دوستان خوبم دختر مهربون و parvaz2010 عزیز، سلام!
تستی که انجام دادید تست معتبریه، ولی همونطوری که خانم فرشته مهربان نوشتند، صرف انجام آزمون روانی نمیتونه ملاک قضاوت بالینی قرار بگیره و مصاحبه، مشاهده و موارد دیگری هم برای تشخیص وجود داره.
در ضمن نگران درمان نباشید، از افسردگی تحت عنوان سرماخوردگی روانی یاد میشه، پس نشون میده که تناوب و تکرار زیادی در جامعه داره(طبق نتیجه ی اجرای همین تست در دانشگاهمون 60% دانشجویان دانشگاهمون افسرده بودند)
درباره ی درمان بدون رفتن پیش متخصص، تحقیقات جدید نشون میده که بله ممکنه و افراد زیادی موفق شدند که با خود درمانی وضعیت خودشون رو بهبود بدند.ولی اگر دیدی که بعد از مدت زیادی تعادل به زندگی تون برنگشت پیشنهاد می کنم که به متخصص مراجعه کنید.
کلا درباره ی چنین مشکلاتی معمولا عوامل درونی و بیرونی دست به دست هم میدند و آدم از تعادل خارج میشه. بسته به موقعیت خاص هر کسی راه حل ها هم متفاوته.
خُلق آدم مثل نمودار سینوسی میمونه، بعضی وقت ها خلق آدم میره پایین و بعضی وقت ها میاد بالا!:D به نظر من تجربه کردن نقاط پایینی سینوس خلق، زیاد هم بد نیست، منتها به این شرط که آدم بتونه خودش رو از پایین سینوس بکشه بالا و باز هم برگرده به حالت عادی
شاد باشید دوستان من
.![]()

ولی اگر دیدی که بعد از مدت زیادی تعادل به زندگی تون برنگشت پیشنهاد می کنم که به متخصص مراجعه کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)