به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 11 شهریور 90 [ 12:56]
    سطح
    24
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 6 پست

Array

RE: اخلاقهاي زنانه شوهرم

ممنون از شما كه تاپيك منو پاسخ دادين.
    Sisili عزيز در مورد اينكه اخلاقهاي من كمي مردانه است درست است و اين را مي دانم و تأييد مي كنم. اما در مورد حمايتهاي بيش از اندازه شوهرم از من هر كس كه از دور مي بيند و يا مي شنود مي گويد اين اخلاقها خوب است و جاي اشكال ندارد اما اگر در عمل قرار بگيري و ببيني كه حتي براي اينكه بعد از مدتها نتواني روزي با خواهر و يا دوستت راحت براي خريد بروي و يا حتي زماني كه آنان نيز نياز به همراهي تو دارند برنامه ريزي كني، مي بيني كه خيلي هم اين حمايت هميشگي مثبت نيست. بخصوص كه من وقتي بتوانم ساير برنامه هايم را حذف كنم و فقط با او وقت بگذرانم به دليل اينكه او دائم از ديگران صحبت مي كند و از پدر و پدربزرگ و دوستان و خاطرات و ... كسي صحبت مي كند كه من اصلاً نمي شناسم و از يكي گذشته سراغ ديگري مي رود، اين همراهي لذت بخشي نخواهد بود، گرچه خود گردش رفتن و اين طرف و آن طرف چرخيدن بد نيست.
    دوم اينكه چون من كارمندم و بعد از ظهرها فرصت محدودي دارم بايد بتوانم برنامه ريزي خودم را براي كارهايم داشته باشم.
    در مورد كتكاري كه دليل اصلي دلسردي من و دور شدنم از اوست، ما خيلي مشكل داشتيم و حتي زندگي ما به خاطر اين مسأله به جاهاي باريك هم كشيده شده و من بعد از بارها و بارها تهديد كه اگر اين كار را ادامه بدهد تركش خواهم كرد، يكبار بدون اطلاع تركش كردم و او با گريه و زاري و واسطه قرار دادن فاميلها مرا بازگرداند.ولي بعد از چند ماه همان آش و همان كاسه بود. ولي او با ابراز پشيماني و گفتن اينكه تو هم بيشتر سعي كن تا مرا به نقطه جوش نرساني و يا مي گويد كه چرا تو اينقدر جثه ات ضعيف است و مرا نمي زني كه اگر از خودت دفاع كني باعث مي شود من كمتر به خودم اجازه حمله بدهم. موضوع را تمام كرده و قول داده كه تكرار نشود اما بعد از مدتي دوباره اين اخلاق او برگشته. (يادم مياد يكبار با اصرار خودش او را حسابي زدم من كه آزارم به يك مورچه هم نمي رسد و بعد از آن خودم هم حسابي گريه كردم و از خودم متنفر شدم و خيلي هم ترسيدم كه نكند او دوباره مرا بزند) (مسأله اساسي جوشي بودن هر دو ماست كه در زندگي وقتي دو طرف عصبي و تند مزاج باشند ادامه يك چنين زندگي با مشكل است) براي حل مشكل هر دو به روانپزشك هم مراجعه كرديم و يكسالي تحت درمان و دارو بوديم ولي شوهرم خيلي معتقد به اين مسائل نبود و هر وقت جر و بحث مي كرديم دارو را قطع مي كرد اما من با صحبت بعد از مدتي او را راضي به ادامه مي كردم. بعد از آن مشكلات ديگري در زمينه مسايل زناشويي هم برايمان پيش آمد اما مشكل اصلي شوهرم در خصوص كنترل خودش هنگام خشم بهبود پيدا نكرد ولي من بعد از اين مدت و بخصوص با كمك داروها و مطالعه نوانستم كمي جلوي عصبانيت و تند و بلند حرف زدن خود را بگيرم و افسردگي كه پيدا كرده بودم خيلي بهبود پيدا كرد.

Milad و mani عزيز اين تفاوتهايي كه بين زن و مرد هست خودش باعث جذب طرف مقابل مي شود. من در اين مورد مطالعه اي ندارم اما در مورد خودم مي توانم بگويم، قدرت تصميم گيري، اقتدار و توان كنترل (البته نه ديكتاتوري)، اينكه در موضع قدرت گاه محبت هاي غافلگيرانه كردن، كمي مرموز و غير قابل پيش بيني بودن (در حد متعادل)، توان راهنما بودن و كمك به كمرنگ نمودن مسائلي كه گرچه كم اهميتند ولي به دليل حساسيت خانمها گاه فكرشان را بدجوري بهم ريخته مي كند و كلاً اين جور خصلتهاي يك مرد به نظرم جذابند.

2. 8 کاربر از پست مفید پرنده مهاجر تشکرکرده اند .

پرنده مهاجر (سه شنبه 07 دی 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)