خسته نباشی عزیزم
خوشحالم که بالاخره تصمیمت را برای رفتن پیش مشاور عملی کردی وحالا داری نتیجه اش را دریافت میکنی.حالا دقیقا می دونی مشکل اصلی چی هست.من هم به شما توصیه میکنم که تلاشت را بکنی تا اینجا ادامه دادی بقیه اش را هم برو.
اگه واقعا دوسش داری ادامه بده ولی اگه نه زیاد خوش بین نباش چون وسط راه کم میاری.همونطور که تو پستهای قبلیم گقتم من این مراحل تو را 3-4 ماه پیش طی کردم.هزارتا فکر ناجور به سرم زد(کس دیگه را دوس داره-به زور ازدواج کرده-من را دوس نداره و هزار تا فکر دیگه)ولی خیلی زود فهمیدم که هیچکدوم اینها نیست.فهمیدم که دوسم داره ولی به روش خودش فهمیدم که خیلی حساستر از اونی هست که بتونم حدس بزنم.عزیزم قد بلند وهیکل رشیدوصدای بمشونفریبت نده اونها هنوز بچه اند و محتاج محبت بی قید وشرط.همون وقتها که سر کم توجهیاش بهش گیر میدادم گفت که میدونم تو هیچ عیبی نداری و لیاقت زندگی بهتر را داری ولی من همینم واگه بخوام حاضره از قیدوبند آزادم کنه(منظورم را که میفهمی)بعضیا اینجوری اند دیگه.ولی من نخواستم چون واقعا دوسش داشتم.بعد 4ماه زندگی بدون پیش شرط وارائه محبت بدون چشم داشت(نمیگم اصلا محبت نمیکنه ولی هر وقت خودش بخواد)تازه دارم جرقه های خیلی کوجولو میبینم.اینها را گفتم که بدونی سخته وصبر زیادی می خواد.
بهترین دعایی که میتونم برات بکنم اینکه خدا صبر زیاد بهت بده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)