فرانک عزیزم سلام
می خواستم بگم که همیشه خدا را در نظر داشته باش وهر وقت که سختی ها بهت فشار اورد تو دلت بگو خدا جونم میبینی خدا جونم شاهد باش که من کم نیاوردم وهنوز سر پام.وعزیزم مطمئن باش که خدا جواب صبرت را میده.خدا تو زندگی برای هممون یه سورپرایز داره فقط باید تا اون روز دوام بیاریم.من به این ایمان دارم.
برای پدر ومادرت هم دعا میکنم که سلامتیشون را بدست بیارن.عزیزم 2سال پیش من شرایط خیلی بدتری داشتم.در عرض 1ساعت زندگیمون دگرگون شد.هم از لحاظ مالی هم از لحاظ سلامتی!!!مجبور شدم جایی کار کنم که نه با تحصیلاتم میخوند نه با سطح خانوادگیم.تا اینکه بعد 6ماه که که دیگه ناامید شده بودم خدا سورپریزشو رو کرد وبحران کم کم طی شد.همش کار خدا بود.
واما در مورد خواستگارت فکر نمی کنی زیادی بزرگش کردی؟!!قرار نیست که همه خواستگارهای یه دختر دکتر مهندس باشن.خدا را شکر که مجبور نیستی باهاش ازدواج کنی فقط یه پیشنهاد بود به موردهای مناسبتری که داشتی وشما بهشون جواب رد دادی فکر کن تا اعتماد به نفست برگرده.قرار نیست که از این به بعد همه خواستگارات مثل این باشن!!!من یه دوست دارم که شوهرش دکترای حقوق بین الملل داره وادم موفقی هست.میدونی قبل از این که با شوهرش ازدواج کنه خواستگار قبلیش چه شرایطی داشت؟یه پسر قالی باف که قرار بود دوستم را ببره تو یه اتاق خونه پدریش با هم زندگی کنن!!!تحصیلاتش هم دوره ابتدایی بود در حالی که دوستم لیسانس داشت!!!وقتی دوستم گفت من خیلی تعجب کردم ولی اون اصلا ناراحت نبود میگفت اون نفهمیده ما هم سطح نیستیم من چرا خودم را ناراحت کنم.
باور کن خدا خیلی بزرگتر از اونی هست که ما بتونیم تصور کنیم.

عزیزم 2سال پیش من شرایط خیلی بدتری داشتم.در عرض 1ساعت زندگیمون دگرگون شد.هم از لحاظ مالی هم از لحاظ سلامتی!!!مجبور شدم جایی کار کنم که نه با تحصیلاتم میخوند نه با سطح خانوادگیم.تا اینکه بعد 6ماه که که دیگه ناامید شده بودم خدا سورپریزشو رو کرد وبحران کم کم طی شد.همش کار خدا بود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)