دوستان سلام همگي خوبيد دلم براتون تنگ شده كلي.دوستان يه مسئله جديد برام پيش امده كه نظره شما هم خيلي برام مهمه خواهش ميكنم جوابمو بديد.همسرم بلاخره بعد 6 ماه بيخبري و بيتوجهي ساعت 11 شب sms داده برنامه ات چيه ميخواي چيكار كني؟همين 2 جمله نه سلامي نه احوات پرسي هيچي.من هنوز جوابي ندادم بهش اصلا نميدونم بايد چه جوابي بدم بهش بعد 6 ماهم كه sms داده اين طوري بي معني و طوري برخورد كرده كه تمام مسئوليتو بندازه گردن من و خودشو كشيده كنار اين sms يعني من برام فرقي نداره تو ميخواي چيكار بكني.خانوادم ميگن تو كه 6 ماه صبر كردي چند وقت ديگه هم تحمل كن تا يه اقدام رسمي تري بشه از طرفشون اين طوري بيشتر به نفعته البته خانوادم ميگن اين ادمو خانوادش به درد تو نميخورن و بهترين راه اينه كه قيدشو بزني.اعتقاد دارن كسي كه اينقد جسارت نداره بياد جلو حرف بزنه و اينطوري sms ميده اونم بعد 6 ماه بيخبري ارزش زندگي نداره.حالا ديگه من موندمو كلي دودلي يه اعصاب داغون.در ضمن داماد بزرگشونم كه روانشناسم هست امروز بهم sms داده و سال نو ميلادي رو بهم تبريك گفته قبلا از اختلافمون هميشه بهم smsميداد و اعيادو تبريك ميگفت خيلي هم تلاش كرد كه ما رو اشتي بده ولي تو اين 6 ماهم هيچ خبري از اونم نبود حالا اونم smsداده.نميدونم چه طور بايد برخورد كنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)