سلام بالهای صداقت عزیز:
باشه 10 روز می شم الکی خوش. می شم علی بی غم اون موقعها که دوستام بهم لقب می دادن.
ببینیم اقا تغییری می فرمایند یا خیر.
خودم خودم و شاد می کنم و منتظر نمی شم او من و شاد کنه. خودم و خودم و شارژ می کنم و بی مصرف نمی مونم تا اون شارژم کنه.
من خوب بلدم خودم و شاد کنم.
اما بالهای صداقت خوبم ما خانمها ازدواج می کنیم تا غم و شادیمون و با هم تقسیم کنیم. درسته؟

نخیرم ما ازدواج می کنیم که به کمال برسیم و رشد کنیم و توی غم و شادی شریک بشیم و همدرد و غمخوار ولی باندازه تعادل رو مراعات می کنیم
اینکه همسرم به من گفت می ریم تا این پوله نسوزه رو من فقط به شما ها گفتم حتی به خودشم نگفتم .
پیش خودم گفتم همین که می گه به دیگران بگو شوهرم داره من و می بره مسافرت تا حال و هوام عوض بشه برام کلی بود.

دیروز موهام و مثل دختر بچه ها از دو طرف بسته بودم و یه لباس عروسکی دارم پوشیده بودم و کلی الکی خوش بودم می دونید بهم چی گفت؟
سیسیلی جونم ، مهم نیست شوشو چی گفت ؛مهم اینه که سیسیلی شاد باشه اون هم واسه دل خودش
گفت خب فکر کنم دیگه به مسافرتم نیاز نداری کم کم داری فراموش می کنی.
همان طور که داشتم نگاش می کردم اشکام سرازیر شد.

اخه چرا گلم
اون یه چیزی گفت درست یا نادرست ببین تو قفلی اون کلید
یه چند وقت بذار قفل عوض بشه وقتی کلید ببینه دیگه به قفل نمی خوره خودش میره خودش رو عوض می کنه
گفتم مگه می تونم بابام و فراموش کنم به خاطر تو شادی می کنم که میای خونه خستگیت در بره. بدون اینکه چیزی بگه یا حتی دلداریم بده ادامه برنامه تلویزیون و نگاه کرد
====
سیسیلی عزیز و عسل
اینها رو می تونی با کلمات و لحن دیگه ای بگی
بهت قول میدم اگه اینجوری گفته بودی کلی قند توی دل شوشو آب می شد و به موقع نتیجه اش رو هم میدیدی
بهش می گفتی
آره با وجود شوهری مثل تو که اینقدر به فکرم هست و هوام رو داره و رفته واسم مسافرت جور کرده روز به روز بهترم میشم قربون شوهر گلم برم که خیلی دوسش دارم
====
سیسیلی
منظور شوهرت این نبوده که تو پدرت رو فراموش کردی
بلکه این بوده که داری کم کم غم از دست دادنش رو متعادل می کنی
باور کن شوهرت دوستت داره و خیلی هم با احساس هست
الان طفلک بیچاره با خودش فکر می کنه
من هرکاری می کنم که یه ذره زنم خوشحال بشه
نمی تونم
کم کم فکر می کنه بی عرضه هست که نمی تونه تو رو خوشحال کنه
سیسیلی این یه اخطار هست
نذار شوهرت نسبت بهت بی تفاوت بشه
که وقتی اومد خونه و تو رو اونجوری دید هیچ چیزی نگه
این هیچ نگفتن یعنی بی تفاوتی
شوهرت با اون حرفش خواسته خوشحالی اش رو بهت نشون بده ولی بلد نبوده کلمات عاشقانه بگه
تو باید بهش یاد بدی ... فکر نکن مشق شب میمونه و باید بهش دیکته کنی
نه ! با حوصله و رفتارت باید یادش بدی
هرچقدر بهش بدون چشم داشت محبت کنی
بهت پس میده شک نکن
باشه تو این 10 رو کارای خودم و اونو می نویسم امیدوارم بتونیم بعد 10 روز یه نتیجه خوب بگیریم
آفرین ... منتظرم ... دیروز نمره ات 4تا منفی بود 3 تا مثبت
علاقه مندی ها (Bookmarks)