يك تجربه:
سلام تداعي عزيز مشكلي كه گفتي عينا مثل مشكلي بود كه واسه يكي از آشناهاي من هم پيش اومده تنها فرقش اين بود كه دختري كه حاجي باهاش دوست شده بود مطلقه بود.خانوم حاجي واقعا فرشته بود تمام نزديكا وقتي يه زن نمونه از هر نظر كه فكر كنيد را ميخواستن مثال بزنن اسم اونو مياوردن 2تا هم دختر داره هر دو مهندسي ميخونن يكي فوق ليسانس و ديگري ليسانس دختري كه حاجي باهاشه فقط 2سال از دخترش بزرگتره البته ديگه الان زندگي حاجي كاملا پاچيده شد و حاجي زنرو صيغه كرده بود و واسش خونه گرفته 2روز پيش زنه سه روز محل كارش 2روزم با اينكه زن حاجي راش نميده با زور ميره خونش.القصه همين ماهواره زندگي خوب اينارو بهم زد شبا تا نصفه شب فيلماي مبتذل...اين حاجيم تو جواونيش شيطون بود شيرنش اينه كه ميگه واسه ثواب اينكارو كرده من نميدونم اين چه ثوابيه اين همه كار خير ريخته حتما بايد زن صيغه كنن كه خيلي ثواب ببرن!!اينقدر اين زن حاجي وقتي فهميد باهاش تو اين چند سال دعوا كرد كه تمام پرده هاي حرمت بينشون شكسته شد عوضش اون دختره از سياستش هي محبت ميكرد خوب معلومه حاجي به اون ور بيشتر وابسته ميشد من به دختراش پيشنهاد دادم يكيو بفرستن در خونه دختره شايد با كس ديگه ايي رابطه داشته باشه ازش عكس بگيرن يا با فتوشاب عكس دختررو بزارن پيش يه مرد ديگه به حاجي نشون بدن شايد دست ور داشت اما اونا گفتن نه ..جواب خدارو كي ميده؟!!من نميدونم جواب دل شكسته زن حاجيو ...جواب 28سال زندگي با فداكاريو ..جواب آينده از دست رفته 2تا دختر جوونو ... آبروي ريخترو..كي ميده؟؟!!!
حاجي واسه دختره خونه اجاره كرده و گاهي فقط 2روز تو هفته شبا بهش سر ميزده!!من نميدونم اين مردا چرا اينقدر سادن ويا سرشونو ميكنن زير برف دختر 28ساله مرد 54سالرو با زنو 2تا بچه براي چي بجز پولش ميخواد؟!!!
تداعي جان به دوستت بگو دست نجنبونن زندگيشون از دست رفته شما كه ميگي زنه وضش خرابه يه جوري يه مدركي ازش بدست بيار به حاجيتون نشون بدين يا اگه شماره خونه زنرو دارين يه ناشناس زنگ بزنه به شوهرش بگه مواظب زنش باشه اما اسمي از حاجي نبره كه آبروي حاجي هم بره بگه زنش با مردا رابطه داره بلاخره مرده معتاده بيغيرت كه نيست!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)