من هم از لحاظ مالي وضعيتي شبيه شمارا دارم يعني در حال حاضر حقوقم خيلي از همسرم بيشتره اما از همون روز اول عقدمون(1.5 سال پيش) پولامونو يك كاسه كرديم چون خانمها حسابداراي بهتري هستند فعلا آمار تمامي حساب كتابا و كارتهاي بانكي و مخارج خونه و پرداخت اقساط با منه و تنها يك كارت جهت نياز هاي ضروري پيش شوهرمه البته اينم بگم ما هم فعلا بخاطر شرايطمون از كمكهاي خانواده خودم و بويژه خانواده همسرم در خريد خانه و ماشين بهره مند شديم اما سند خانه به اسم جفتمان و ماشين به اسم همسرمه(كه اين پيشنهاد من بود گرچه سهم بيشتري در پرداخت هزينه اون داشتم)
به نظر من بركت زندگي به همون مشترك بودن مسائل مالي لازم نيست اينقدر مال من و مال تو كنيد
مي تونيد با حسابگري صاحب همه چيز بشيد من به شخصه خودم يك فايل اكسل درست كردم كه همه درآمد هاو مخارج و پس انداز هر ماه رو به تفكيك هر ماه داريم حتي چشم انداز هاي مالي آينده رو هم توي اون ديدم و هر از چند گاهي به همسرم هم نشون ميدم البته با نمودار و تشكيلات اينجوري كنترل مسائل مالي خيلي راحت تره
پيشنهادم براي شما اينه كه از اونجايي كه همسرتون حساس ترند براي يك مدت حسابداري و مخارج خونه و پرداخت اقساطو به اون واگذار كنيد و بعد از اون مدت تصميم بگيريد كه اين مسئوليت با كي باشه مطمئنا بعد از اون مدت به شما واگذار مي كنه چون خانمها بهتر مي تونن روي چند تا مسئله تمركز كنند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)