سلام دوست مهربانم
ممنون از بحث خوبی که را انداختی
به نطر من اینکه انسان برای برطرف کردن رفتارهای منفی و ضعف خود دست به تغییر بزنه خیلی خوب و نه تنها از شخصیت واقعی خودش دور نمیشه بلکه روز به روز به شخصیتی که باید نزدیکتر هم میشه من همیشه مخالف ایده آلیستی فکر کردنم اگر لازمه های اصلی یک شناخت رو بدونی واسه شروع یه زندگی خوب و بودن و ماندن یک همسر خوب کافی ، هیچ کس تا حالا پیدا نشده که بتونه ادعا کنه 100%همونی هست که همسرش میخواد و این به دلیل تفاوتهای دنیای زنها و مردهاست اما میشه به مرحله ای از عشق رسید که به خاطر رضایت طرف مقابلت دست به تغییرات عمده بزنی که شاید اصلاً هم دوست نداشته باشی ولی من با این هم مخالفم چون دو نفر باید همدیگه رو همون جوری که هستن با همه ضعف های رفتاری بپذیرند و دوست داشته باشندو بعد یواش یواش بهم کمک کنند تا معایب همدیگر رو اصلاح کنند و بپوشونند اینها توی یه زندگی که با شناخت کافی نه کامل پی ریزی شده است به مرور زمان میسر هست پس نگران نباش که تو در نوع خود منحصر به فردی و همونی هستی که هر کسی آرزوشو داره ان شاءالله وقتی که به مرحله ی زندگی مشترک داشتن رسیدی خیلی چیزهای مهم دستگیرت میشه که الان حتی بهش فکرم نمیکنی.با آرزوی داشتن رضایت کامل از زندگی برای تو دوست گلم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)