نوشته اصلی توسط
spigel
نکته خوبی اشاره کردید
از کجا بدونم سکسی در کار نبوده!حالا همین سر پاییی یا هر چی که دیگه اسشمو گذاشت مثلا من الان میتونم تشخیص بدم خانومم دیگه با کسی نیست به احتمال خیلی زیاد ولی نمیتونم تشخیص بدم حد دوستی هاش چی بوده!در گذشته!
سکس داشته!؟
برام غیر قابل هضم می شه اساسی چون من تونستم پاک بمونم ولی حالا چرا همچین ادمی گیرم اومده؟!
این حقه این کجاش عدالته
موقعی که فکر می کنم سکس داشتن لعنت بر خودم و اعتقادم می فرستم(بهشت خانوم مشکل من با اون اقا که لینک دادید فرق داره چون ایشون رابطه داشتن در گذشته با دخترها و میتونن راحتر لمس کنن موضوع رو)
مشکل اینجاست که
خانومم نه حجابی داشته و نه اعتقاد خاصی(او نطوری که من برداشتم)
یعنی فرض می کنم حدس می زنم داشتن رابطه سکس سرپایی براش مشکلی نداشته باشه
الان فکر می کنم نماز می خونه بعضی موقع ها می شه تو دلم می گم(حس خبیثم)هر غلطی خواستی کردی حالا نماز میخونی!تو سرت بخوره چرا با همون دوست پسرای اشغالت که دست تو دستشون میدادی خودتو ولو می کردی پیششون نموندی)بعد از یه طرف به خودم می گم بی شعور اخه تو کی هستی به نماز خوندن این بدبخت گیر می دی به توچه اخه اگر عاقل بودی قبلا تصمیم خوب می گرفتی حالا هر روز نچزی
مشکل اینجاست که رفتم چند جایی تو اینترنت خوندم دیدیم واهییییییییی خدا چقدر دختر ریخته که پردشون زده شده توسط پسرا
بعد دوخت و جراحی لیزر که می گن دیگه خود پزشک قانونی هم تشخیص نمیده(وای وای)
من توانایی تجسس در گذشتشو دارم به شدت درگیرم که بکنم یا نه(حرف زدن و نوشتن اینجا راحته باید بکشید تا ببنید چقدر حس های بدی به ادم دست میده تو این مراحل)
اگر ثابت بشه سکس داشته تو صدم ثانیه طلاقش میدم که بره بغل همون دوست پسراش/بره تو اغوش روشنفکری و ازادگی اجتماعی و دوست های اجتماعیش
علاقه مندی ها (Bookmarks)