترس بهش هیچی نمیشه. مردها پوشت کلفت تر از این حرفها هستن بزار نبودت رو کمی حس کنه.لطفا .لطفا
    دقیقا به همین دلیل
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهشت
    من تمام و کمال حق را می دم به همسرت. خیلی لوسی و بچه ای...

    [align=center]خدايا آن گونه زنده ام بدار كه نشكند دلي از زنده بودنم
    و آن گونه بميران كه كسي به وجد نيايد از نبودنم...
    [/align]

  13. #128
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    دوشنبه 12 دی 90 [ 13:21]
    تاریخ عضویت
    1389-10-20
    نوشته ها
    57
    امتیاز
    1,657
    سطح
    23
    Points: 1,657, Level: 23
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    84

    تشکرشده 88 در 44 پست

    Rep Power
    0
    Array

    RE: تحمل رفتار همسرم خیلی سخته

    به نظر من پش مشاور خوب برو .خودت تنهايي نميتوني خودتو تغيير بدي .دختر بازم منت كشي كردي به خدا اشتباه ميكني .ميدوني همون طور كه دل عزيز اشاره كرد تو اجازه نميدي شوهرت فرصت داشته باشه تا روي رفتاري داشته فكركنه .دعوا ميكني اون قهر ميكنه وتو هم سريعا پاپيچش ميشي وشروع ميكني براش توضيح بدي وباهاش بحث كني . زمان دادن به مسايل ومشكلات خيلي خوبه اگه بعد از دعوا چند ساعت حتي چند روز با هم صحبت نكنيد باعث ميشه دو طرف بويژه مردا روي كاري كه انجام دادند واشتباهاتشون فكركنن .تو اين فرصت را به اون بنده خدا نميدي .آدم اينجوري قاطي ميكنه چي خوبه چي بده .

  14. 2 کاربر از پست مفید دل انگيز تشکرکرده اند .

    دل انگيز (چهارشنبه 29 دی 89)

  15. #129
    عضو کوشا آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 25 اردیبهشت 92 [ 09:40]
    تاریخ عضویت
    1389-7-21
    نوشته ها
    715
    امتیاز
    7,206
    سطح
    56
    Points: 7,206, Level: 56
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 144
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    1,662

    تشکرشده 1,673 در 522 پست

    Rep Power
    87
    Array

    RE: تحمل رفتار همسرم خیلی سخته

    دیشب دو ساعت دیرتر از همیشه اومد خونه. اصلا بهش نه زنگ زدم نه اس ام اس دادم.
    خودمو بیخیال نشون دادم و سریع قهوه تلخو گذاشتم که فک کنه اصلا واسم مهم نبوده(البته تو دلم داشتم از ترس میمردم نکنه نیاد واسه همیشه) خیلی خوشحال شدم اما به رو نیوردم.
    به نظرتون این کاربدی نیست هر وقت دعوا میشه دیر میاد خونه؟با این کارش نمیخواد منو بچزونه؟
    هم شام درست کرده بودم و هم نهار واسه فرداش. اومد خورد اما حتی یه تشکر هم نکرد. سنگین گفتم اگه ماهی نمیخوای واسه فردات یه چیز دیگه درست کنم اما بازم سرسنگین جواب داد نه نمیخواد بازم اصلا تشکر نکرد.
    اومد پتو ومتکاشم برداشت و رفت تو اون اتاق دیگه.منم هیچی نگفتم اصلا به رو نیوردم چرا دیر اومدی چرا تشکر نکردی چرا رفتی تو اتاق دیگه؟
    خوبه کارم همین کارمو ادامه بدم ؟ چی کار کنم؟ میشه قبل ازاینکه خرابکاری کنم بهم بگین؟
    [align=center]خدايا آن گونه زنده ام بدار كه نشكند دلي از زنده بودنم
    و آن گونه بميران كه كسي به وجد نيايد از نبودنم...
    [/align]

  16. کاربر روبرو از پست مفید آفتاب همدرد تشکرکرده است .

    آفتاب همدرد (چهارشنبه 29 دی 89)

  17. #130
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    جمعه 28 آذر 99 [ 01:10]
    تاریخ عضویت
    1387-2-31
    نوشته ها
    1,208
    امتیاز
    22,636
    سطح
    93
    Points: 22,636, Level: 93
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 714
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteranSocial10000 Experience Points
    تشکرها
    6,336

    تشکرشده 3,618 در 912 پست

    حالت من
    Sepasgozar
    Rep Power
    144
    Array

    RE: تحمل رفتار همسرم خیلی سخته

    ببین عزیز دلم؛ همین کاری که همسر شما داره انجام میده دقیقا اون چیزی هست که توی خاصیت یه مرده؛ یعنی اینکه باید به خودش فرصت بده که در مورد اتفاقی که بین تون افتاده فکر کنه!
    شما دیشب کار خوبی کردید که پیگیرش نشدید! لطفا یه کم خودت رو آروم کن و به اتفاقی که افتاده فکر کن؛ نه اینکه تمام سعیت این باشه که رابطه ات رو با همسرت خوب کنی بعد دوباره دو روز خوب باشید و بعد از دوباره روز از نو روزی از نو!
    پس الان بهترین فرصته که یه کاغذ برداری و به رفتارهات فکر کنی؛ اصلا هم نه می خواد که منت کشی کنی؛ نه اینکه باهاش قهر کنی و جوابش رو ندی؛ نه اینکه هی پیگیرش باشی که اون الان داره چیکار میکنه!
    شما به خودت فکر کن و هم به خودت و هم به همسرت زمان بده؛ آخه! اگه چند روز با هم سرسنگین باشید و بعد از اینکه از لحاظ احساسی یه کم نسبت به هم گذشت پیدا کردید و هر کدوم خوب فکر کردید و بعد سعی کردید که در مورد مشکلتون فقط فقط صحبت کنید تا به نتیجه برسید ( نه اینکه دنبال مقصر باشید)؛ بعد با هم آشتی به معنای بالغانه و عاشقانه داشته باشید خیلی خیلی بهتره تا بخاطر فوران احساسات لحظه ای خوب باشید و عاشق؛ لحظه ای هم بدترین رفتارها و کلمات رو نثار همدیگه کنید!
    اصلا! من نمی فهمم که چرا ما خانوم هایی که دقیقا توی اجتماع موفق هستیم و مغرور؛ در مقابل همسرانمون پر از ضعف و ناراحتی و وابستگی هستیم!
    مینا خانوم! اگه بهت زنگ زد یا دوست داشت که باهات رابطه داشته باشه؛ لطفا طردش نکن؛ و باهاش حرف بزن؛ اما سرسنگین که بفهمه رفتاری که ایشون داشتند هم بد بوده! اگر هم زنگ نزد و یا سعی کرد که باهات سرسنگین باشه و پشت به شما بخوابه؛ یا تنها باشه لطفا این فرصت رو بهش بده و شما هم توی خونه حتما خودت رو با یه چیزی سرگرم کن!
    البته در مورد روابط جنسی تون هم باهات کلی حرف دارم! اما بعدا!

  18. کاربر روبرو از پست مفید del تشکرکرده است .

    del (چهارشنبه 29 دی 89)


 
صفحه 13 از 15 نخستنخست ... 3456789101112131415 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 21:14 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.